Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתה חושב שאף אחד לא יגיע לשם אמא שלי ואחי גרים שמה וחלק מהשבט .תחשוב כמה קומבינות הוא עשה על הלקוחות שלו .אני מתעלק על המכונאי שלי

פורסם

מה שבאמת מעצבן זה שאם אתה לא עומד ליד הרכב 100 אחוז מהזמן וגם בודק שהקופסאות סגורות היטב - אין לך שום סיכוי לעלות על זה, ואפילו אם הקופסאות סגורות - איך אתה יכול לדעת שלא פתחו וסגרו?

באמת מזעזע. האם קיימת איזו שהיא דרך בכלל להלחם בתופעה?

ד"א - כל הכבוד לפותח השרשור על תשומת הלב ועל הנכונות להזהיר אחרים!

פורסם
איך בדיוק מבחינים .

האם בראשון הוא אומר Valeo 1 ,כנ"ל בשני ושלישי ..

אני לא הייתי מבחין - בכייף ספר לנו איך מבחינים , בלי לפרק .

אייל .

בידיוק מה שאני טוען,כנראה שלא הבנת אותי.

פורסם

לי במקרה יש 25% הנחה על חלפים אז אני מביא את החלפים איתי

וגם שהיה טיפול של שעתיים לא זזתי מהאוטו

אני חושב שלמרות שאני מכיר את בעל המוסך ואת העובדים תמיד טוב שיש עין מבינה שמסתכלת מהצד ורואה שלא נישכח משהו.

אחרי שפתחתי מכסה מנוע ומצאתי על המצבר מפתח T אני לא סומך כבר גם על חברים.

במוסכים חאפרים לא מוציאים בד"כ בחשבונית את קודי הפריטים של החלפים ואחרי שאתה יוצא מהמוסך אתה לא יכול להוכיח שסגרתם על חלק מחברה מסויימת, ואז אתה בבעיה, אז תמיד לדרוש בחשבונית להוסיף את כל פרטי הטיפול (טוב גם למעמד מכירה האוטו)

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם
או, שבעל הרכב התקשר ושינה את דעתו לגבי הקלאץ' והחליט להרכיב חליפי אחרי שפתחו כבר את האריזה של הValeo

אז בעל המוסך מחזיר את הסחורה בחזרה ומזדכה, אפילו שהיא נפתחה. לא מחליף קופסאות.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אני תמיד מחזיק בדיעה שכל עוד לא מדובר במוסך החברה עדיף לקנות חלקי חילוף לבד ולתת אותם למוסך.

יש לזה שתי יתרונות:

1. המוסכניק רואה שיש לו כאן אדם שמבין ולכן יחשוש לבצע תרגילים מהסוג שתואר כאן.

2. בדרך זו ניתן לנטרל את יכולתו של המוסכניק במיקוח הסופי לנפח את מחיר החלק על חשבון העבודה ואז להצטדק ולומר שעל העבודה הוא "כמעט לא מחייב" ועל מחיר החלק אין מה לעשות כי "ככה זה עולה לו" או התרגיל הידוע של חיוב על החלק במחיר מלא יחד עם העבודה ועל כל זה להוסיף את המע"מ, או התרגיל של חיוב 20 ש"ח ובסוף את כמובן את המע"מ על טבעת האטימה של פקק השמן שעלתה לכם בחנות החלפים שקל אחד כולל המע"מ אם בכלל חייבו אתכם עליה.

מניסיוני, למרות שהמוסכים לא אוהבים את זה, כאשר מדובר במוסכניק מקצועי והגון לא תהיה לו בעיה לקבל אתכם עם החלק שהבאתם ואם החלק לא מתאים הוא יסביר לכם מה לא בסדר וישלח אותכם לחנות החלפים להחליף אותו.

מי שידחה אותכם כי "באתם עם הסנדוויץ' מהבית למסעדה" כדאי להזהר ממנו בכל מקרה ולחפש משהו אחר.

פורסם

האם למוסך יש רשיון עסק??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

האם אמור (להלכה / למעשה) להיות פער במחיר בין קניית חלפים לבד לבין קניה דרך המוסך?

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...