Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור לפני כחודש וחצי פגע ברכב שלי נהג צעיר ( צעיר מאוד אפילו ) .

בתאונה ניזוק \ נתלש הכיסוי הפלסטי של הפגוש האחורי ברכב שלי וברכב השכור שלו נמעכה הכנף הקדמית שמאלית .

הרכב שלו שכור מחברת אלבר , החלפנו פרטים והבחור הבטיח ליצור עימי קשר בהקדם - ביקש שלא אערב את הביטוח , והבטיח לשלם את הנזק .

כמובן שהבחור נעלם ולא עונה לטלפון וגם לא מחזיר תגובה להודעות שהשארתי בתא הקולי שלו .

בנתיים הרכב שלי תוקן במוסך הסדר ובחרתי שלא להפעיל את הפוליסה ולשלם השתתפות עצמית מתוך הנחה שהנזק ישולם ע"י חברת הביטוח או חברת ההשכרה .

חלפו להם כ 40 יום ובחברת הביטוח שלי הודיעו לי שמחברת ההשכרה לא הגיע כל דיווח מצד הנהג על התאונה או על הנזק שנגרם לרכב שלי ולרכב השכור .

אני תוהה מה עליי לעשות

כי ממש לא בא לי לשלם השתתפות עצמית על התאונה הזו שאני בטח לא הייתי אשם בה ולאחר מכן לשלם פרמיה גבוהה יותר עקב הפעלת הפוליסה .

פורסם

מה לגבי תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות על עלות הנזק שלך?

תבע את חברת ההשכרה, ותאמין לי שהם ימצאו את הנהג מהר מאוד - ואז, כשיהיו בידיך פרטי הנהג, תבע אותו.

פורסם

החלפתם פרטים - אם כך, יש לך את שם הנהג ומספר ת.ז. שלו, יש לך את מספר הרכב ואולי אפילו יש לך את מספר פוליסת ביטוח החובה שאינה רלוונטית לענין זה.

כשאתה פונה לחברת ההשכרה, הם לא יכולים להתנער ממך סתם כך. לא קיבלת את הפרטים בחלום. הפרטים אצלך כי הנוהג ברכב הציג לך אותם. אם נוהג ברכב הציג לך אותם, סביר להניח שזה עקב תאונה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מכתב לחברתה ליסינג שתוך שבוע אתה רוצה את הכסףףףףףףףף

לא מקבל?

תובע בבית המשפט לתביעות קטנות את חברת הליסינג את הנהג ואת חברת הביטוח , אם ישנה כזו , ואם אתה יודע את שמה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...