Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלאי שוטרים?

Boxster
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש דבר שנקרא גלאי שוטרים? שמעתי שיש משהו בסגנון GPS שהוא מגלה איפה יש ניידת משטרה קרובה למקום או מצלמה בקרבת מקום..

אם כן איפה אפשר לקנות את זה ומה העלויות של זה? תודה.

פורסם

קניתי אחד כזה לא מזמן, הוא פועל על עקרון הסופגניה. ברגע שהוא מזהה סופגניה בידיים של שוטר או שוטר סמוי הוא מתחיל לצפצף ומזהיר אותך.

וביתר רצינות אני חושב שאתה מתכוון לולנטיין 1 שהוא גלאי מכמונות ומצלמות מהירות ודבורה אם אני לא טועה .

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
קניתי אחד כזה לא מזמן, הוא פועל על עקרון הסופגניה. ברגע שהוא מזהה סופגניה בידיים של שוטר או שוטר סמוי הוא מתחיל לצפצף ומזהיר אותך.

וביתר רצינות אני חושב שאתה מתכוון לולנטיין 1 שהוא גלאי מכמונות ומצלמות מהירות ודבורה אם אני לא טועה .

כן התכוונתי לולנטיין 1,איך הוא עובד? ומה המחיר שלו בארץ?

פורסם

מזכיר לי את אישתי שכל הזמן קרא לגלאי רדאר "גלאי שוטרים".

ערוך חיפוש בנושא, נטחן יותר מ"קליאו ספורט או איביזה טורבו?".

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...