Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירון

מה לא ברור במה שכתבתי.

אני חוזר

אם יועתק הנוהל הזה גם לגבי יבוא חלקים אישי , היבוא האישי לא יכול להתקיים כיוון שלא תוכל לקיים את התנאים שבנוהל.

ואתה מסביר לי כי הנוהל לא יכול לחול כי... זה מה שאתה מקווה ,

שלא בהכרח מה שיקרה, למרות שבסבירות לא קטנה אנחנו מקווים לא יהיה אותו נוהל.

הנוהל החדש לפחות באמירה ההצהרתית שלו כוונתו לפתוח את השוק רק כרגיל יד ימין לא יודעת מיד שמאל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שוקה

תודה על ההזמנה ואני אענה לך בהלצה מציטוט של גראוצ'ו מרקס

"אני לא מוכן להיות חבר במועדון המוכן לקבל אנשים כמוני"

לתרום יכול כל אחד ואין צורך שיהיה חבר מועדון לצורך כך.

ירון

אם נוהל זה יועתק ליבוא אישי , חסל סדר היבוא האישי של החלקים.

ישה

נראה כי הציטוט הזה של גראצ'ו מרקס מתאים יותר לתגובתך:

"למה צריך להיות אכפת לי מהדורות הבאים? מה הדורות הבאים עשו אי-פעם בשבילי?"

ניתן לתרום גם כאינדיבדואל, נכון. אך השפעתך תהיה גדולה יותר במסגרת ארגון גדול ומכובד כמו מועדון החמש.

ואגב הפורום הסגור. הצטרף לשורותינו ואני אגיב בעניין עבורך רק שם...;-)

פורסם
ישה

נראה כי הציטוט הזה של גראצ'ו מרקס מתאים יותר לתגובתך:

"למה צריך להיות אכפת לי מהדורות הבאים? מה הדורות הבאים עשו אי-פעם בשבילי?"

ניתן לתרום גם כאינדיבדואל, נכון. אך השפעתך תהיה גדולה יותר במסגרת ארגון גדול ומכובד כמו מועדון החמש.

ואגב הפורום הסגור. הצטרף לשורותינו ואני אגיב בעניין עבורך רק שם...;-)

ולי היה חסר שוקה. המשפט המסיים "משורה יציל רק המות!"

למרות המראה הקרבי של הסמלון שלך, אתה ומועדון החמש צרכים להבין שלא כל מי שלא חבר מועדון

(איתכם) הוא בהכרך נגד המועדון (נגדכם). ולא מדובר על גיוס חובה שכל מתנדנד או שם שמפציע

בפורום באופן חד פעמי הוא מועמד ראוי לגיוס! לעיתים מועדון קטן ואיכותי עולה על מועדון שדוגל במדניות

בוא שלם קח שוקו ולחמניה ושב בשקט!.

אני מקווה שזה לא מראה על איזשהו מצב נואש....

ולגבי תגובת הדובר-טוב מאד!

אבל.... לא מצויין!

חבל שהדובר הרשמי צריך לחכות להנחיות מהשטח על מנת לשאת דברו בנושא מדיניות ועניין חשוב כלכך

לחברים, ושאר משתתפי פורום הרכב!

ומילה לשאר המועדונים-מי שחושב שכדאי לו להיות מועדון רלוונטי מעבר להיותו מועדון שעשועים ופאן

כדאי מאד שיתעורר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ולי היה חסר שוקה. המשפט המסיים "משורה יציל רק המות!"

למרות המראה הקרבי של הסמלון שלך, אתה ומועדון החמש צרכים להבין שלא כל מי שלא חבר מועדון

(איתכם) הוא בהכרך נגד המועדון (נגדכם). ולא מדובר על גיוס חובה שכל מתנדנד או שם שמפציע

בפורום באופן חד פעמי הוא מועמד ראוי לגיוס! לעיתים מועדון קטן ואיכותי עולה על מועדון שדוגל במדניות

בוא שלם קח שוקו ולחמניה ושב בשקט!.

אני מקווה שזה לא מראה על איזשהו מצב נואש....

ולגבי תגובת הדובר-טוב מאד!

אבל.... לא מצויין!

חבל שהדובר הרשמי צריך לחכות להנחיות מהשטח על מנת לשאת דברו בנושא מדיניות ועניין חשוב כלכך

לחברים, ושאר משתתפי פורום הרכב!

