Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה אני לא כתבתי לו שאני אשם, הייתי כולי לחוץ והיסטרי ולא ידעתי מה לעשות והוא בא והוציא אותי מהרכב ואמר לי תסע אחריי ותחנה פה שאני לא אזמין משטרה ובלגן ובוא תבוא לפה מהר לפני שאנשים יתקשרו למשטרה.

כתבי בכתב יד לא ברור וממש מקושקש שאני ראיתי שלט של זכות קדימה כיבדתי אותו נכסתי לאט לאט ועברתי חצי צומת ואז נכנסה בי המשאית ושלא הבחנו אחד בשני וחתמתי זה הכל. מה ז"א אם הפרתי את החוזה עם החברת ביטוח מה יכול לקרות? חוץ מזה הבנתי שזה גם לא תקף בבית משפט ואפשר לחזור בי מהודאה אחרי תאונה כי הייתי בהלם. ולדעתי הוא גם היה אשם בגלל זה הוא הוציא אותי מהר מהצומת לפני שיתקשרו למשטרה.

תראה כרגע לא התקשרתי בכלל לביטוח חובה,רק למקיף, שמתי את הרכב במוסך הסדר ויסדרו לי אותו את הדלת וזהו זה הכל נגמר הסיפור.

הלכתי למיון ואני בריא והכל בסדר. ובשביל לשלם את הכסף של המיון הבאתי טופס 250 של ביטוח לאומי שזו תאונה בדרך לעבודה אין לי נזקי גוף ואין לנהג השני נזקי גוף, ואני ולא רוצה כסף מאף אחד. אכלתי אותה שהעבר הביטוחי שלי של המקיף הוכתם וזה הכל?

מה עוד אתה יכול לייעץ לי? יש לי טופס של תאונת עבודה של הביטוח לאומי וישלמו לי את המיון ושני ימי מחלה וזה הכל לא?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

אני בד"כ נמנע מלהגיב בסוג כזה של שרשורים, כשכל המילים החכמות כבר נאמרו מזמן ואין לי בעצם מה לחדש.

אבל אתה חייב לשתות מים ולהרגע.

אתה בחור בן 25 ולא ילד בן 17. קח אחריות על מה שקרה ותנהג בקור רוח כדי שלא תחמיר את המצב. קרא היטב את כל העצות הטובות שקיבלת כאן ופעל על פיהן. (שים לב במיוחד לפוסט של WIL,חוץ מסעיף 9-לא מדוייק,מנסיון)

עשית את כל הטעויות האפשריות לאחר התאונה הזו.

החל בכך שהזזת את הרכב מזירת התאונה, המשך בכך שלא דיווחת אמת כשניגשת למיון (מבחינה רפואית ולא חוקית. אם הרופא היה יודע שמדובר בת"ד הוא היה מבצע בדיקות אחרות לגמרי מאלו שביצע לאחר תלונה על כאב בטן). וכלה בכך שאתה מנסה "להשתיק" את הסיפור.

גם בתרחיש הגרוע, בו אתה אשם בתאונה, ע"מ לצמצם את מכלול הנזקים שכבר נגרמו, כדאי מאד לפעול עפ"י החוק.

רוב הסיכויים שאם היית מתקשר למד"א ולמשטרה, לא היה מגיע בוחן לשטח אלא רק ניידת רגילה.

רוב הסיכויים שאם היית מדווח כחוק למשטרת התנועה ביפו על התאונה ומוסר את גרסתך ראשון ולא תוך כדי חקירה של הבוחן לגבי גרסתו של הצד השני, התיק היה נסגר "מחוסר ראיות".

רוב הסיכויים שאם היית מדוווח לביטוח שלך את פרטי המקרה מיד וללא "יעיגול פינות" הם היו מססיעים לך לצמצם נזקים.

