Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האאמ... אנא.. קראו מה רשמתי בהודעה האחרונה, אין מה להצביע יותר, הם שינו את התקנות ורכבים מחוץ לאנגליה לא יכולים להעפיל לשלב הבא :)

תודה בכל מקרה על ההצבעות, הרכב מוביל את התחרות מהיום הראשון בזכות התמיכה של כולם! (גם אם לא יהיה במעמד הגמר :wink:)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
האאמ... אנא.. קראו מה רשמתי בהודעה האחרונה, אין מה להצביע יותר, הם שינו את התקנות ורכבים מחוץ לאנגליה לא יכולים להעפיל לשלב הבא :)

תודה בכל מקרה על ההצבעות, הרכב מוביל את התחרות מהיום הראשון בזכות התמיכה של כולם! (גם אם לא יהיה במעמד הגמר :wink:)

ליאור.

חבל :? - הרכב שלך מדהים!

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

ליאור.

ממש לא משנה, גם את הקול שלי קבלת ושיתפגרו הבריטים.

ארז רונן

פורסם

אלביון הנוכלת

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
פחדנים, הם בטח לא יודעים איך לתרץ זכייה של רכב ששופץ בישראל והוא ברמה גבוהה משלהם.

אין לי בעיה שהקולות שהבאתי ילכו לפח המחזור של השרת שלהם...

זאת הצבעת אמון בשיפוץ , ודרך שלי לעשות לאוטו שלך לייק

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
רק בגלל ההתנהגות זו הייתי מכנס מחדש את וותקי האצ"ל והלח"י...רן

ואת חסמבה

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תוכן חדש...