Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי משהו שמאוד חשוב להעיר בעניין.

לא צריך להסביר לכולם מה הנזק שנגרם לנו כאזרחים פשוטים ונאמנים שגרים בישראל מהתופעה הענקית הזאת של גניבות רכב על ידי תושבי השטחים, אם זה נזק עקיף או ישיר. הממשל המחורבן בישראל לא מטפל בכלל בתופעת גניבת הרכב, וכל מי שרוצה להזכיר לי את יחידת אתגר, תעשו לי טובה, זה יחידה שהקימו בשביל השופונוי , כמו כוסות רוח למתים אפשר להגיד.

במקום להשמיד את התופעה הזאת, ואפשר ממש בקלות לעשות את זה, התופעה ממשיכה בלי הפרעות כמעט.

אם לשירותי הביטחון יש מודיעין בשביל לתפוס מחבל שרק חשב בתאוריה לתכנן פיגוע בעוד חצי שנה, ולשלוף אותו ב2 בלילה מהמיטה שלו, אז תהיו בטוחים שיש יכולת להפחית ב95 אחוז את התופעה של גניבות הרכב ופחות משנה.

הממשל המחורבן בישראל פשוט שם קצוץ על האזרחים הפשוטים והטובים

אחי הגדול ביחידת אתגר והם ממש לא כמו כוסות רוח למתים, אתה פשוט אזרח מגעיל שלא מעריך עבודה של אנשים שקמים ב2,3,4 לפנות בוקר ויוצאים למרדפים אחרי גנבי רכב. נכון אי אפשר להשמיד את התופעה לגמרי אבל הם לאט לאט גומרים להם להסתיים. אחי הראה לי סטטיסטיקאות של גנבות רכב לפני שהקימו את היחידה עד היום ושמע חל שיפור, אז אל תזלזל באנשים האלו שהם עובדים בנתיים שאתה יושן לך במיטה החמה שלך.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זו מדינה מפגרת כי גם אם תקלוט שאחד כזה גונב לך את הרכב , תירה עליו בשביל לעצור את מהלך הגניבה תפגע בו אפילו פגיעה לא קטלנית אתה פשוט תילך לכלא , עדיף כבר פשוט לתת לו לגנוב לך את הרכב והשביטוח יכסה את הנזק

פורסם

smallars -לא לכולם יש מקיף ואותי אישית לא מבטחים במקיף וחוץ מזה יש אנשים כמוני שקשורים לרכב הרבה מעבר למה שבן אדם רגיל קשור לליסינג שיש לו מהעבודה. אני אולי יוצא דופן אבל במקרה ואני אראה שמנסים לפרוץ לי לרכב אני מוכן למות/להרוג ולמנוע את זה. אף אחד מהזבלים האלה לא יגע לי באי30.

73950_468418334555_849049555_5320086_3261626_n.jpg

פורסם
אחי הגדול ביחידת אתגר והם ממש לא כמו כוסות רוח למתים, אתה פשוט אזרח מגעיל שלא מעריך עבודה של אנשים שקמים ב2,3,4 לפנות בוקר ויוצאים למרדפים אחרי גנבי רכב. נכון אי אפשר להשמיד את התופעה לגמרי אבל הם לאט לאט גומרים להם להסתיים. אחי הראה לי סטטיסטיקאות של גנבות רכב לפני שהקימו את היחידה עד היום ושמע חל שיפור, אז אל תזלזל באנשים האלו שהם עובדים בנתיים שאתה יושן לך במיטה החמה שלך.

מר אלבז, לא הבנת את כוונתי.

לא הבעתי שום זלזול ביחידת אתגר, ההפך, אני יודע שהיחידה הזאת כן מנסה בכל כוחה להלחם בגנבי הרכב.

הכוונה שלי הייתה שהשלטון הקציב והקים את היחידה הזאת בשביל כיסוי תחת, נסיון להראות בכאילו הוא כן נלחם בתופעה, ובפועל היחידה הזאת קטנה מדי בשביל באמת להשפיע על מימדי גניבות הרכב, למרות שאני בטוח שאנשי יחידת אתגר מנסים את כל כוחם לפגוע בגנבי הרכב.

