Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי סוזוקי בלנו שנת 97. אוטומטית (מסבא שלי) האוטו שמור והכל.. אבל אני נוסע הרבה בפקקים בבוקר ולמרות שהבלנו יחסית חסכונית אני מעדיף גיר ידני.

בעבר היה ברשותי פולו שנת 98 ידנית והיא הייתה מאד חסכונית אך עקב תאונה היא הושבתה.

כרגע יש לי אפשרות החלפה בהונדה סיויק 96 1.4 ידנית , מצב מכני טוב מאוד, אך הקלאץ נראה עייף, ובודי שלה עם המון מכות פח. אני מזכיר שוב המצב המכני מעולה..וקשה למצוא כאלה, האם שווה לי לעשות את ההחלפה?

תודה רבה, מקווה לתשובות ענייניות!8)

פורסם

הסיכוי למצוא הונדה שמורה בשנה הזו בהשוואה לסוזוקי הספציפית שלך שקול למספר העגול ביותר עלי אדמות.

מקווה שהבנת את הרמז.:-D

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפי דעתי לא שווה לך. הבלנו שלך הרבה יותר אמינה וסחירה מהסיויק הזו. הסיויק מהשנתונים האלו מכוניות בעיתיות . קודם כל הרוב בעבר היו אצל צעירים שקרעו אותם . ולרכב הזה יש המון בעיות בחיישנים וראש מנוע מאוד עדין לא מומלץ לגעת. אל תכניס ראש בריא למיטה חולה. לפי דעתי תמכור את הרכב ואז תקנה רכב אחר . לבלנו האלו יש שוק מטורף בשניות אתה מוכר את הרכב

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

מי אמר שלבלנו יש שוק?יש להם אולי שוק אבל הרבה מתחת למחירון-מנסיון האישי.היתה לי בלנו במצב מצוין 97 ,היה ביקוש אבל כולם ביקשו 30-40% פחות מהמחירון.לידעתך חבר

פורסם

ההונדה היא מרוסי ששמר עליה, מישהו שאני מכיר, שאני יודע שהיא שמורה..

חוץ מזה, להונדה אין שוק??

והכי חשוב עניין צריכת הדלק לא הוזכר...

פורסם

טומי יקירי.מי אמר שאין שוק להונדה?יש להם שוק מצויין.לגבי קניה מרוסי-זה בכלל עסקה מצויינת.אני גם רוסי ואני יודע יותר טוב מכולם מי האישתו ראשונה של "רוסי":-P...הרכב כמובן

ולגבי דלק-כמו כולם ה סיוויקים(והיו לי 4)הצריכה שלה ממוצע 1ל10 פלוס-מינוס

פורסם

שוב אני, העניין עוד לא נסגר..

בבקשה אני רוצה חוות דעת חד משמעית באיזה אוטו לבחור..

אני כבר לא יודע מה לעשות.:|

(אני נוטה לכוון ההונדה)

פורסם

עד לפני חצי שנה היה בבעלותי הונדה סיויק ידני מודל 96 במשך 4 שנים, הרכב הכי טוב שהיה לי עד היום (היום יש הונדה סיויק אוטומאט 2004) בנסיעה רגועה עשיתי1ל15 ושום תקלה חוץ מטיפולים שוטפים,נמכרה מחירון מלא עם 260 אלף אני אישית ניסיון עם שני הרכבים עדיפות להונדה

• תוכן חדש...