Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אופטרה LS מור 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, רציתי לדעת מה דעתכם על הרכב הנ"ל, הקילומטרז שלו עומד על 35 אלף.

בעבר היו הרבה דעות שליליות על שברולט בכלל אבל האם חל שינוי ב 2008?

תודה מראש

פורסם

למרות שהמחיר בטח מפתה, לא הייתי מתקרב לשום שברולט שהיא לא אמריקאית (יש כאלה שאומרים שגם לאמריקאיות עדיף לא להתקרב אבל אני לא נכנס לזה...) פשוט כי זה לא שברולט אלא דייהו קוריאנית לכל דבר. ובניגוד ליונדאי וקיה שלדעתי איכשהו מצליחים לאט לאט בשנים האחרונות להדוף את התדמית הקוריאנית וכיום כבר מהווים מתחרות ראויות ליפניות, גם המובילות שבהן, דייהו תמיד הייתה בעייתית, גם בדגמים הישנים ועובדה שגם בדגמים החדשים שנתפסים כפחות אמינים, בוודאי ממקבילים מייצור יפני. בוא נגיד שאפילו הקרוז למשל שנחשבת כייצור של GM (עד כמה שהבנתי זה פס ייצור חדש של GM בקוריאה, לא כמו האופטרה שהיא מפס ייצור של דייהו מקורי...) לא נתפסת כאיזה להיט, לדעתי היא נפוצה יחסית בעיקר בזכות המראה, לפי מה שהבנתי הביצועים וצריכת הדלק לא משהו בכלל בהשוואה למתחרות. בקיצור לאופטרה לא הייתי מתקרב בכלל (לפי מה ששמעתי גם כן חולה באותן מחלות של ביצועים חלשים וצריכת דלק, יחסית).

בשורה התחתונה הייתי יורד טיפה בשנתון ומחפש במחיר דומה כל יפנאומטית אחרת לנסר\אימפרזה\3\אלמרה\ליאנה\פוקוס וכו'...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

תודה על התגובה.

במידה ואני יכול להשיג את הרכב בהנחה משמעותית דרך כונס נכסים (בסביבות ה 45 אלף) הקילומטרז שלו נמוך, בסביבות ה 35 אלף. עדין לא שווה?

פורסם
מעל רמת הבטיחות של הרכב הזה עומד סימן שאלה די גדול :?

בקטע הזה אתה דיי צודק, איפשהו קראתי שפעם בוצע לרכב מבחן ריסוק באוסטרליה. מישהו שמע על זה משהו?

פורסם

הרכב יותר טוב מתדמיתו בשוק ונהנה מאמינות בסיסית טובה ונוחות סבירה.

מהבחינה הדינאמית הרכב נחות ממבילות הקבוצה - אך לא במידה שתטריד מי שאינו חובב הגה.

בשתי מילים - סתם אוטו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בקטע הזה אתה דיי צודק, איפשהו קראתי שפעם בוצע לרכב מבחן ריסוק באוסטרליה. מישהו שמע על זה משהו?

הרכב נבדק בשמו האוסטרלי - Hoden Viva ובגרסת ההאצ'בק. ראה בקישור:

http://www.ancap.com.au/crashtestrecord?Id=191

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...