ומילה לשאר המועדונים-מי שחושב שכדאי לו להיות מועדון רלוונטי מעבר להיותו מועדון שעשועים ופאן

כדאי מאד שיתעורר-רן

רן חברי לפורום,

כהרגלך אתה ריגשי מאוד ויצרי מאוד בכל הקשור למודעון. וזה בסדר.

אתה מנחס לדברי משמעויות שאין בהם. הדברים פשוטים. כך אותם כמו שהם.

האמריקאים קוראים לזה KISS "קיפ איט סימפל סטיופיט".

אהה, ובעניין הסימלון. אחת למספר חודשים אני מגוון באחד מפריטי האוסף. במקרה זה M3 מודל 1943, בפעם הבאה יוחלף לפורשה 108 משנת 1960 (טרקטור). ואולי בכלל תמונה של שוקה, הלברדורית הוטרנית של עוקץ, וגיבורת אנימל פלנט.

פורסם
ירון

מה לא ברור במה שכתבתי.

אני חוזר

אם יועתק הנוהל הזה גם לגבי יבוא חלקים אישי , היבוא האישי לא יכול להתקיים כיוון שלא תוכל לקיים את התנאים שבנוהל.

ואתה מסביר לי כי הנוהל לא יכול לחול כי... זה מה שאתה מקווה ,

שלא בהכרח מה שיקרה, למרות שבסבירות לא קטנה אנחנו מקווים לא יהיה אותו נוהל.

הנוהל החדש לפחות באמירה ההצהרתית שלו כוונתו לפתוח את השוק רק כרגיל יד ימין לא יודעת מיד שמאל.

ישה ,

לפי הנחותיך גם יבוא אישי של רכבים לא יתאפשר , אם נסתכל על הדרישות של יבוא מסחרי. הרי יבוא מסחרי של רכב (גם אם יבוא מקביל) דורש ערבות , הוכחת כוונות מהמשווק בחו"ל וכד'.

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
רן חברי לפורום,

כהרגלך אתה ריגשי מאוד ויצרי מאוד בכל הקשור למודעון. וזה בסדר. אל תבלבל בין רגשי לבין זהיר.

אתה מנחס לדברי משמעויות שאין בהם. הדברים פשוטים. כך אותם כמו שהם. מצטער אם דברי הביאו לך נאחס-חמסה חמסה חמסה! :-D

האמריקאים קוראים לזה KISS "קיפ איט סימפל סטיופיט".- אם נלמד מאמריקאים רק את הדברים הטובים, יהיה בסדר!

אהה, ובעניין הסימלון. אחת למספר חודשים אני מגוון באחד מפריטי האוסף. במקרה זה M3 מודל 1943, בפעם הבאה יוחלף לפורשה 108 משנת 1960 (טרקטור). ואולי בכלל תמונה של שוקה, הלברדורית הוטרנית של עוקץ, וגיבורת אנימל פלנט.

ולי יש בוקסרית וארנבונים!

* אגב אתה מוזמן למפגש בטוביה לראות ולשמוע דברים "קצת אחרת" !

2010_0105הורדה-ינואר0022.jpg

2009_1204הורדה0204.jpg

פורסם

ירון

חוזר שנית

אם החוזר יועתק גם ליבוא האישי של חלקים חסל סדר היבוא

ובאותה נשימה כתבתי שאני מניח כי הנוהל לא יועתק , ובא לציון גואל.

שוקה ורון (התכוונתי בהודעה הקודמת אכן לרון ולא לרן )

אם זכור לי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=274442

קרא את הודעה 8 שלך

החתום מטה היה בין נותני העצות הטובות ומרשה לעצמי זאת הפעם לומר.

לא זכור לי אז שהדו שיח בינינו דרש את הצטרפותי למועדון כזה או אחר.

ולכן עמדתי היא שיח חופשי בכל הקשור לכל עיניין הקשור לציבור האספנים בין אם הוא מאוגד ובין אם לא בין אם הוא קשור לכלל הציבור או ליחיד כזה או אחר.

בפורום הסגור תכתבו כל מה שקשור לפעילות המועדון שלכם ( מתי בחירות ? מי אמר למי ? דו"ח כספי, טיול ודומיהם )לגיטימי בהחלט.

