Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב חדש שנמצא אצלי מספר חודשים, היום כשנסעתי ברחוב צפוף, חתכה אותי משאית של חברת משקאות מוכרת ולא התייחסה לזה שצפרתי לה.

ניסיתי לעצור, אבל היא חתכה אותי ככה שהיא פגעה במראה והעיפה אותה.

הנזק העיקרי, הפלסטיק החיצוני של המראה, זה שצבוע (תמונה למטה) עף ממנה (הרכבתי אותו, אבל עדיין יש שריטות של צבע על המראה + דפיקה קלה.

הנהג ביקש שאני לא אדווח כלום לחברה, אז לקחתי ממנו מספר רכב, שם וטלפון שלו בשביל שהוא ישלם על התיקון.

התקשרתי לחברה, והתיקון נע בין 500 ל-1000 ש"ח.

1. האם הייתי צריך לקחת ממנו עוד פרטים ?

2. האם כדאי לערב את החברה שלו, או לסגור את זה ביני לבינו ?

3. האם כל כך קריטי לתקן את זה?

פורסם

כנראה שלנהג יש אינטרס שלא תדוחח על תאונה, יכל להיות שמשעים אותם מהעבודה או "מענישים" אותם בצורה זו או אחרת.

יש לך את הפרטים שלו, והצעת מחיר, מה שנותר לך לעשות הוא ליצור עימו קשר לדווח לו על עלות התיקון, להכין זכרון דברים על כך שהנ"ל שילם לך את הנזק ואין לך כל דרישה ממנו.

היה והנהג לא מודה מתחמק, ליצור קשר עם החברה ולדווח לקצין הרכב, ולהמתין לתגובתו ובהתאם לפעול.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בגדול הנהג לא נראה כמו אחד שיתחמק, ואכן הוא אמר שהוא מקבל עונשים ושהחברה "תדפוק אותו" כי זו לא הפעם הראשונה שזה קורה.

אמרתי לו שנדבר.

בכל אופן, לא הייתי צריך לקחת את פרטי הביטוח וכו'?

במידה והוא מתחמק אני יוצר קשר עם החברה, נותן את הפרטים שביידי והכל בסדר ? (הוא השאיר צבע צהוב על המראה, זה צבע הרכבים שלהם בכל מקרה, ככה שהם לא יכולים להתכחש)

פורסם

יש לך את הפרטים של הנהג ושל הרכב.

במידה והנהג יתנער מאחריות לחברת המשקאות יש את הפרטים של הביטוח.

צלם את המראה ואת הנזק, דבר עם הנהג ותומר לו כי עלות התיקון היא X שקלים וכי עליו לשלם לך על התיקון במזומן, קבלה יקבל בהמשך עם סיום התיקון.

(זאת כדי למנוע בהמשך התנערות שלו מהפגיעה).

במידה ותתקן והנהג לא ירצה לשלם על התיקון ותיקנת על דעת עצמך, החברה יכולה בהמשך לעשות בעיות ולא לשלם בטענה שלא ידעת אותם על הנזק שהנהג גרם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

במידה והוא מסרב לשלם לפני שתיקנתי, אם אני אפנה לחברה, הם יעדיפו להאמין לי שהוא אשם ולשלם את הנזק? או שהם יכולים לטעון שאני נכנס בו ? (אע"פ שמדובר באחת החברות המובילות)

• תוכן חדש...