Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת מגיע לרכב שלך לזכות במקום הראשון.

יש לך עוד 2 קולות ועוד כמה בדרך.

בהצלחה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

כיף לראות מעבר לתמיכה המדהימה פה, גם הרתמות של מועדוני, אתרי וחובבי NSU מהעולם:

http://passionnsujcb.canalblog.com/archives/2010/08/20/18856692.html

מבחינתי לזכייה אין משמעות אלא רק להשתתפות, המילים הטובות שנכתבות ונאמרות על-ידיכם הן הפרס שלי :-)

תודה!!

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

כל הכבוד,

שיהיה בהצלחה ובכל מקרה אתה מראש הזוכה שלנו ולא משנה מה יחליטו...

כמובן שזכיתה במספר הצבעות של כל מכרי הסובלים מתחביב זה.

פורסם

את הקול שלי קיבלת.

לגבי ספונסור להטסה, עכשיו כשקיבלת חשיפה בynet, לא כדאי לנסות לשכנע את אל על לשים אותה על מטוס קרגו לאמסטרדם (אם עדיין פעיל) ומשם לקחת מעבורת לאנגליה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
הצבעתי בשמחה- באמת רכב מיוחד ושיפוץ מעולה.

אבל אל תתאכזב אם לא תזכה- האנגלים פטריוטים מאוד לרכבים שלהם, גם כשזה לא מוצדק...

בהצלחה!

אתה לא יודע כמה שצדקת... :lol:

לאור זה שאני נשאל מדי פעם על מה קורה.. איך מתקדם.. אעדכן שלאחרונה הודיעו לי שלמרות שהמכונית עדיין מופיעה בעמוד התחרות (למעשה לא ירדה מהמובילות מהיום הראשון של התחרות...) היא לא תוכל להשתתף בתחרות עצמה, בשל הכתוב ב- Ts & Cs (תנאי התחרות) לא ניתן לרכבים "זרים" להשתתף ולכן אני ועוד מספר רכבים בקטגוריות אחרות לא נוכל להעפיל לשלב הבא.... מתישהו בימים הקרובים המכונית עם רוב הצבעות יעלו לשלב הבא בנובמבר.

כששאלתי למה לא נרשמה ההתנייה בשלב ההרשמה קיבלתי תשובה שלהם הזכות לשנות את התנאים :shock:... "ייתכן" ויש קשר לזה ש"פתאום" יש איזו חברת ביטוח בריטית שנותנת חסות לתחרות והפרס הראשון הוא ביטוח רכב, למכוניות מקומיות בלבד...

בקיצור, העיקר ההשתתפות, היה כיף לדעת שהיא הגיעה אפילו לטופ-10, תודה על הפרגון ולכל מי שנכנס והצביע, אנחנו נשארים בארץ :wink:

ליאור.

קצת תמונות עדכניות שצילם צלם בשם פז בר:

attachment.php?attachmentid=216569&stc=1&d=1286393435

attachment.php?attachmentid=216570&stc=1&d=1286393435

attachment.php?attachmentid=216571&stc=1&d=1286393435

attachment.php?attachmentid=216572&stc=1&d=1286393435

attachment.php?attachmentid=216573&stc=1&d=1286393435

attachment.php?attachmentid=216574&stc=1&d=1286393435

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

עוד סיבה "טובה " להחזיר את המנדט הבריטי לכאן.

נבלות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...