Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבאלנו שלי עברה כבר 150,000 ק"מ, לא ראיתי בשום מקום שהחליפו אי פעם את הנוזל לתיבת ההילוכים האוטומטית.

לפי ספר הרכב צריך להחליף את הנוזל הזה כל 80,000 ק"מ.

לפי מה שקראתי כאן בפורום, החלפת הנוזל הזה בפעם הראשונה אחרי קילומטרז גבוה עלול לגרום נזק לתיבה.

2 שאלות :

1. כדאי להשאיר כבר את הנוזל הקיים עד לסוף ימיו של הרכב ?

2. מישהו ניסה להחליף את הנוזל הזה בהדרגה, ז"א במקום לרוקן את כל הנוזל, לרוקן ליטר אחד ולהוסיף ליטר במקומו, פעם בכמה חודשים ... נראה לי שזה לא יכניס את המערכת ל"שוק" וישפר בהדרגה את המצב, מה דעתכם ???

פורסם

גם אני הייתי ממליץ על האופציה הראשונה כל עוד הרכב מישתלב עם ההילוכים כמו שצריך ומצב הגיר תקין לחלוטין.

אם אתה באמת חיי בפחד את האופציה השנייה בהחלט יכולה להיות ריאלית. לא מומלץ להחליף את כל הנוזל בפעם אחת.

:)
פורסם

אין בעייה עם ההילוכים, הם מתפקדים טוב, אני פשוט מנסה למנוע בעיות עתידיות.

לפי מה שכולם אומרים כאן , לא נראה לי שכדאי לגעת בזה. אני אשאיר את הנוזל במצבו הנוכחי

• תוכן חדש...