Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ועכשיו אתם מבינים על מה דיברתי... עצוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן אדון לאנוס זה מאוד עצוב כשאדם לא שותף לדעות שלך

:)

כמה עצוב שאני חושב אחרת ...

אנסה לנסח מחדש.

מדוע נסגרו שערי GENESIS אם לא מחוסר ביקוש.

מדוע נוצר חוסר ביקוש ?

אפשר עדיין לראות באתר שלהם את כל המבצעים של 1 + 1 למגברים שלהם ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

דיפורס - שוב, תקרא לי אדי

אני לא חושב שאנחנו צריכים להמשיך בנימה הלא חברית הזו - אפשר גם אחרת?

אני לא חושב שחוסר הביקוש נובע מהבנה של קהל לקוחות שלם שמדובר בפיקציה כזו או אחרת.

אני חושב שחוסר הביקוש נוצר ממצבים מסויימים בשוק שמביאים מפעלים שלמים למצבים האלו -

נכון -

היום באמת יש ציוד פשוט (יחסית) שנתון תוצאות טובות ואפילו מעולות - בזה אני מסכים איתך לחלוטין.

היום הטכנולוגיה הרבה יותר מתקדמת וכמות הידע שנחלקת באינטרנט היא אדירה.

לכן ניתן לקנות היום ציוד מיין סטרים שנותן תוצאות שפעם רק יכלנו לחלום עליהן.

באמת לא צריך לקנות מערכות "בוטיק" כמו שאתה אוהב לקרוא לזה בכדי לקבל היום חיוך מאוד גדול על הפרצוף - מעולם לא סטרתי את זה.

אבל זה חלק מהעניין - רוב הרכבים היום מגיעים עם מערכות בסיסיות שעונות על הצורך הבסיסי לסאונד ליותר מ50 או אולי אפילו 60 אחוז מהאוכלוסייה.

מה40 אחוז הנותרים תיקח 90 אחוז או אולי אפילו 95 אחוז אנשים שרוצים להנות מסאונד טוב מבלי לפשוט את הרגל, בימינו אנו - בהחלט ניתן לעשות זאת.

אבל ישנם ה5 אחוז הנותרים... שמנסים להגיע לתוצאה פרפקציוניסטית וכן - גם מעבר להגעה לתוצאה פרפקציוניסטית הם רוצים גם מותגים (כי הם יכולים)

לכמות תעשיית העל שקיימת קיום - אין מספיק קהל יעד בכדי למכור את מרכולתם.

ולכן - לא רווחיות

ולכן - נסגרות

ולכן - חבל

אני יכול להעיד על עצמי שהגעתי לרמה שבה הציוד שלי הוא לא לגמרי מיין סטרים והוא לא לגמרי הי-אנד (אולי רכיבים בודדים ורק ברכב אחד)

ואין לי אינטרס לשפר יותר מידי את התוצאה הזו כי אני סופר מרוצה ואני חושב שהמרחק בין המערכת שלי לרוב מערכות ההיי אנד שאני שומע לאחרונה - הוא זניח.

אבל קיים פער והאבסורד הוא שבכדי לגשר על הפער הזניח הזה - אני צריך לקחת משכנתא קטנה...

וכן - שוב תבין אותי - זה פער מאוד מאוד קטן - אבל זה לא וודו, הפער קיים

פשוט לי באופן אישי לא שווה להשקיע בשבילו.

אבל ישנם כאן אנשים רבים שכן היו רוצים לעשות זאת - וכשהם רואים שהלכה להם עוד אופציה

זה עצוב, זה כואב, זה חבל

התחום הזה מצטמצם - אבל הוא תמיד יהיה קיים.

אתה חושב שבגלל טיפשות

אני חושב שזה בגלל קהל יעד קטן מידי ולא - לא של טיפשים, של בעלי נסיון רב

יש בינם גם את אלה שהגיעו לשם רק בגלל יכולת ולא בגלל ידע אם כי בארץ הם נעלמים מהר מאוד אחרי שהם מתאכזבים מכמויות כסף מטורפות שהם הוציאו על מערכת שעולה 60K ואז מגיע ילד עם דוטק ומפיל להם את הלסת... יש גם כאלה, כן, ללא ספק.

ביום שאתה תשמיע לי מערכת של ציוד מיין סטרים זול יחסית שמורידה מערכת תחרותית מאותו היצרן, באותו הרכב, מכוונת ע"י אותו האודיופיל - והמערכת הזולה יותר תנצח - אני אוריד את הכובע בפניך.