וסתם מסקרנות נושא אחד הנדון בפורום הסגור והוא רק מעניין את חברי המועדון והוא לא נכלל במה שכתבתי במשפט מעל מחד והוא אינו כלול במשפט שלפניו מאידך.

והאמן לי גם אם לא תשביע את רצוני , זה לא יקרב את הרשמתי למועדון:shock:

מי שירצה להצטרף ולפעול יעשה זאת ,ובטח הוא לא יעשה זאת כדי להינות רק או גם מהאפשרות להיכנס לפורום הסגור.

ולמה להגביל את פעילותו אם הוא רוצה לעשותה מחוץ למועדון , כאשר פעולתו באה לשפר את המצב.

והעובדה היא שהמועדון מפרסם בפורום הפתוח על כינוסיו על השקות וכיוצא באלה דברים, (הודעות שחלקם בא להאדיר את שם המועדון פעולה לגיטימית לפחות מבחינתי) אז מדוע לעצור רק בכאלה הודעות.

רון וזו עובדה אני גינג'י והרופא אסר עלי להימצא בשמש לכן אני בצל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הכי קל לנגח את מועדון ה5. כולו מורכב מאוהבי רכבי אספנות, מיעוטם פעיל בפורום ובשאר פעילויות המועדון ועוד פחות מהם, בעלי תפקידים במועדון, בהתנדבות כמובן. להזכירכם, יש כ5600 רכבי אספנות רשומים במדינה. הרבה פחות מזה, בעלי רכבי אספנות...

למתקשים בחשבון, יש כמה וכמה בעלי רכבי אספנות המחזיקים בבעלותם כמה רכבים.

מצד שני, קיימים כאלה אנשים...:evil:

http://cars.walla.co.il/?w=/4715/1709494&m=1&mid=94827

עכשיו, שמישהו יוציא את האבן מהבאר...

אבל טוב שיש את מי להאשים בחוסר פעילות...:?

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

דורון מועדון החמש לא אחראי ולא אשם, ותפסקו להעלב בכל פעם מחדש.

המזל שלי שיש גם שירשורים שלא נמחקו, אנא עיין בדברים שכתבתי לפני כשלוש שנים

לערך, והתרעתי בין היתר מכך שחוק המרוצים עלול לפגוע בנו האספנים!

אז נוערתי בטענה שאני רואה שחורות, מפחיד ומהלך איימים.

מסתבר שמי שצעק אז המלך עירום, צדק גם אז כמו גם היום...

וסבתא ננה היתה אומרת "מי שמחביא ביצים בנעלים שלא יתפלא שתהיה לו חביתה דבוקה לגרביים"

אבל אז היא כבר היתה סינילית....רן

פורסם
הכי קל לנגח את מועדון ה5. כולו מורכב מאוהבי רכבי אספנות, מיעוטם פעיל בפורום ובשאר פעילויות המועדון ועוד פחות מהם, בעלי תפקידים במועדון, בהתנדבות כמובן. להזכירכם, יש כ5600 רכבי אספנות רשומים במדינה. הרבה פחות מזה, בעלי רכבי אספנות...

למתקשים בחשבון, יש כמה וכמה בעלי רכבי אספנות המחזיקים בבעלותם כמה רכבים.

מצד שני, קיימים כאלה אנשים...:evil:

http://cars.walla.co.il/?w=/4715/1709494&m=1&mid=94827

עכשיו, שמישהו יוציא את האבן מהבאר...

אבל טוב שיש את מי להאשים בחוסר פעילות...:?

דורון שלום.

איני מבין מה הקשר של אותו אביב קדשאי, שעיסוקו באופנועים, ואשר לכאורה ייבא אופנוע האסור לייבוא על ידי הבאתו בחלקים - לנושא שלנו האספנים. על איזו אבן ואיזו באר אתה מדבר.

מי שיעשה קומבינות מהסוג של אביב - שיאכל אותה.

מה זה קשור לטענות כנגד המועדון?

להלן פסה"ד:

http://www.iga.org.il/assets/safefix/psak_din_14072010.doc

לא צריך תמיד לראות את הביקורת, או ההערות המופנות אל מועדון החמש כאל סתם נידנוד. כהעלבה. יתכן ומוטב לו המועדון היה מתייחס אל הביקורת ברצינות רבה יותר, ובהעלבות קטנה יותר.

