Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ...

רכשתי סוזוקי אלטו מנוע 1000 סמ"ק ידנית לפני כ חצי שנהועכשיו כשיש תקציב בא לי לפנק לה את ה_ _ _ .

אז ככה... יש לי כבר מגבר של KICKER וסאב של JVC וברצוני להשאיר את המערכת המקורית כדי שלא תיפגע האחריתו על החשמל (אוטו חדש) וגם כי זה מתאים יותר לתאורה של האוטו (יותר אסטטי). לכן אני יודע שאני צריך לרכוש מנחת וסט קומפוננט.

השאלה שלי אם המנחת הבא של רוקפורד:

http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.aspcat_id=1&item_id=111123&locale=en_US&p_status=current

יספיק לחיבור הסאב והקומפוננט (מחירו ב EBAY ללא משלוח הוא 89 דולר)

תודה רבה

פורסם

מחיר גבוה ומותג- אלו שני דברים מבחינתי שמעידים על מוצר איכותי.

יכול להיות שאני טועה כי אין לי ניסיון עם מנחתים.

אבל תעשה לעצמך טובה, חפש בגוגל על המנחת הזה, אולי תמצא דיבורים עליו.

מה שכן אם אין לך מערכת היי אנד ואתה בסך הכל מגביר סאב וקומפוננט

אני חושב שזה מספיק ואפילו טיפ טיפה יותר מדי.

בהצלחה.

רותם.

פורסם

מה טיפ טיפה יותר מידי, הוא צריך שתיי יציאות RCA בשביל זה וזה נותן לו רק אחת, אתה צריך לפי דעתי או אחד יותר משוכלל שכולל שתיי יציאות או שתיים פשוטים, ואז תוכל לשלוט על היציאות.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

המנחתים הכי איכותיים בארץ הם של חברות אודיסון וג'נסיס. שניהם עולים בסביבות המנחת שהצגת (אחרי המשלוח והמיסים) + אחריות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תאמין לי אני כבר לא יודע חלק אומרים רוקפורד חלק ג'נסיס...

אני לא יודע מה להחליט... אין לי בעיה של משלוח מבאים לי את הרכיב מאר"הב...

אם תוכלו להמליץ ודאית אני אשמח...

תודה..

פורסם

בוקר טוב

המנחת הזה הוא מוצר מעולה שכולל בתוכו ליין דרייבר ובסך הכל (במידה ומביאים לך אותו מארה"ב כמו שאתה אומר) יעלה לך כ-350 ש"ח זה אליפות

בגדול תוכל להסתדר ולהפעיל גם את הסאב וגם את הקומפוננט עם מנחת אחד (וזה ממש לא מומלץ)

נכון שלעבודה נכונה תזדקק לשני מנחתים אבל עדיין זה ייגמר בסכום של כ-700 ש"ח ואני חושב שזה שווה כל אגורה

אני לא חושב שתמצא מוצר טוב יותר במחיר טוב יותר בארץ

לך על זה אתה בדיל טוב

דרור

פורסם
תאמין לי אני כבר לא יודע חלק אומרים רוקפורד חלק ג'נסיס...

גם רוקפורד וגם ג'נסיס מייצרות מנחתים מעולים.

דרור המליץ על מנחת לכל ארבעת הערוצים, זו המלצה מצויינת.

חיבור של שני ערוצים קדמיים לסט, שני אחוריים לסאב, ושינוי FADER נותן שליטה נוחה.

המחיר מעולה-אני הייתי בוחר בשני רוקפורדים עם Line-Driver.

-

פורסם
בוקר טוב

המנחת הזה הוא מוצר מעולה שכולל בתוכו ליין דרייבר ובסך הכל (במידה ומביאים לך אותו מארה"ב כמו שאתה אומר) יעלה לך כ-350 ש"ח זה אליפות

בגדול תוכל להסתדר ולהפעיל גם את הסאב וגם את הקומפוננט עם מנחת אחד (וזה ממש לא מומלץ)

נכון שלעבודה נכונה תזדקק לשני מנחתים אבל עדיין זה ייגמר בסכום של כ-700 ש"ח ואני חושב שזה שווה כל אגורה

אני לא חושב שתמצא מוצר טוב יותר במחיר טוב יותר בארץ

לך על זה אתה בדיל טוב

דרור

תודה רבה :wink:

• תוכן חדש...