Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסך הכל דונג מסוג אחר.

יערת דבש שנראית בהתחלה מתוקה יותר.

בחשבון הסופי תופיע כמעט אותה תוצאה.כמו בפליקס.

ידידי החכמולוג, אמרתי במפורש שבגלל שהמחירים גם כך נקבעים על ידי מחירון היבואן, המחיר, כנראה, יהיה אותו מחיר (אלא אם מישהו רימה אותו בפליקס, או הכניס דברים מיותרים, מה שאני באמת לא יודע לומר - אין חשבונית). מה שלא יהיה אותו הדבר זה היחס כלפי לקוחות בררניים במיוחד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מוסך זה לא מסעדה וקיים תעריף לשעת עבודה! זכותו של כול לקוח לשים ברכב שלו את השמן שהוא מעדיף (בתנאי שהוא מאושר על ידי היצרן) ולא זה, שהכי משתלם למוסך.

תעשו לי בבקשה טובה ותפסיקו להתחכם. מוסך זה עסק לכול דבר והוא מעוניין להרוויח גם על החלקים וזו הפרנסה שלו.

רכב הנכנס לטיפול במסגרת האחריות חובה על הייבואן להשתמש בחלקים ובשמנים העומדים במפרטי הייצרן נקודה.

נניח שביום בהיר אחד יבקרו במוסך 5 בעלי רכבים שיביאו עמם רפידות ושמנים מייצרנים שהמוסך לא מכיר אותם וייתכן שהרפידות מאיכות יירודה המסכנת את הנהג ולכן אני לא רואה סיבה שאחריות זו תתגלגל על המוסך במקרה של תאונה.

האם אתם מצפים שבעל המוסך ייכנס לאינטרנט ויתחיל לחפור האם שמן X מתאים למפרטי הייצרן ?

בפעם הבאה שאני אבקר את רופא השיניים שלי אני הביא איתי חומר לסתימות תוצרת הולנד במקום החומר שהרופא משתמש איתו תוצרת ייפן.

איזה כייף לי :)

פורסם
תעשו לי בבקשה טובה ותפסיקו להתחכם. מוסך זה עסק לכול דבר והוא מעוניין להרוויח גם על החלקים וזו הפרנסה שלו.

רכב הנכנס לטיפול במסגרת האחריות חובה על הייבואן להשתמש בחלקים ובשמנים העומדים במפרטי הייצרן נקודה.

נניח שביום בהיר אחד יבקרו במוסך 5 בעלי רכבים שיביאו עמם רפידות ושמנים מייצרנים שהמוסך לא מכיר אותם וייתכן שהרפידות מאיכות יירודה המסכנת את הנהג ולכן אני לא רואה סיבה שאחריות זו תתגלגל על המוסך במקרה של תאונה.

האם אתם מצפים שבעל המוסך ייכנס לאינטרנט ויתחיל לחפור האם שמן X מתאים למפרטי הייצרן ?

בפעם הבאה שאני אבקר את רופא השיניים שלי אני הביא איתי חומר לסתימות תוצרת הולנד במקום החומר שהרופא משתמש איתו תוצרת ייפן.

אני מוכן לעשות לך טובה.

וגם לעצמי,להדיר רגליי מהמקומות המדוברים כאן.

בעיקר אחרי מה שקראתי מדברי השמאי ולא רק על החלקים...

אשמח לשמוע התייחסותך לשאר דברי השמאי GTI .

ולא רק על השמן...

תעשה לנו טובה והבע את דעתך בנושא.

פורסם
לגבי היין והמסעדה, נושאים אלו, בדיוק כמו במוסך, מסכמים מראש. המוסך/מסעדה לא חייבים להסכים.

סיכום מראש והתאמת ציפיות ברוב המקרים אינה מתקיימת.

לנותן השרות שפע דרכי חמיקה...ושינוי.

פורסם
סיכום מראש והתאמת ציפיות ברוב המקרים אינה מתקיימת.

לנותן השרות שפע דרכי חמיקה...ושינוי.

אין דברים כאלו במוסכים מורשים, הלקוח חותם על הזמנת התיקון. זה כמו מסמך משפטי ולמוסך אין הרבה אפשרויות לזוז מבלי לקבל את הסכמת בעל הרכב. ככה זה לפחות ברשת מוסכים של קרסו ואני מניך שכך גם ההתנהלות ברשת של צ'מפיון.