כל זה מתוך נסיון חיים אישי שלי/של מכרים קרובים

זה שחתמת על מסמך כלשהוא, משחרר מבחינה חוקית את המבטח שלך מהחובה לפצות אותך/צד ג' בתאונה הזו. זה תנאי יסודי בכל פוליסה. אתה לא בוחן תנועה ואין בסמכותך לקבוע מי אשם. את תאור המקרה בלבד אתה שולח רק למבטח שלך.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
אני בד"כ נמנע מלהגיב בסוג כזה של שרשורים, כשכל המילים החכמות כבר נאמרו מזמן ואין לי בעצם מה לחדש.

אבל אתה חייב לשתות מים ולהרגע.

אתה בחור בן 25 ולא ילד בן 17. קח אחריות על מה שקרה ותנהג בקור רוח כדי שלא תחמיר את המצב. קרא היטב את כל העצות הטובות שקיבלת כאן ופעל על פיהן. (שים לב במיוחד לפוסט של WIL,חוץ מסעיף 9-לא מדוייק,מנסיון)

עשית את כל הטעויות האפשריות לאחר התאונה הזו.

החל בכך שהזזת את הרכב מזירת התאונה, המשך בכך שלא דיווחת אמת כשניגשת למיון (מבחינה רפואית ולא חוקית. אם הרופא היה יודע שמדובר בת"ד הוא היה מבצע בדיקות אחרות לגמרי מאלו שביצע לאחר תלונה על כאב בטן). וכלה בכך שאתה מנסה "להשתיק" את הסיפור.

גם בתרחיש הגרוע, בו אתה אשם בתאונה, ע"מ לצמצם את מכלול הנזקים שכבר נגרמו, כדאי מאד לפעול עפ"י החוק.

רוב הסיכויים שאם היית מתקשר למד"א ולמשטרה, לא היה מגיע בוחן לשטח אלא רק ניידת רגילה.

רוב הסיכויים שאם היית מדווח כחוק למשטרת התנועה ביפו על התאונה ומוסר את גרסתך ראשון ולא תוך כדי חקירה של הבוחן לגבי גרסתו של הצד השני, התיק היה נסגר "מחוסר ראיות".

רוב הסיכויים שאם היית מדוווח לביטוח שלך את פרטי המקרה מיד וללא "יעיגול פינות" הם היו מססיעים לך לצמצם נזקים.

כל זה מתוך נסיון חיים אישי שלי/של מכרים קרובים

זה שחתמת על מסמך כלשהוא, משחרר מבחינה חוקית את המבטח שלך מהחובה לפצות אותך/צד ג' בתאונה הזו. זה תנאי יסודי בכל פוליסה. אתה לא בוחן תנועה ואין בסמכותך לקבוע מי אשם. את תאור המקרה בלבד אתה שולח רק למבטח שלך.

תשמע ברור שאני סיפרתי במיון שזו תאונת דרכים!! הרי הבאתי הפניה בחינם מרופא פרטי שיכולים לבדוק לי כל מה שאני רוצה במיון, ורצו לבדוק לי כאבי בטן אבל אמרתי את האמת שאני חושש שקרה לי משהו מתאונת דרכים ובדקו בצורה הכי רצינית שאפשר ולא מצאו כלום..

בקשר לאשם לא אשם אני הייתי בהלם ולא יכול לזוז בכלל אז הקשבתי למה שהוא אומר. וגם לסוכן ביטוח סיפרתי בדיוק את האמת והוא אמר שאני כנראה אשם בגלל התמרור ושאותו אפשר להאשים ברשלנות, ויש לי מקיף אין לי צד גימל. אני אומר לך שלא מעניין אותי הכסף בכלל, רק הבריאות שלי. ולא אכפת לי מי ישלם השתתפות עצמית אני או הוא בגלל זה פעלתי ככה הבנת? וגם כי מדובר בתאונת עבודה. בכל מקרה אני עכשיו הרבה יותר רגוע ומקווה שהכל הסתיים בשלום לטובה.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

• תוכן חדש...