עד אז בוא נכבד אחד את השני ואת האסכולה שאנחנו מגיעים ממנה.

יש לך מקום קיום בדיוק כמו שיש לי ואם עצוב לנו - תבין את זה.

ועכשיו - אפשר סוף סוף לדעת מה שמך?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קוראים לי טל.

אין לי את הכסף לעשות את מה שאתה מציע , להראות לך כיצד בחירת רכיבים זולה יותר תביא תוצאה טובה יותר , אבל זה מאוד אפשרי , בעיקרון אה צודק הטכנולוגיות שופרו , הידע נגיש יותר וקמו מלא חברות ( גם לרכב וגם לשוק הבייתי ) עם מוצרים טובים מאוד ולפעמים טובים יותר מאותם מוצרי אקזוטיקה יקרים.

מצורף אימייל של בחור ל DD , זאת רק דוגמא :

9rfn48sffffslfnlfff2f99nk2.jpg

לפעמים אני מצטער שמכרתי את הסאב DD1508 שהיה ברשותי במקום לבנות לו תיבה רצינית יותר ומחוזקת יותר ופשוט לתת לו לשכב בבית ביום שאחליט להשקיע :(

בעיקרון אני לא חושב שיש צורך להספיד את החברה , קיימות מספר רב של חברות עם מוצרים ברמה דומה לזו של GENESIS , וגם ימשיכו לקום כאלה חברות .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לא מבין מה זה קשור לשירשור על המגברים?

הרי מדובר בקומפוננט,וחברת פוקל לא נחשבת לחברת בוטיק,וגם DD לא ממש זולים :?

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

למה - פוקל אוטופיה BE? לא אקזוטי מספיק? בהחלט כן

אבל גם DD לא בדיוק פראיירים.

יש המון דוגמאות ותלוי למה משתמשים בהם ובאיזה תחום או איזה ז'אנר בתוך איזה תחום.

זה לא העניין כאן.

זה שתצוץ לה חברה חדשה - סביר להניח שכן, מתישהו.

זה שהתחום כרגע במצב עגום - חבל וכואב.

זה שנסגרה חברה שמסמלת עבור רבים מאיתנו משהו שצריך להתגאות בו - עוד יותר עגום, עוד יותר חבל.

וטל - אני לא זוכר שמישהו כאן אי פעם אמר שיש קשר ישיר בין רמת האודיופיליה של מישהו לבין רמת היכולת שלו או הרצון לו להתקין מערכת טובה יותר.

אני לא חושב שאתה צריך לקחת משכנתא בכדי להיות אודיופיל - השאלה היא רק לאיזה רזולוציה אתה מכוון את עצמך בכדי להיות מסופק מהאהבה שלך לסאונד.

Pioneer TS-X150

פורסם

וחברת פוקל לא נחשבת לחברת בוטיק,וגם DD לא ממש זולים :?

זהו , בדיוק על זה מדובר, וגם אני כתבתי בשרשור הזה , חברות בוטיק (דווקא אהבתי את התיאור ואני חושב שהוא מתאים מאוד) כבר לא יכולות להחזיק את עצמן מלמכור דברי בוטיק בלבד.

בואו ניקח את זה למקום אחר לגמרי: האם מעצבי העל כמו ורצ'ה היו שורדים אם הם היו מוכרים "רק" חליפות באלפי דולרים כ"א? לא ! אתה חייב היום ליין של מוצרים מייןסטריים ולמכור כמויות כדי להרוויח. כי להוריד מחירים סתם למוצרים היקרים שלך ממש אין סיבה וגם זה לא נכון כלכלית (אתה בעצם פוגע במוצר שלך ברגע שאתה פתאום מתמחר אותו בגרושים)

מה כן? חברות כמו פוקל, ייצרו מגוון של סטים ודגמים אבל עדיין ישאירו דגם יוקרה בתחום ה HI-END, דגם שהוא דגם בוטיק לכל דבר (הוא יעשה בעבודת יד, עם מספר עותקים מוגבל). כמו שמרצדס יש להם A CLASS בסיסית מצד אחד אבל גם מייבאך מצד שני. או VAG עם איזה LUPO קטנטנה ו S8 של אודי מצד שני. דוגמאות לא חסר.

