Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רבותיי

אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב סיטרואן C3 שנת 2003

גיר רגיל

מה אתם חושבים על הרכב?

חלקים יקרים?

מה אורך הזמן של המנועים האלה בממוצע?

ואם הם אמינים, תצרוכת דלק? התחממות וכ'ו

פורסם

אני לא מכיר ספציפית את הדגם, אבל עד כמה שידוע לי הוא חולק רכיבים רבים עם ה-206, כך שיש כנראה לצפות לנתונים דומים לדגם הזה.

עם גיר רגיל הייתי מצפה לאורך חיים ניכר (מאות אלפי קילומטרים).

באופן כללי פיג'ו סיטרואן אינם יקרים במיוחד לאחזקה, והאמינות בינונית.

פורסם

ה-C3 אכן חולקת מנועים (וחלק מהגירים) עם ה-206 ועם דגמים נוספים מבית פיג'ו-סיטרואן.

חלקים יקרים - לא במיוחד. אם תמצא מוסך מקצועי שאינו מורשה (ויש המון כאלו, לפחות שאני מכיר באזור המרכז) תוכל לצאת קצת יותר בזול.

אורך חיים - שאלה שאין לה תשובה. מנוע כזה יכול להחזיק 300K קילומטרים ויכול להתפגר אחרי 100K קילומטרים. הכל תלוי בתחזוקה שקיבל, באופי הנסיעה וכמובן במוסך, שלפעמים מחליט שעדיף להחליף מנוע במקום להיכנס לתיקון "יקר".

התחממות - סיטרואן עם מערכת קירור תקינה לא תתחמם. לא בקיץ, לא עם מזגן, לא בעליות ולא בעיר. זה נכון לכל רכב מהעשור האחרון שנמכר כאן.

צריכת דלק - תריץ חיפוש. בגדול, זה מאוד תלוי בגרסה (1.6 אוטומטי, 1.6 רובוטי, 1.4 אוטומטי...)

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

טוב ראיתי את הרכב והתוצאות הם כאלה

רכב 2003 ידני 1.4

ברכב מנורת מנוע דולקת נבדק במוסך חיישן חמצן ככל הנראה אינו תקין נמחק התקלה ובמידה ותחזור אני יצטרך להחליף חיישן חמצן

האם למישהו יש מושג מה המחיר של חיישן חמצן

בנוסף מישהו מכיר מקום שבו אפשר לקנות כל מיני איבזור שחסר ברכב כל מיני פלסטיקים למיניהם

תודה

• תוכן חדש...