פורסם

דבר ראשון, הוא כן לקוח מיוחד וכן הוא כזה כי יש לו gti, רכב שעולה במאה אלף ש''ח יותר מגולף רגילה, וכן הוא זכאי ליחס טופ של הטופ. מוסך טוב הוא מוסך שיש לו לקוחות חוזרים מרוצים, ואני יודע את זה כי כך התייחסו אליי בתור בעל gti לשעבר. זה שהשמן gulf עומד בתקן כזה או אחר זה עדיין לא אומר שהלקוח מחוייב אליו, רבאק אם אני יקנה רכב ב220 אלף ש''ח ויותר אני יבחר באיזה שמן שאני ירצה, גם אם אני ירצה לשתות אותו במסעדה אני ישתה:-) ואם המוסך לא רוצה אז שילך לחפש , לא חסרים מוסכים אדיבים. אני מסכים לגמרי עם פותח השרשור, הנושא כבר נטחן עד דק לגבי היחס של מוסכי השירות של פולגסווגן, אז מרק עם כל הכבוד לניסיון שלך ולהבנה שלך כאן אתה טועה לגמרי, כאילו שאתה היית מסכים שירכיבו לך ברכב חלקים שאתה לא מעוניין בהם או ישתמשו לך בשמנים שאתה לא רוצה, למה לשחק אותה יפה נפש אני לא מבין. שורה תחתונה, לך לחבר שלך ותבדוק אם הוא באמת חבר עם המלצות כאלה.:wink:

שנה טובה וחג שמח וחסר תקלות ומלא שיפורים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ראבק..., לקוח של GTO צריך להתייחס אליו יותר מאשר ללקוח עם גולף רגילה? למה זה עם הגולף הסטנדרטי הוא לא לקוח?

את החשבונית עדיין לא ראיתי אז על מה פה הויכוח?

פורסם

זה בעיה שלו ולא מחייב אותי להוריד את המכנסיים. גם מתקני אודיו ברכב מרוויחים ממכירת מערכות סטריאו, אביזרי התקנה, דיבוריות וכו'. אבל עדיין לא נתקלתי באחד, שסירב להתקין ציוד שלי.

ומה אני כתבתי???

בתנאי שהוא מאושר על ידי היצרן

מדובר על רפידות מיובאות כחוק, עם אישור של משרד התחבורה. בהזמנת עבודה מציינים שחלקים הם של לקוח ושום דבר לא יתגלגל על אף אחד.

אין שום הכרח, אם יצוין ששמן שייך לקוח. במקרה הצורך הוא בעצמו יהיה חייב להוכיח את זה ליבואן.

התגובות בכחול

פורסם
דבר ראשון, הוא כן לקוח מיוחד וכן הוא כזה כי יש לו gti, רכב שעולה במאה אלף ש''ח יותר מגולף רגילה, וכן הוא זכאי ליחס טופ של הטופ. מוסך טוב הוא מוסך שיש לו לקוחות חוזרים מרוצים, ואני יודע את זה כי כך התייחסו אליי בתור בעל gti לשעבר. זה שהשמן gulf עומד בתקן כזה או אחר זה עדיין לא אומר שהלקוח מחוייב אליו, רבאק אם אני יקנה רכב ב220 אלף ש''ח ויותר אני יבחר באיזה שמן שאני ירצה, גם אם אני ירצה לשתות אותו במסעדה אני ישתה:-) ואם המוסך לא רוצה אז שילך לחפש , לא חסרים מוסכים אדיבים. אני מסכים לגמרי עם פותח השרשור, הנושא כבר נטחן עד דק לגבי היחס של מוסכי השירות של פולגסווגן, אז מרק עם כל הכבוד לניסיון שלך ולהבנה שלך כאן אתה טועה לגמרי, כאילו שאתה היית מסכים שירכיבו לך ברכב חלקים שאתה לא מעוניין בהם או ישתמשו לך בשמנים שאתה לא רוצה, למה לשחק אותה יפה נפש אני לא מבין. שורה תחתונה, לך לחבר שלך ותבדוק אם הוא באמת חבר עם המלצות כאלה.:wink:

שנה טובה וחג שמח וחסר תקלות ומלא שיפורים.

לקוח של אוטו יקר לא זכאי ליחס שונה מזה שניתן ללקוח של אוטו "זול". מוסך שיאמץ מדיניות כזו לא יהיה "מוסך טוב שיש לו לקוחות חוזרים מרוצים" כדבריך, אלא אם מדובר בלקוחות עם GTI. זכותך כמובן להחליט עבור המוסך באילו חלקים ישתמש ואפילו להביא אותם אתך וזכותו להראות לך במקרה כזה את הדלת. מדובר ביחסים חופשיים בין נותן שרות למקבלה. מי שלא נראית לו אופן פעולת המוסך, בין לענין החלקים ובין במקרה של העדפת לקוח עם אוטו יקר על זה עם אוטו "זול", יכול למצוא מוסך אחר. אפשרי כמובן שבמוסכי רשת של יבואן מסוים קיימת מדיניות כוללת ביחס לאופן הטיפול ברכבי הלקוחות, אבל זה מקרה פרטי שהוא בחינת חריג לעיקרון.

פורסם

מעללי פליקס ידועים לכולם, טוב לשמוע מדי פעם על דבר חדש.

לגבי הרפידות תמיד בפליקס תמיד מחליפים לפני הזמן, אם היית מבקר אצל מוסך רון היו אומרים לך שהרפידות יכולות להחזיק עוד 50.000 ק"מ.

