Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כנראה ארכוש בסוף את הרכב הזה, והייתי מעוניין לדעת מה גודל התא מטען שלו (הסיבה היא שאני ארצה להכניס סאב כפול ומגברים, במידה וזה יתאפשר)

אם מישהו לא יודע להגיד לי פחות או יותר בס"מ, אז אני אשמח לקבל הערכות שלכם למי שראה את התא מטען של הרכב הזה.

לדעתם תיכנס בו תיבה כפולה ופלטת מגברים?

(תיבה כפולה לשני W3 / L7 [עדיין לא סגור על הסאבים] )

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

איזה תא מטען? :-D

לרכב הזה יש תא מטען בגודל מגוחך לרכב בגודל של רכב משפחתי.

פתח צר מאוד, אחרי מגברים וסאב כפול בקושי ישאר לך שם מקום.

אם אתה מאזור מרכז אתה יכול לקפוץ לראות את רכב ההדגמה שנבנה אצל אהובי שי - אתה תראה בעצמך שהרבה מקום אין שם בדיוק.

אולי תחפש את הת'רד שהם פעם העלו לגבי תהליך הבניה של הרכב הזה - אני חושב שיש שם תמונות של תא המטען.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אלכס

אני יודע - לחבר טוב שלי יש את הרכב הזה ואני במקרה התקנתי לו שם את המערכת הראשונה שהיתה לו...

זה תא מטען של איזה 300 ליטר אם אני לא טועה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זכרתי שהם פתחו את הת'רד הזה בעבר.

נכנסתי אליו לפני שפתחתי את הנושא הנוכחי, אך לצערי לא ממש הצלחתי לקבל פרספקטיבה על הנפח המוערך של התא מטען.

אין לי שום בעיה לנצל את מלוא תא המטען לטובת ציוד ההגברה, אבל השאלה שלי היא:

במידה ואתה מעריך שזה תא מטען של 300 ליטר - האם לדעתך תיבה של 200 ליטר אפילו תוכל להיכנס שם (תיבה מרובעת/מלבנית, סטנדרטית מבחינת הצורה שלה)

אגב, אני מת"א והייתי שמח לקפוץ אליהם לראות את הרכב, אך אני עובד במהלך כל השבוע (עד חמישי), לכן זה לא ממש יתאפשר מבחינת השעות.

האם זה יוכל להיכנס שם להערכתך: (?)

photo0600.jpg

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

אין שום דרך לדעת בלי שתקבל מידות מדוייקות של פתח תא המטען

עומק תא המטען, גובה תא המטען ורוחב תא המטען.

אלכס?

יש מצב שאתה תוכל לתת לנו מדידה זריזה של המידות הללו?

מידות הפתח ומתי הוא נהיה צר יותר ומידות תא המטען?

אפרופו - נפח תא המטען המדוייק הוא 344 ליטר - אבל מידות הפתח שזה מה שבאמת משנה לך כרגע - לא מצאתי.

Pioneer TS-X150

פורסם

אם תבנה את התיבה בתוך הרכב זה יהיה אפשרי. (לגבי הפירוק אח"כ אני לא אומר כלום :? )

אחרת תצטרך לחשב את צורת התיבה כך שהיא גם תוכל להכנס וגם תהיה בגודל המתאים.

מתחדשת*

פורסם

אולי תצליח להכניס אותו דרך המושבים האחוריים, אבל קח בחשבון שיישאר לך אפס מקום.

מניסיון עם אוטו של חבר, היה לנו קושי להכניס תיבה של 30 ליטר דרך דלת הבאג', אז אני לא רוצה לדמיין איך תוכל להכניס את התיבה הזאת.

שונא גזענים !.

פורסם

אין לי בעיה להקריב את המושבים האחוריים ברכב לטובת ההתקנה הזו.

אלכס - אני אשמח אם תוכל לעשות איזה מדידה מהירה :)

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

מהפתח של המושבים האחוריים אתה רק יכול לחלום על להכניס תיבה לתוך תא המטען הזה.

אתה חייב לדעת מה הוא גודל המלבן המקסימלי שיכול לעבור בפתח הזה.

הם פתוחים גם ביום שישי - לא צריכה להיות לך בעיה לגשת אליהם, הרכב שם.

Pioneer TS-X150

פורסם

שלום לכולם

Milk-Inc אתה מוזמן להגיע מתי שתרצה ולבצע מדידות והערכות על הרכב שלנו

אלכס עסוק בהתקנה כרגע לכן אני עשיתי מדידה קצרה (ולא מחייבת ) אבל אלו המידות לפי המדידה שעשיתי עכשיו

המידה הקסימלית מפתח הבגא"ז היא גובה 36-7 ס"מ אורך 86 ס"מ

המידה המקסימלית מפתח הרכב (במידה והתיבה תעבור בדלת) גובה 37 ס"מ אורך 110 ס"מ

בגדול המידה מפתח הרכב עד למושב היא כ-50 ס"מ

אני מקווה שעזרתי ואני לא מתחייב על המידות הכי נכון יהיה לבוא ולבדוק כי גם כך כל האוטו מפורק והמדידה היא קלה

אנחנו כפיתרון לבעיית הנפח משתמשים במקום גלגל הספייר לטובת סאבוופר

דרור

פורסם

אלו הן מידות מ-א-ו-ד בעייתיות ליצירת תיבה של 200 ליטר

גובה של 37 ס"מ מקסימלי עם עומק מקסימלי של 50 ס"מ וסאב וופרים בקוטר 12 אינטש - משאיר לך מעט מאוד מקום לטעויות - אם בכלל יצליח לעבור דרך הפתח הזה.

תכנון התיבה חייב להיות מאוד מדוייק ואתה חייב לקחת בחשבון את קוטר הסאבוופרים ואת זווית הכניסה של התיבה לתוך תא הטען.

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה רבה דרור על המדידות, ולאדי על העזרה עד כה! :)

אני חושב שכדאי באמת שאני אגיע ביום שישי אליכם לסדנת ההתקנות.

אני רוצה להשקיע ברכב הזה מבחינת סאונד, וכשהתכוונתי שאני מוכן להקריב את המושבים האחוריים לטובת ההתקנה, אז התכוונתי להקריב לצמיתות (כמובן שלעשות התקנה בהתאם, שזה לא יראה סתם "חור" מאחורה) ולהוציא את המושבים לחלוטין.

ניסיתי לחפש בגוגל כמה תמונות להתקנה כזו, אך לצערי לא מצאתי.

כנראה שזה לא כזה נפוץ בתחום (אם כי יצא לי לראות התקנה כזו במס' רכבים בארץ)

היי אדי מה קורה ?

בנוסף למה שאדי ציין אשמח לשמוע מה התכנון לגבי המגברים והיכן הם ימוקמו ?

דרור

אין תיכנון קונקרטי כרגע, רק משהו כללי וקווים מנחים בהתאם למה שרשמתי בהודעה הנוכחית.

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

כנראה הפתרון של בניית התיבה בתוך הרכב הוא פתרון לא כזה בדיוני.

ואז באמת תוכל לנצל את הנפח למלואו.

אגב, אם אין לך בעיה להפתר מהמושבים האחוריים, תוכל לבנות את התיבה כך שהממברנות יפנו לתוך תא הנוסעים (ראה ערך הפרלוד של ישראל).

מתחדשת*

• תוכן חדש...