Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין בעיה עם העגלה, אבל למה הוא שם על החניה הסמוכה שולחן וכסאות? מה זה הדבר הזה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין לי שום בעיה עם העגלה שלו במידה ויש לה טסט בתוקף.

הבעיה שלי היא עם שמירת המקום הבא אחריו ע"י רהיטים על מנת שאף אחד לא יחנה שם.

אם היה לו קצת שכל בקודקוד, הוא היה מחנה את העגלה בחניה הבאה אחריה כאשר החניה שאחריה היא למעשה תמרור מעטפה שמסמן את הכניסה לבניין ואז הוא היה יכול להתחבר לעגלה מתי שרוצה במהירות בלי לעבור על החוק ולהפקיע לעצמו חניה נוספת לרכב.

פורסם

עדכון: היום בבוקר ירדתי למטה וגיליתי שהמפגע הוסר.

שלוש דקות לאחר מכן אני קולט פקח בלבוש אזרחי ברכב שכור שלא הבין איך זיהיתי אותו (חושים של שוטר).

הוא אמר לי שהם דיברו עם השכן והזהירו אותו וכעת הוא בא לראות האם המפגע הוסר ובנוסף הבטיח לי שבשבועות הקרובים הוא יעקוב מקרוב שהעבירה לא תחזור על עצמה.

בתקווה שהברזל הבין ויתיישר. :wink:

פורסם

^ תפרסם את זה בפייסבוק ותקבל שלל תגובות של "בברלין זה לא היה קורה, אה?". :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אין מה לפרסם. וזה בכלל בבון ולא בברלין :wink:

מדובר בפעילות מבצעית.

לפי הכתבה המצורפת (בגרמנית), הם הגיעו אחרי קריאה על שוד, כאשר אחד החשודים הוחזק ע"י מישהו במקום. לכן חנו במקום הפנוי הקרוב ביותר.

http://www.general-anzeiger-bonn.de/bonn/bonn/weststadt/falsch-parkende-polizisten-waren-im-einsatz-article1143961.html

פורסם

אני נוטה להאמין שזה אמין כי בביקורים שלי במערב אירופה לא ראיתי סתם משטרות שחונות במקומות אסורים כמו בארץ.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

חנייה של תיכון.. שכבר אין חנייה אחרי השעה 10. למה? בגלל נהגים שמרשים לעצמם לחנות ככה באופן קבוע.

uploadfromtaptalk1415122679043.jpg

עריכה אחרונה על ידי כסףמהצד

Volkswagen Golf 06' 1.6

פורסם

עוד חוצפן שחושב שהמדרכה שייכת לאבא שלו.

הוזמנה משטרה שאיתרה את בעל הרכב שהוזהר והזיז את רכבו.

גם שני הרכבים האחרים עשו עבירה אבל יש מה שנקרא לעשות פיפי בבריכה ויש להשתין מהמקפצה. :evil:

WP_20141104_002.jpg

WP_20141104_003.jpg

פורסם
בואו תאתרו את הבעיה:

aremyzd_700b.jpg

נלקח מ9gag.

המקבץ של החמישה רכבים (אם יורדים מהביתן עם הדלת האדומה כלפי מטה) חוסם את היציאה של כל הרכבים במתחם העליון.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...