Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסיעה של 100 אחוז בעיר, 50 אחוז מהזמן עם מזגן על 1-2 , (עיר חיפה עם עליות מרובות) , נסיעה רגועה.

590 ק"מ על 40.2 ליטרים. 14.5 קמ לליטר.

פורסם

גם אצלי זה ככה.

פשוט תענוג וזה כמובן יהיה משמעותי יותר ככל שמחירי הדלק יאמירו - בקרוב יועלה המס והמחיר יהיה 7 שקלים לליטר 95.

פורסם

גיר רגיל , 2001 60 כ"ס SX מנוע 1242

מה שמצחיק - הרכב עבר 194,500 קמ.

כמובן מטופל כל 15,000.

מעניין מה הצריכה בנסיעה רגועה על 90 חיפה-ת"א.

פורסם

כנ"ל רנו קליאו B 2000 ידנית 1.4 75 כ"ס

מזגן 35% מהנסיעות , משולב עירוני ובין עירוני ,נסיעה רגועה רוב הזמן ולפעמים על 120 במהיר ומוזיקה חזקה כדי לא לשמוע את המנוע צועק :lol: 1:16

תענוג

פורסם

אני גם בעל פיאט פונטו ואצלי המצב אפילו יותר טוב אצלי הצריכת דלק היא 1ל16 מינימום והיו מצבים שבהם אף הגעתי ל1ל 17.5

הממוצע שלי עומד על 650 ק"מ ל40 ליטר

פורסם
אני גם בעל פיאט פונטו ואצלי המצב אפילו יותר טוב אצלי הצריכת דלק היא 1ל16 מינימום והיו מצבים שבהם אף הגעתי ל1ל 17.5

הממוצע שלי עומד על 650 ק"מ ל40 ליטר

אני מדבר על צריכה עירונית בלבד.

בין עירוני אפשר להגיע ל20 קמ לליטר בנסיעה על 90 קמש...

• תוכן חדש...