Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

הבעיה היא כזאת, הטורים קופצים ויורדים בין 1200-1700 והרכב כאילו מקרטע ולא סוחב ורק לחיצה על גז מפסיקה את התופעה אבל אח"כ זה חוזר שוב על עצמו.

תמיד זה קורה על אותו הילוך בתיבת ההילוכים וכשהמנוע חם כבר, כשהוא קר זה לא קורה.

מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה או לפחות לתת כיוון?

פורסם

היתה לאבא שלי בעיה דומה במאזדה 323, הרכב קירטע ורק שנתנו גז הוא היה בסדר, וחוזר חלילה. החלפנו את הצינורות פחם שמעבירים את הדלק למנוע (מסתבר שהם היו יבשים וזה מה שגרם לקרטוע) , והאוטו פיקס. אני מקווה שזה יעזור במשהו...

פורסם

אנשים, מדברים פה על בימר מסדרה 7 ולבוא ולומר "פלאגים, פלטינות ואלמנט" כנראה לא ממש רלוונטי לרכב כזה. אצלי, עם C240 משנת 98 מחשב המנוע כל כך מתוחכם כך שהוא יכול לזהות כשלים בזמן שהם קורים וקשה לי להאמין כי בימר חדיש יותר ומסדרה 7 אינו כולל יכולות כאלה.

מומלץ לבדוק את כל צנרת הגומי/פלסטיק של המנוע (ואקום, נשם וכו') לחורים/חריצים ואם הכל תקין שם אז להתחבר במוסך טוב ומקצועי לסורק עם יכולת קריאת פרמטרים בזמן אמת ולנסות לאתר את הגורם לתקלה.

פורסם

זה נשמע תקלה של חיישן שמדווח נתונים על מערכת הדלק.

מוזר שהתקבלה מופיע רק בהילוך מסויים.

תיתן קצת יותר פרטים כדוגמה: איזה הילוך, מה מצב המצערת בזמן התקלה (האם אתה לוחץ בכלל) וכו'.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

מתחיל בד"כ מהילוך 4 בקשר למצערת, לא מזמן עשיתי ניקוי אבל זה לא עזר .

בקשר לפלאגים, קניתי את הרכב לפני 5 חודשים ומאז עדיין לא החלפתי את הפלאגים... בעל הרכב הקודם החליף אותם לפני כשנה וחצי.

את הצנרת לא בדקתי עדיין, אבל אני אבדוק את העניין

פורסם
אנשים, מדברים פה על בימר מסדרה 7 ולבוא ולומר "פלאגים, פלטינות ואלמנט" כנראה לא ממש רלוונטי לרכב כזה. אצלי, עם C240 משנת 98 מחשב המנוע כל כך מתוחכם כך שהוא יכול לזהות כשלים בזמן שהם קורים וקשה לי להאמין כי בימר חדיש יותר ומסדרה 7 אינו כולל יכולות כאלה.

מומלץ לבדוק את כל צנרת הגומי/פלסטיק של המנוע (ואקום, נשם וכו') לחורים/חריצים ואם הכל תקין שם אז להתחבר במוסך טוב ומקצועי לסורק עם יכולת קריאת פרמטרים בזמן אמת ולנסות לאתר את הגורם לתקלה.

אם יש פלג סגור או פתוח רוב המערכות לא יצליחו לישר את הזייוף.

אם אתה מבצע אבחון בבית ללא מחשב עדיף לפסול את הדברים הפשוטים לפני המסובכים, מצתים נקראים אצלי פשוט.

מעבר לזה פותח השרשור יצתרך לגשת למוסך לאבחון מדוייק.

SuckSqueezeBangBlow

פורסם

בהנחה (והנחה סבירה לטעמי בב.מ.וו מסידרה 7) שמחשב המנוע מתוחכם כמו אצלי לפחות או יותר אז הוא יוכל לזהות נתק/קצר במצת, אצלי למשל המחשב זיהה "פיספוס הצתה" בצילינדר ספציפי (ודרך אגב פיצה על כך בכיבוי המצת בצילינדר שממולו:-D). בנוסף, ברוב הרכבים המתקדמים יחידת ההצתה מפעילה מצת אחד וממוקמת קרוב אליו, נתק/קצר למצת יהרוס את יחידת ההצתה תוך זמן לא ארוך ותאמין לי שלא תוכל לפספס את זה:cry:.

tima999, איזה מצתים מותקנים אצלך ומה הוא אורך החיים שלהם לפי ספר הרכב? האם אתה בטוח כי באמת הוחלפו המצתים (יש קבלה ממוסך מורשה או שסתם נאמר לך)?

פורסם

בעניין המצתים, רק נאמר לי וזהו. מחר אני אלך לבדוק את המצתים כי לבד לעשות את זה בלתי אפשרי.

עכשיו בעניין המחשב, חברה שכחתי להגיד לכם שאני לא גר כרגע בישראל ואין כאן מוסך מורשה של ב.מ.וו(למרות שיש כאן המון ב.מ.וו). למרות זאת יש כאן מוסכים איכותיים(לא מורשים) עם מחשבים שהם של ב.מ.וו ואף אחד מהם לא הצליח לזהות את הבעיה הזאת ספציפית, תקלות אחרות הם מזהים בלי בעיה וספציפית את זאת אף מחשב לא הראה.

לכן, חשבתי אולי למישהו מכם היה נסיון עם תקלה מסוג ויוכל לתת כיוון.

בכל מקרה העניין בלתי נסבל, מוריד את הכיף מנהיגה על רכב כזה. עכשיו זה קורה בהילוך 3,4,5 מתוך 6 הילוכים . בנסיעת שיוט על כביש בינעירוני זה לא קורה והכי מוזר שזה מופיע רק כשהמנוע כבר חם. כאשר הוא עדיין קר, הנסיעה חלקה. מקווה רק שזה לא משהו עם התיבה שלה.

בפורומים של ב.מ.וו אמרו שכנראה התקלה בחלק הזה: http://en.wikipedia.org/wiki/Torque_converter רק שאני לא יודע איך הוא נקרא בעברית.

פורסם

לחבר שלי הייתה בעיה דומה באותו הרכב, נאמר לו שהמחשב של הגיר צריך איפוס תוכנה, הוא פשוט עשה טרייד ואינני יודע מה קרה עם הרכב. תקפוץ לטארק ממוסך דקה (ליד המשטרה בדרך סלמה), אני לא חושב שיש מישהו שמבין יותר ממנו בכל הנוגע לבמוו.

haters will hate

פורסם

בנצי,

עכשיו בעניין המחשב, חברה שכחתי להגיד לכם שאני לא גר כרגע בישראל
:oops:

Torque converter הוא ממיר מומנט ("קלאטצ' הידראולי") בתה"ל אוטומטית.

• תוכן חדש...