Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה חברים?

יום אחרי שההורים שלי הוציאו את הרכב הוא נכבה באמצע צומת אחרי יציאה מרמזור אדום כשאמא שלי נהגה בו.

באמצע פקק, כשכולם עצבנים עומדת נהגת עם רכב בן יום תקועה.

אבא שלי היה צריך לצאת מהעבודה לעזור, להזמין גרר ולגרור אותו למוסך.

למחרת לנסוע למוסך על הבוקר לומר להם מה קרה ולשמוע מה הולכים לעשות לרכב,

אחה"צ לחזור למוסך לשחרר אותו.

עזוב שזה נגמר בעדכון תוכנה, אבל למה ככה? אי אפשר לעדכן תוכנה לפני שהרכב יוצא ללקוח?

לא חבל על יום עבודה שלו ?(במצטבר שני חצאי ימים) שלא לדבר על הלחץ והעצבים.

התראה !!!! לפני רגע אמרת "מהשרשורים שאני קורא כאן לא יודע אם הייתי קונה שילוב של 1.4TSI עם DSG." אבל עכשיו אתה אומר שלהורים שלך יש את הרכב הזה ???? לא פירטת איזה רכב בדיוק וטעית לגבי הספק המנוע (וגם לא קוראים לזה 1800TSI) ובעיקר למה לא אמרת מקודם שלהורים שלך יש רכב עם מנוע TSI ושהיו להם בעיות איתו ?? אם באמת יש להורים שלך את הרכב אז מה צריכת הדלק שלו ?

פורסם

כי מה לעשות, זה הגולף השלישי שהם מחליפים, זה מה שאמא שלי רוצה. את כולם הם מוכרים עם עם 20K ק"מ אחרי 3 שנים.

זה שלא ידעתי את הדגם הספציפי של ה 160 כ"ס, אז לא ידעתי, הייתי משוכנע שהייליין הוא אותו 160 כ"ס כמו זה שיש לי בליאון עם מנוע 1800, לא ידעתי שזה המנוע 1400 עם 2 מגדשים, וכתבתי לפני כן שטעיתי.

ושוב אני חוזר, אני לא הייתי קונה, אבל אני בגיר ועצמאי , עוד מעט בן 40, ולאמא שלי יש רצונות משלה, לא משנה מה אני או אבא שלי נגיד לה, בגיל 60 קשה לחנך בן אדם שנעול על אותו רכב כבר מעל 6 שנים ולא רוצה לגוון, לא משנה כמה זה עולה.

אין לי מושג מה צריכת הדלק של הרכב, הוא נוסע בממוצע 10 ק"מ ביום בתוך העיר, מהבית לעבודה בפקקים של הבוקר ואחה"צ ככה שגם אם הייתי יודע זה לא רלוונטי.

מקווה שזה עונה לך על השאלות.

פעם הבאה לפני שאתה כותב הודעה עם המילה התראה ומוסיף 4 סימני קריאה ו 4 סימני שאלה תעדן קצת את הנוסח שלך.

מקווה שמנהלי הפורום יראו את ההתראה הזו וישלחו לך התראה בעצמם לפני ניתוק.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני אומר לך על המאזדה 2.0, פחות כאב ראש שתרצה למכור, טיפולים זולים יותר, אמינות, רכב יפה ואפילו יותר יפה מהגולף לטעמי. יפני - מה שהישראלים אוהבים ושלא נדבר על האיבזור, האחריות וכ"ו.

בקיצור מאזדה ספיריט.8)

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם
על סמך נתוני יצרן, המאזדה 3 ספירט עושה 16.4 ק"מ לליטר בבינעירוני ו-9 ק"מ לליטר בעיר.

12.7 ק"מ לליטר בממוצע.

ונתונים בפועל?

פורסם

אני לא יודע מה הנתונים בפועל, אין לי נסיון עם הרכב.

כמו שאתה וודאי יודע, היצרן בוחן את הרכב בתנאים מושלמים על מנת להשיג את צריכת הדלק הטובה ביותר, בפועל אני מעריך שצריכת הדלק הממוצעת תהיה בסביבות ה- 11.5 ק"מ לליטר.

חכה לתשובה מדוייקת יותר מבעלי הרכב.

פורסם
ונתונים בפועל?

בנטקאר יש נתונים קרובים יותר למציאות: 10.5.

(הערה: לא שאני יודע מה המציאות בנושא זה, אבל האתר מציין שאלה נתונים קרובים יותר למציאות מאלה שמפרסם היצרן). נראה לי גם הגיוני. 12.7:1 במנוע 2000 נשמע לי מוגזם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כעקרון בסיסי, קחו את נתוני היצרן ותורידו מהם כ-20% וזה מה שתקבלו. יש מכוניות בהן זה יותר, יש בהן זה פחות. מנועי ה-TSI של פולקסווגן, למשל, מרמים "קצת" בנושא הזה. למנוע ה-1.4 TSI יש אותה צריכת דלק ממוצעת כמו ל-1.4 הרגיל, ואותו הדבר עם ה-1.2 וה-1.2TSI. כמובן שבפועל ב-TSI תקבלו צריכה גדולה יותר, כך שבמנועי TSI הייתי ככלל אצבע מוריד יותר מה-20%.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
nepet צודק לגבי הגישה, אבל זה כבר צ'מפיון ולא קשור לאיזה מותג. הבעיה העיקרית דווקא עם עדכון התוכנה היתה בסקודות...

בוודאי שזה קשור למותג, קנית פולקסווגן וקיבלת צ'מפיון לפחות למשך תקופת האחריות.

• תוכן חדש...