Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מרצדס 190e שנת 93

אני מתכנן לטוס לחו"ל בימים הקרובים לתקופה של 4-6 חודשים,במקביל הרכב שלי צריך לעבור טיפול 10,000 בעוד כ1000 קילומטר,כמו כן הרכב יעמוד ללא שימוש במשך התקופה

האם לטפל ברכב לפני הנסיעה או אחריה? האם גם וגם? או שזה כלל לא משנה.

תודה :)

Porsche 944 turbo

פורסם

מנסיוני במקרים כאלה, גם לאחר חצי שנה לא באמת תחזור.

לגבי אחסנת רכב לטווח ארוך, כדאי מאוד לרוקן נוזלים, לפרק גלגלים ולהעמיד על בוקים, לנתק מצבר, ולשים כיסוי רכב. כאשר תחזור, תמלא חזרה את כל הנוזלים, תרכיב חזרה את הגלגלים ותחבר את המצבר. תוך כדי כך, תבצע כבר את הטיפול.

תבלה ותהנה בחו"ל, נסיעה טובה8)

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

כעיקרון מומלץ להחליף שמן ברכב שעמד תקופה כזו גם ללא כל קשר לעובדה שהוא צריך לעשות טיפול בהתאם לקילומטראז'.

כך למשל,

כשרכב חדש נמסר - הוא עובר טיפול טרם המסירה על אף שהוא עם 0 עד 20 ק"מ בעת המסירה...

הרכב 'יושב' כבר כמה חודשים בדרך מארץ הייצור שלו ובנמל אשדוד לפני אישור מכס וכד'...

בשורה התחתונה,

אם הרכב יעמוד כמה חודשים ללא הנעה - רצוי לעשות החלפת שמנים אחרי,

אז כבר תחכה עד שתחזור...

אה.. ותעשה חיים !

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

הרכב לא יזוז או שגם לא יונע ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
כשרכב חדש נמסר - הוא עובר טיפול טרם המסירה על אף שהוא עם 0 עד 20 ק"מ בעת המסירה...

הרכב 'יושב' כבר כמה חודשים בדרך מארץ הייצור שלו ובנמל אשדוד לפני אישור מכס וכד'...

הטיפול היחיד שעוברים רכבים חדשים לפני המסירה - זה שטיפה יסודית. אף אחד לא מחליף להם שמן, שלא לדבר על משהוא אחר.

לשואל המקורי - תעשה טיפול כשתחזור, אין כל הגיון לעשות אותו לפני הנסיעה.

פורסם
הטיפול היחיד שעוברים רכבים חדשים לפני המסירה - זה שטיפה יסודית. אף אחד לא מחליף להם שמן, שלא לדבר על משהוא אחר.

יש לי מסמך שקיבלתי מסיאט שמעיד על ה'תחנות' שעבר הרכב שלי מאז ששילמתי עליו והוא שוחרר מהמכס ועד שקיבלתי אותו,

אחת התחנות הללו היא החלפת שמן, פילטר שמן ושאר נוזלים ...

לגבי העצה השניה שלך לשואל המקורי,

כאמור מצטרף.

פורסם
יש לי מסמך שקיבלתי מסיאט שמעיד על ה'תחנות' שעבר הרכב שלי מאז ששילמתי עליו והוא שוחרר מהמכס ועד שקיבלתי אותו,

אחת התחנות הללו היא החלפת שמן, פילטר שמן ושאר נוזלים ...

לא מפקפק במה שאתה אומר, אבל זה נשמע לי מוזר ביותר ואם זה אכן בוצע - לא מובן לי מדוע.

קנית רכב יש שניה מיבואן, אחרי שהוא עמד שנה + ?

כי אם הוא עמד רק כמה חודשים - אני לא מבין למה היה צריך להחילף נוזלים.

פורסם
לא מפקפק במה שאתה אומר, אבל זה נשמע לי מוזר ביותר ואם זה אכן בוצע - לא מובן לי מדוע.

קנית רכב יש שניה מיבואן, אחרי שהוא עמד שנה + ?

כי אם הוא עמד רק כמה חודשים - אני לא מבין למה היה צריך להחילף נוזלים.

קניתי רכב חדש חדש, קופרה 2010... יצאה מהסוכנות עם 12 ק"מ וסיימתי הרצה סוף סוף לפני שבוע :))

לפי מה שאני מבין, צריך להחליף נוזלים כי הרכב עמד כמה חודשים בלי הנעה והשמן 'יושב'......

מעבר לזה - הידע המכני שלי מסתיים כאן...

פורסם

לדעתי, מדובר באי הבנה שלך, ובמסמך כתוב משהוא אחר. אולי כתוב שם, שבוצעה בדיקת נוזלים ולא החלפה.

אין כל סיבה להחליף שמן ברכב חדש שעמד כמה חודשים. לשמן לא קורה כלום בתקופה הזאת.

פורסם

אני לא מתבלבל...

כתובת החלפת שמן מנוע.

אני אפילו אשמח לסרוק ולהעלות את המסמך לפורום אם מעניין אותך לראות....

סיבות? קטונתי...

אבל ממה שנאמר לי, רכב שיושב הרבה זמן ללא הנעה - רצוי להחליף לו שמן מאחר והוא מאבד מהצמיגיות שלו...

פורסם

כמו שאמרתי כבר, אני לא שמעתי על דבר כזה והוא נראה לי משונה ביותר ולא הגיוני.

אשמח מאוד, אם מישהו יכול להוסיף מידע בעיניין הזה.

• תוכן חדש...