Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אל תזלזל באנשים שמגיבים לך, בפעם הבאה שאתדלק אעלה תמנה מהתחנה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הטעות היא בדלקן או בויזה , אז התחנה לא מפסידה , גם ה10 אגורות יחוייבו,

המקרה היחידי זה מתדלק שלא שיחרר את הידית , וגם אז הוא יוציא את ה10 אגורות מהכיס (אם יפול על קמצן שביקש רק 100 שח), אז איפה ההפסד שלהם ?

נ.ב

אני לא מזלזל באף אחד , הם עובדים קשה וצריכים לטפל בהמון אנשים לחוצים , אז גם אם הטעות היא במזומן אז אני משלם למתדלק שטעה או שהמשאבה "ברחה ",

פורסם
אף פעם לא קרה לך שתדלקת וביקשת להגביל את המשאבה לדוגמא ל 100 ש"ח והמשאבה הראתה 100.12 או כל סכום אחר מעל לסכום המבוקש?

ל'

אני תמיד מתדלק עם הגבלת סכום ותמיד יוצא לי במדויק הסכום שאותו ביקשתי, לא פחות ולא יותר

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

הסטייה הזאת נובעת בגלל התאדות של הדלק , ולכן ה 10 אגורות הללו לא הלכו לכיסו של בעל התחנה , אלא פשוט התאדו להם....

10 אגורות זה באמת מאוד זניח אבל כמו שאמרו כבר לפני , בתדלוק של 98 גובה ההתאדות הזאת עוברת לעיתים את ה 2 שקל .

נ.ב

זה שהתחנה לא מרוויחה את הכסף הזה זה לא אומר שצריך להשלים עם זה , לדעתי מחובתם לתקן ליקוי זה בהקדם .

פורסם

עם כל הכבוד לחברה שאומרים שמדובר בסטייה מינורית.

נתחיל עם זה שמדובר בעשרות אגורות שהופכים לאלפי ועשרות אלפי שקלים בכל שנה.

בלי קשר, אם מדובר בטעות, הרי היא ידועה כבר כמה שנים טובות.

היצרנים שבונים ממיטב כספם מערכות דלק מסובכות ומשקיעים במאות מהנדסים, לא יכולות לפתור את התקלה המינורית הזו?

אי אפשר לשים איזה חיישן בידית הלחיצה? מהרגע שהידית לחוצה תתחיל לספור? זה עולה בדיוק עוד 5 שקל לכל מכונה.

הרי איך יתכן שלא לחצנו על הידית והדלק יצא? זו שורה קוד בתוכנה וחיישן זול בכמה שקלים.

זו תמימות לחשוב שלא מתעלמים מה"בעיה" הזו בכוונה.

פורסם
עם כל הכבוד לחברה שאומרים שמדובר בסטייה מינורית.

נתחיל עם זה שמדובר בעשרות אגורות שהופכים לאלפי ועשרות אלפי שקלים בכל שנה.

בלי קשר, אם מדובר בטעות, הרי היא ידועה כבר כמה שנים טובות.

היצרנים שבונים ממיטב כספם מערכות דלק מסובכות ומשקיעים במאות מהנדסים, לא יכולות לפתור את התקלה המינורית הזו?

אי אפשר לשים איזה חיישן בידית הלחיצה? מהרגע שהידית לחוצה תתחיל לספור? זה עולה בדיוק עוד 5 שקל לכל מכונה.

הרי איך יתכן שלא לחצנו על הידית והדלק יצא? זו שורה קוד בתוכנה וחיישן זול בכמה שקלים.

זו תמימות לחשוב שלא מתעלמים מה"בעיה" הזו בכוונה.

גבר, מצאת פתרון לבעיה!

אבל לי יש פתרון יותר טוב: לחזור לתדלק את המכוניות אצל מוכרי-דלק עם סוס ועגלה, ואת הדלק למדוד בבקבוקי ליטר-וחצי של קולה.

:puzzled:
פורסם
זה שהתחנה לא מרוויחה את הכסף הזה זה לא אומר שצריך להשלים עם זה , לדעתי מחובתם לתקן ליקוי זה בהקדם .

נו, אבל המתדלק הציע לפותח השרשור להשיב לו את הסכום שנגבה ממנו שלא כדין. מה עוד אתה מצפה ממנו שהוא יעשה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דין פרוטה כדין מאה! כול גניבה, כן גם של עשר אגורות נחשב לגנבה שלא צריכה להיות מלכתכילה!

והבחור שרשם על זה שתחנות באשדוד גוזלות 4 שקל לתדלוק אני ישמח לקבל את השמות שלהם בהודעה פרטית כדי להמנע מלהכנס לשם.

