Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

קרוב משפחה תדלק את הסובארו פורסטר 2006 שלו, ושמע אחרי זה תוך כדי נסיעה צלצולים מהמנוע.

כמה שעות אחרי שהוא חנה הוא ניסה להתניע, והצליח רק אחרי כמה פעמים.

אחרי הדברים האלה התקלות נפתרו.

הוא היה היום במוסך מורשה סובארו ואמרו לו שאם כרגע אין שום סימן לתקלה או שאין בעיה כלשהי אז אין מה לעשות, והם הכניסו לו מיכל של תוסף למנוע.

מה אתם אומרים ?

כדאי לבדוק עוד דברים ?

קקטוסולר ידנית

פורסם

לא מומחה לזה בכלל אבל כמה רעיונות:

קודם כל הייתי שואב את כל הדלק, שוטף, ומחליף בדלק שאני יודע בדיוק מהו - מה שבטוח בטוח.

אח"כ הייתי שוקל כמה דברים:

• האם הוא תדלק תידלוק "גדול" (נגיד יותר מחצי מיכל) או קטן (רק כמה ליטר)? אם גדול: לא סביר שהוא תידלק בטעות סולר, כי זה היה גומר את המערכות ממש מהר (משאבה, אינג'קטורים). אם קטן: יכול להיות שתדלק קצת סולר - מי יודע. לכן בכל מקרה שווה לשאוב את כל הדלק ולשטוף לפני שממשיכים.
  • האם שקלתם אפשרות שמדובר בתקלה אחרת שרק במקרה קרתה בסמוך לתדלוק? למשל בעיה באחד הפלגים או תקלה אחרת במערכת ההצתה יכולה לגרום בדיוק לתסמינים שתוארו - בכלל בלי קשר לתדלוק כזה או אחר.

ד"א ניתן לשלוח את הדלק לבדיקה במעבדה, אבל אני בספק אם כדאי להשקיע בזה. אין לי מושג כמה זה עולה.

• תוכן חדש...