ובשורה התחתונה: יחידת אתגר זאת טיפה בים במלחמה במשחטות הרכב.

עכשיו אני מקווה שהבנת אותי.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

עוד דבר לגבי MTV

בשנים האחרונות אחוז הצפייה בערוץ הזה ירד משמעותית, כנראה הערוץ הזה יעשה הכל בשביל לשפר זאת, אפילו אם זה לרדת הכי נמוך שאפשר ולתת יד בהפקת תכנית שכזאת.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
זו מדינה מפגרת כי גם אם תקלוט שאחד כזה גונב לך את הרכב , תירה עליו בשביל לעצור את מהלך הגניבה תפגע בו אפילו פגיעה לא קטלנית אתה פשוט תילך לכלא

בארץ נותנים נשק לסכל פגיעה בנפש, מה הקשר להגן על הרכב? אתה רוצה שעכשיו כל אחד שיתקרב לרכב של מישהו ויהיה לו חשד לגניבה הוא ייראה בו למוות?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
מר אלבז, לא הבנת את כוונתי.

לא הבעתי שום זלזול ביחידת אתגר, ההפך, אני יודע שהיחידה הזאת כן מנסה בכל כוחה להלחם בגנבי הרכב.

הכוונה שלי הייתה שהשלטון הקציב והקים את היחידה הזאת בשביל כיסוי תחת, נסיון להראות בכאילו הוא כן נלחם בתופעה, ובפועל היחידה הזאת קטנה מדי בשביל באמת להשפיע על מימדי גניבות הרכב, למרות שאני בטוח שאנשי יחידת אתגר מנסים את כל כוחם לפגוע בגנבי הרכב.

ובשורה התחתונה: יחידת אתגר זאת טיפה בים במלחמה במשחטות הרכב.

עכשיו אני מקווה שהבנת אותי.

אם לזה התכוונת אז מבקש סליחה כנראה שלא ירדתי לסוף דעתך.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

מזעזע??? כאילו אף אחד לא ידע שזה קורה...

מה שמזעזע זה השיתוף פעולה עם MTV, זו..ת!!

לגבי הנהגים יותר טובים - היה אפשר לעשות תחרות ישראל-פלשתינה ואז הוא היה שותם במקום לדבר.

פורסם

הרמה של MTV רק יורדת עם השנים ובשנים האחרונות היא יורדת באופן קיצוני ובוטה.

אחרי "אמהות בנות 16", כנראה שגניבת מכוניות זה הדבר הבא, לצערנו.

פורסם

לא אני לא אומר ללכת למשטרה ולבקש להוציא נשק על מנת להגן על הרכב היקר שלנו , אבל למשל אם אתה מאבטח או איש ביטחון מסוג כלשהו וברשותך יש נשק, לא תוכל להשתמש בו על גניבה

אבל מה באמת נסגר עם החוק הדרומי של שי דרומי אם זכור לכם , האם מותר עכשיו לירות בגנבים או לא ?

פורסם

מסכנים. כמו בכל כתבה על ישראל קוראים לנו "הכובש הציוני" אומרים שגנבנו את אדמתם נו מספיק!!

ועוד MTV עוזרת להם, ציפיתי לזה מתחנה בריטית ולא מהם.

הוציאו אותם שם כאנדרדוגים שגונבים רכבים רק בשביל לתחזק את רכבי המירוץ שלהם, כי אנחנו לא נותנים להם לייבא חלקי חילוף.

והם התלוננו שאנחנו לא נותנים להם לייבא M3 בגלל שזה רכב מהיר ויכול לשמש אותם בפיגועים.

אני מאחל לאחד האנשים שאמר שם: die fast better than die slow

שיקבל מהר מאוד את מה שהוא מאמין בו.

פורסם

צריך להקים מערכת זיהוי לוחיות רישוי במחסומים כדי למנוע תופעות כאלה , אני מניח שזו בעיה של כסף כמו הרבה דברים פה.

• תוכן חדש...