שבת שלום

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

אתה מתלהם ללא סיבה ממשית. עקב בעיה טכנית במשאבה היא מראה סכום שגוי לרעת הלקוח.

הלקוח התלונן על התקלה והוצע לו לקבל את הכסף שנגבה ממנו בחזרה. מה עוד אתה חושב שיש לעשות ושלא נעשה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

רבותיי, אתם מגזימים, תסעו על שמן של פלאפל, או על קרני שמש, זה המגבלות של הטבע, תסתדרו.

אם זה כל כך מפריע לך, תשלח למנכ"ל חזרת דלק גדולה, צ'ק על סך 5 ש"ח, וזה יכסה את כל התידלוקים ל3 שנים הקרובות.

וחוץ מזה, מספיק שמצאת 10 אגורות על הרצפה, אתה לא מרווח ולא מופסד. מי מבטיח שתמצא?

תתחיל לפתוח את העיניים ולראות על מה אתה דורך...

פורסם

אני רואה שיש אנשים שלא הבינו את מהות ה"תקלה" שתיארתי:

לא מדובר בהגבלת סכום או אי הגבלת סכום. אני מדבר על זה שהעברתי כרטיס, הוצאתי את הידית מהמקום ועוד לפני שבכלל הכנסתי את הידית למיכל ולפני שלחצתי עליה המשאבה הראתה כאילו כבר תידלקתי כמה מיליליטרים וחייבה אותי על עשר אגורות.

לצורך העניין אם הייתי עכשיו מגביל את הסכום מראש ל50 שקל אז פשוט הייתי מקבל כמות דלק של 49.90. (בעוד שהמשאבה הייתה מראה חיוב של 50).

מישהו כאן פירסם לא מזמן את הקישור לתחקיר המקורי של כלבוטק לא מזמן אבל אני לא מוצא את הקישור.

בכל מקרה: כמו שציינתי שממש לא איכפת לי מה10 אגורות כמו שאתם מבינים אבל מעצבן אותי שיש עדיין תחנות שמוציאות ככה כסף מלקוחות גם אם זה בסכומים קטנים שמצטברים בסוף.

בברכה!

יונתן.

פורסם

שלחת תלונה למנהל התחנה / רשת ?

המתדלק הוא בסך הכל חייל משוחרר אומלל שמנסה לקבל מענק עבודה מועדפת, זה לא באמת מעניין אותו. ואנחנו פה בפורום זה סתם אנשים וירטואלים מאחורי מסך מחשב :)

פורסם

לפותח השירשור!

דיברו איתך פה על פיתרונות שונים.

גברת ל בודה ובעצמה, הייתה מנהלת תחנת דלק בעברה. באת הנה ושאלת שאלה/הבהרת נקודה.

עשיו תבחר:לטפל בזה, או לברווח מהתחנה הזו ולחפש תחנה שלא "תגנוב" אותך בעשר אגורות בל פעם.

אם בחרת לטפל, פנה למנהל התחנה ובמקביל למנהל האזורי, התרע בפניהם על העניין והמתן לתוצאות (הערה: טחנות הצדק פועלות לאט, אבל פועלות).

לא שבע רצון מהתוצאות?

פנה לתמ"ס כמו שאמרו לך, למפקח על תחנות הדלק (כן יש זה דבר) וספר את כל הסיפור.

הסברשפנית, שחיכית מיוזמתך, ושהמצב לא השתנה (אם אכן כךהדבר)

נאמר ונופנפת בתשובה של, "העניין יבדק" ולא נבדק. או אז, רק אז, פנה לתקשורת, ספר במכתב קצר, לאימייל או בשיחת טלפון פשוטה, ובקש שהעניין יבדק.

אם לדעתך מדובר בכאב ראש, הנח לעניין והתרחק מהתחנה המדוברת.

תוכל גם להפיץ אימיילים, לספר לכולם שאתה לא שבע רצון מהתחנה, כמה שלדעתך הםמרמיםוכ'ו. אף אחדלא יתבע אותך, על הבעת דעתךהפרטית. כל מה שהם רשאים הוא, להביע דיעה מנוגדת לשלך, או מקסימום תגובה, לדברים שאמרת.

אבל העניין עצמו רחוק מלתבוע אותך אישית.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
לדעתי אם הבעיה נובעת מכיול המשאבה ויש לה סטיה, אז מדוע הסטיה היא לטובת התחנה, מדוע שלא יכיילו את המשאבה שהסטיה תהיה 10 אגורות לטובת הלקוח?

יש פה משהוא מסריח.

יש גם מקרים שיוצא דלק בלי שהמונה זז.נסה להכניס את ידית התדלוק לרכב כשצינור התדלוק מתוח.ברגע שתלחץ על הידית יצאו כמה טיפות דלק, שווה ערך כמה אגורות.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

• תוכן חדש...