פורסם

יופי- ואת זה,אני מניח, שאתה אומר כי ראית את הרפידות המדוברות, או למעשה ראית ומדדת את כל הרפידות שמוסך פליקס החליף....

כשמדובר על שם של עסק, תגיבו עיניינית.

פורסם
מעללי פליקס ידועים לכולם, טוב לשמוע מדי פעם על דבר חדש.

לגבי הרפידות תמיד בפליקס תמיד מחליפים לפני הזמן, אם היית מבקר אצל מוסך רון היו אומרים לך שהרפידות יכולות להחזיק עוד 50.000 ק"מ.

האמת שלא זכור לי שאי פעם הרפידות בכול הגולפים שהיו ברשותיי החזיקו מעמד יותר מ-25K. בדרך כלל אני מחליף רפידות כאשר הם מגיעות למידה של 4-5 מילימטר ואני לא מחכה שהרפידה תגיע למידת מינימום שהייצרן קבע כ-2 מילימטר.

איזה כייף לי :)

פורסם

אף פעם לא היית לי בעיה, בזמן קבלת הצעת המחיר, לבטל הוספת תוספי דלק, נוזל שמשות, שטיפת מנוע וכו'. אף פעם לא היית לי בעיה לשים שמן שאני מעדיף (ותואם הוראות היצרן). אף פעם לא נתקלתי בסירוב לשחרר את הרכב, אם אני לא אשתמש בחלקים של המוסך.

אבל אני גם מודה ומתוודה שאף פעם לא הייתי לקוח של רשת צ'מפיון בכלל ומוסך פליקס בפרט.

פורסם

שלום SHAVIVS,

תודה על האזהרה, כף רגלי לא תדרוך אצל פליקס אחרי סיפור כזה.

לכל מי שלא הבין, אף אחד לא מחפש יחס מיוחד אלא יחס מותאם ללקוח, המוסך צריך להבין שיש כאן חובב מוטוריקה שבאמת מתעניין מה שמים לו ברכב ושרוצה להיות חלק מהתהליך, מדובר כאן בצעצוע יקר מאוד וזה נשמע לי הרבה יותר מסביר.

תצאו מסרטים של צבא: "יחס מיוחד", יש פה עניין עסקי לכל דבר ובסופו של יום המוסך מפסיד לקוחות=כסף.

אני לא מבין מה ויכוחים והתחכמויות עם הלקוח תורמים, ממש מעצבן אותי לשמוע דברים כאלה.

חוץ מזה, עם כל הכבוד לפליקס, אני בטוח שSHAVIVS יודע יותר טוב מה פרופיל הנסיעה שלו ואיזה שמן יתאים לו יותר מתוך רשימת השמנים המאושרים ע"י VW.

מצידי שיגידו שישנה עלות חליצה כמו במסעדות אבל לא ייתעסקו איתי בפינות האלה. (חוסר מקצועיות, שייבדקו ברשימה וייראו שהכל מאושר)

אני לא אוהב את ההשוואה לרופא שיניים בגלל שלפחות אצל הרופא שיניים שלי אין אפשרות בחירה לעומת VW שהוציאה רשימה מסודרת כדי שתהיה לי האופציה הזאת. (בלי לזלזל, יחי ההבדל הקטן בין החלפת שמן ברכב לסתימה בשן ושלא תבינו לא נכון יש רופאי שיניים שהייתי מעדיף שיטפלו במכוניות ומוסכניקים שחבל שלא יצאו רופאי שיניים)

מרק, שים לב שלעומתנו האמריקאים שולחים דגימות שמן לניתוח במעבדה כשמגיע מועד ההחלפה ומקבלים דו"ח מדויק, מסקירה שעשיתי אפשר לראות שהשמנים הטובים יוצאים בדוחות הרבה יותר טוב מהזולים יותר שלא לדבר לא ידועים. (אני שוקל לשלוח דגימה בעצמי)

מצרף שרשור שפתחתי בנושא בזמנו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=337334&page=3

שחר מוטורס חייבים לי טיפול ראשון חינם, אם לא יסכימו שם להשתמש בשמן מאושר שאני מביא על חשבוני אז אוותר על הטיפול שם לגמרי ואפנה למקום אחר. (קיבלתי תשובה שלילית אחת כששאלתי סתם בביקור, אבל סה"כ יש שם עם מי לדבר בהגיון ונראה לי שהסיפור ייפתר, נחיה ונראה)

צריך לפתור את התעלומה מי המוסך המורשה "המקביל" למוסך רון. (שהוכיח את עצמו פה אינספור פעמים.)

כנראה בזכות רשמים כאלה מחבריי הפורום יהיה אפשר להגיע למסקנות.

שמתי לב ש"מוסך תושיה" הוא חלק מהפורום והייתי שמח לשמוע אותם.

(הנה הזדמנות להרוויח לקוחות חדשים שמוכנים לשלם בשביל שירות מקצועי ושקט נפשי.)

--רן.

(עם הGTI 6 הלבנה מהמפגש באצטדיון ראשון.)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...