Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש זוג צמיגים לקסנטיה האהובה (2000: הן שנת הדגם והן נפח המנוע)

אני מחפש צמיג מבית טוב, שיהווה תמורה מקסימלית למחיר כאשר הבדלים קטנים (עד 100 ש"ח) במחיר לא משמעותיים כ"כ. שיתן ככל שניתן: אחיזה ראויה במרבית תנאי ארצנו, חסכון בדלק ועמידות לאורך זמן (בסדר הזה)

כמובן כמעט כל הנסיעות הן על כבישים לרוב בינעירוני "משובח" ולפעמים מעט מאוד מגרשי כורכר.

שוטטתי מעט בפורום ונתקלתי בהמלצות על צמיגי קלבר. האם מישהו יוכל להאיר את עיני לגבי ההדל בין הדגמים HP2 וHP3 (לא הבנתי כ"כ מהאתר), המחירים די דומים. (350 ש"ח) כמו כן נתקלתי בביקורות פחות חמות על הדגם, באתרים בחו"ל, לעומת:

צמיג של מישלן אוכל להשיג תמורת כ- 400 ש"ח. אני מניח שמדובר בדגם energy saver. האם מדובר בצמיג הבסיסי של החברה? האם ראוי? מה זה ה- GRNX והאם כולם כאלה?

קונטיננטל: כרגע אני די מרוצה מצמיגי ContiEcoContact 3 .

הציעו לי באיזו צמיגיה צמיגי קונטיננטל דגם "זטה" מישהו שמע על זה?!?

מלבד זאת ישנו נושא קוד הגבלת המהירות. כרגע הרכב ישאר עם שני שמיגים מוגבלים ל-190, אעבירם לקדמת הרכב (הם בני שנה וקצת)

(T במקום H 210)

אני לא צופה לרכב נסיעות ממושכות במהירות הזו, מה גם שמד המהירות מזייף בד"כ כלפי מעלה.

להסתפק ב- T190?

צמיגי משלן הם רק מוגבלים

ל-T

כרגע בארץ.

וכן צמיגיה מומלצת/לא מומלצת באזור רבתי?

למשיבים תודה!

פורסם

נכון לאתמול, 4 צמיגים של קונטיננטל ecocontact3 ב1160 ש"ח, תאריך יצור 4210. מידה 185/65/14 86H. הורכבו בפוקוס של ההורים של אישתי בצמיג ישיר.

ככלל, הצמיגים הנ"ל מיועדים לרכבים מיני, סופר מיני וקומפקטיות, לא ישרדו הרבה ברכב גדול.

השיפור באיכות הנסיעה, שקט, אחיזה וכו, מוחשי. כמובן בהתחשב בכך שהצמיגים הקודמים היו של Nankang ואליאנס, סכנת נפשות.

טוב לך עם הקונטיננטל? תשאר איתם.

פורסם

תודה!

בשעה טובה נרכש זוג "צמיגים ירוקים"- Energy saver של מישלין תמורת 430 האחד. כיוון שמדובר בזוג בלבד, ובי בלבד ולא במעבדה, לא אוכל לחוות דיעה במדויק על השפעתם על צריכת הדלק (מה גם שהם מחליפים זוג ECOCONTACT 3 של קוניטי' יחד עם זוג כזה שנשאר).

למישהו יש ניסיון עם ה-X הירוק של מישלן? (יש לוגו X ובתוכו רשום GREEN) אזהרה? אחיזה בעייתית במיוחד?

חוץ מזה מה זה HDNX המצויין על הצמיג או GRNX שרשום פה ?

• תוכן חדש...