היום זה ברור , הגדולים שורדים! לקטנים קשה מאוד. אם נניח אותו גורדון היה חותם על הסכם אספקת מגברים OEM לקונצרן רכב כזה או אחר זה כנראה היה מציל את המצב, אבל קונצרנים גדולים מעדיפים לחתום עם חברות גדולות יותר כמו BOSE, שלדעתי רוב המוצרים שלה נותנים סאונד דיי בינוני (חוץ מדגם ה 901 המיתלוגי שלהם , כל השאר לא מותח חיוך על הפנים).

אגב מדובר במגברים - אין הרבה חידוש שם, העקרון נישאר אותו עיקרון כבר 60 שנה. בעידן הדיגיטלי הכל נמצא ב DSP (אפילו ה MS8 של JBL קוטלג כ DSP של השנה אם אני לא טועה), אתה לא צריך להשקיע בהגברה כאשר אתה יכול לשחק ולפצות באמצעות משחקים איןסופיים על האות.

פורסם

תראה - הסטים הזולים של פוקל הם ממש לא משהו להשתגע ממנו.

אפילו הK2P בעיניי שהוא סט יקר בהרבה, יש לו טוויטר חד מידי ולא ראוי לסט ברמה שכזו ופוקל בעצמם לא זכו בהרבה תחוריות סאונד עד כמה שזכור לי.

אז ההשוואה כאן יכולה להיות דוגמא רעה דווקא.

יש היום יצרנים עם סטים ברמת כניסה שאני באופן אישי מעדיף עשרות מונים על הK2P גם כן.

גם אפשר לקנות היום רכיבים מאוד זולים שנשמעים ממש ממש טוב במחירים של מאות שקלים בודדים - אבל, כשאתה באמת באמת מנסה להגיע לרמה של שלמות, רמה שבה אין שום הגיון בין מחיר לבין תמורה - אתה תצטרך להשקיע הרבה מעבר - הרבה מעבר לפוקל K2P

ואני אומר זאת שוב - ההבדלים ברוב המקרים הם מאוד מאוד קטנים וזניחים - אבל הם קיימים וזו לא פיקציה או בדיה כזו או אחרת.

זה פשוט עניין של מה מספק אותך ועד כמה רחוק אתה מוכן ללכת בשביל זה.

גם לא כל אחד עומד על ההבדלים האלה ובאמת שהרבה מאוד אנשים לא יכולו לעמוד עליהם אם לא תהיה לך נקודת ייחוס טובה כמו לקחת דיסק עם שיר שאתה אוהב ולשמוע אותו בשני מערכות שונות ואז פתאום לשים לב להבדלים קטנים ולאמר וואו - איך לא שמתי לב לזה קודם.

תנסה את זה פעם - תיקח את המערכת שלך, תשמע בה שיר שאתה אוהב, תקפוץ לרכב של חבר פורום אחר ותשמע את אותו השיר...

Pioneer TS-X150

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה משמחת:

ג'נסיס חוזרים

Default Re: "Changes are happening?" - Genesis

Here is what Gordon posted on CA&E and it may give some indication as to what is happening future-wise with Genesis:

High-End Car Stereo BMW 540ia - Show Cars - Car Audio and Electronics

"by Gordon Taylor 4 days ago.

Gorgeous install in a sleeper 5 series. It doesn't get much better than this.

It's nice to see something you created being installed so well, continuing the line as it were...

by Ben Editor 4 days ago.

Hi Gordon--you have reason to be proud, obviously! Great to see you on the site. A lot of people looking forward to the step next for Genesis. Perhaps we'll see some type of relaunch?

by Gordon Taylor 4 days ago.

Hi Ben,

Thank you! It's kind of like handing the baton over and seing someone take it so much farther...

The relaunch will be very soon, production started last week in a new location in the Midlands near Birmingham.

It will take some time for the new team to get up to speed, it's more important they get it right than rush everything.

by Ben Editor 4 days ago.

Nice! We're looking forward to that. Please let me know when it's official and we'll post a big announcement on the site. Thanks"

http://www.diymobileaudio.com/forum/industry-shop-talk/91501-changes-happening-genesis.html

והפתעה מעניינת בהמשך

If you call Morel America's number, the automated system intro says "You have reached the office of Morel America and Genesis"..

אמנם השרשור מנובמבר ואין יותר עדכונים בבלוג של ג'נסיס, אבל לא מצאתי אזכור לזה בפורום

• תוכן חדש...