Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הקדמה קצרה... הרכב אצלי כשנה, כיום עומד על כ 65000 ק"מ.

ב 60000 בוצע על ידי טיפול ועוד כמה תוספות חשובות מטיפולים קודמים שאולי לא נעשו טוב. בוצע גם עדכון תוכנה למחשבים והחלפת שמן גיר (בשאיפה לסדר את בעיית ההילוכים יחסית בקלות)

ועכשיו לעניין הגיר... בהתחלה היו סוג של בעיטות מהילוך 2 ל 3 (אני חושב שלא ההילוכים) ועשינו את העדכון והחלפת שמן גיר. אני לא בטוח אם זה עזר אבל שמתי לב עכשיו שיש גם בעיטות כמעט קבועות כשיורדים מהילוך 3 ל 2 או מהילוך 2 ל 1. אני יכול לעדכן לפי מהירות זה בטח יהיה מדוייק יותר.

בנוסף, בעיה שצצה לא מזמן לפעמים כשאני מגיע לחנייה ורוצה להחליף הילוך לרוורס ההילוך לא זז מדרייב. פשוט תקוע שם בדרייב ולא זז ימינה (יש אפשרות גם לקחת את המוט ימינה) או למעלה לכיוון שאר ההילוכים. מבחינת תדירות בוא נגיד שזה קורה לי בממוצע פעם בחודש וחצי ואני לא נוסע כל יום. מצד שני תמיד חונה ברוורס :-)

יש לי בעיה שעכשיו נראית שולית לפעמים הרכב לא מניע. מחכה קצת לא מניע גם הפעם. מחכה עוד ובדרך כלל מניע והכל בסדר. מצבר בן כחצי שנה. טיפולים כמו שאמרתי במוסך מורשה לפני כ 7500 ק"מ. סה"כ האוטו לא עושה בעיות (חוץ מהגיר!!! :-))

אשמח לייעוץ. אני לא יודע מה לעשות כי אני עדיין בתוך האחריות שנה של שלמה מהליסינג והיא תקפה גם על הגיר. מה הם כבר יכולים לעשות? יחליפו לי גיר???

תודה!!!

יניב.

פורסם

חבר יקר , חובה לחבר את הרכב שלך לסורק ולבדוק את תפקודי החיישנים והמפעילים , רק כך תוכל לפתור את הבעייה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

תודה רבה.

יש לך עצות למי לפנות קודם? לאחריות של הליסינג או ללכת למוסך הרשמי לבדיקה עצמית שלי?

מה הליסינג יעשו עם הפנייה שלי לדעתך? יגידו לי ללכת בעצמי לבדוק (לא סביר) או שאיזה חפר באחד ממוסכי ההסדר שלהם יעשה כאילו תיקון (מה שכמובן לא אקבל)...

פורסם

אגב, מה העניין שמדי פעם הרכב לא מניע?

ולא במקרים שלא הנעתי אותו שבוע או משהו כזה... אחרי כ 2 נסיונות כושלים הכל עובד כמו שצריך.

פורסם

יש כאן שתי תופעות עם הרבה גורמים, הרחת את שמן הגיר אם הוא שרוף?

תסתכל מתחת לידית ההילוכים ממש על המוט יש פלסטיק בצבע כסף תבדוק האם הוא נשבר והתנתק מידית ההילוכים עצמה (יקשה על הוזזת הידית).

אם רכבך היה רכב ליסינג יכול להיות שמקור המכות הוא מחיבור של דלקן על חיישן מהירות הרכב.

תנסה לפתוח סוויץ ללא לחיצה על הקודן אם לא יופיע לך P בצג זאת אומרת שיש לך ניתוק בתוך כספת על מחשב ניהול המנוע, ניתוק זה ידוע כבעייתי הגורם להמון תופעות לוואי עד כדי כיבוי הרכב לעיתים בעת הנסיעה.

נדלקה לך נורת בדוק מנוע מתישהו?

תבדוק דברים אלו אם זה לא יעזור תיהיה חייב להגיע למוסך לבדיקה יסודית של הרכב.

• תוכן חדש...