ולעצם העניין, מאחר וכפי שידוע לך, יש הרבה יותר בעלי רכבי אספנות לסוגיהם מאשר חברים במועדון החמש, מוטב היה לו לצורך נושאים מסויימים שהם טובת הכלל, היה נוצר קשר של עבודה משותפת בין כל אותם גופים,

המייצגים את אותם בעלים, במקום הרצון להיות נותן הטון הבלעדי. לא תמיד זה מצליח.

המועדון צריך להחליט אם הוא מייצג את חבריו בלבד או את כלל האספנים.

כאשר הוא פועל וכתוצאה מפעילותו יש השלכה לכלל, אין הוא יכול לומר "מי שלא חבר במועדון איני חייב לדווח לו", אינו יכול לסרב לתת לאדם שאינו חבר אינפורמציה.

לכן, אם דבר זה מקובל, עדיף כבר לשלב כוחות ולעבוד יחד בכח גדול משותף ומשפיע, במקום לפעול לבד.

נכון, היו בעבר הצלחות ושמענו עליהן, אך יתכן והיו יכולות להיות הצלחות גם בנושאים נוספים, לו היה המועדון משתף פעולה עם גופים אחרים. יש נושאים בהם המועדון פעל לבד ולא צלחו.

בברכה,

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
דורון שלום.

איני מבין מה הקשר של אותו אביב קדשאי, שעיסוקו באופנועים, ואשר לכאורה ייבא אופנוע האסור לייבוא על ידי הבאתו בחלקים - לנושא שלנו האספנים. על איזו אבן ואיזו באר אתה מדבר.

מי שיעשה קומבינות מהסוג של אביב - שיאכל אותה.

מה זה קשור לטענות כנגד המועדון?

להלן פסה"ד:

http://www.iga.org.il/assets/safefix/psak_din_14072010.doc

לא צריך תמיד לראות את הביקורת, או ההערות המופנות אל מועדון החמש כאל סתם נידנוד. כהעלבה. יתכן ומוטב לו המועדון היה מתייחס אל הביקורת ברצינות רבה יותר, ובהעלבות קטנה יותר.

ולעצם העניין, מאחר וכפי שידוע לך, יש הרבה יותר בעלי רכבי אספנות לסוגיהם מאשר חברים במועדון החמש, מוטב היה לו לצורך נושאים מסויימים שהם טובת הכלל, היה נוצר קשר של עבודה משותפת בין כל אותם גופים,

המייצגים את אותם בעלים, במקום הרצון להיות נותן הטון הבלעדי. לא תמיד זה מצליח. אמת!

המועדון צריך להחליט אם הוא מייצג את חבריו בלבד או את כלל האספנים. גם בשביל לייצג את חבריו הוא צריך לפרסם במה הוא דוגל!

כאשר הוא פועל וכתוצאה מפעילותו יש השלכה לכלל, אין הוא יכול לומר "מי שלא חבר במועדון איני חייב לדווח לו", אינו יכול לסרב לתת לאדם שאינו חבר אינפורמציה. אמת, ואוסיף הוא גם לא יכול לטעון בפני איש שהוא מייצג את כל בעלי רכב האספנות!

לכן, אם דבר זה מקובל, עדיף כבר לשלב כוחות ולעבוד יחד בכח גדול משותף ומשפיע, במקום לפעול לבד.

נכון, היו בעבר הצלחות ושמענו עליהן, כמו גם על הפשלות והבזיונות לצערי

אך יתכן והיו יכולות להיות הצלחות גם בנושאים נוספים, לו היה המועדון משתף פעולה עם גופים אחרים.

יש נושאים בהם המועדון פעל לבד ולא צלחו. כמה נכון, המועדון כבר לא יכול לנהוג במדיניות של "אני ואפסי" המציאות היום אחרת

לצערי, המועדון היה צריך להערך לקראתה והיום מה שנותר לו הוא להסתגל אליה!

בברכה,

אבי נוף.

ואני מוסיף יו"ר מועדון החמש לשעבר, לטובת אלה שהיו רוצים לשכוח!

אבי כמה חבל, אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא, כניראה שדברים שרואים מכאן לא רואים משם-רן

• תוכן חדש...