Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו לנטיס 1999 - מאד מרוצים מהרכב.

אבל כעת אנחנו עם ילדה אחת בת 3 בלבד - סה"כ שלושה אנשים. בעוד מספר חודשים, המשפחה תצמח בעוד זוג תאומים.

לכן, אני מרחרח לגבי רכב מרווח, שיכיל מאחור שלושה כסאות ילדים (כלומר, כסיא ושני סלקלים), ומכיוון שאנחנו גרים במושב ונוסעים בעיקר בינעירוניות למעלה מ-20 אלף ק"מ בשנה, חשבתי על מסחרית דו-שימושית דיזל.

מה שקורץ לי ברכבים הנ"ל, זה לא רק המרווח הפנימי והבגאז' אלא גם תנוחת הישיבה הגבוהה. לגבי גיר ידני - לי לא מאד מפריע, ואשתי מסוגלת להתרגל.

מה לדעתכם הרכב האידאלי עבורנו, ומה המומלץ מבין אלו שבכותרת? תקציב מוערך: 30 אלף שקל.

ראוי לציין, שהורגלתי לאמינות יפנית בכל הרכבים האחרונים שהיו לי עד כה.

תודה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

הנה לך דיון מקיף מלפני שבועיים. התציב שם יותר גבוה משלך, אבל זה לא משנה בהרבה, חוץ מזה שאתה קונה רכב יותר ישן.

לא עונים, כי נשבר לאנשים הז' לכתוב את אותם הדברים בפעם המיליון.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=330374&highlight=%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93%D7%AA%D7%99%D7%AA

• תוכן חדש...