Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני מקנא ברוכבי אופניים (לא אלו שנפגעים).

הם יכולים להשתמש בכביש ציבורי למען התחביב שלהם בטענה שאין להם מקום אחר להתאמן בו, אנחנו לא.

הם יכול לנסוע בהפרש של 60 קמ"ש מהמהירות המותרת, אנחנו לא.

הם לא צריכים אישור מאף משרד ממשלתי כדאי להתקין שיפורים, אנחנו כן.

הם לא צריכים שום חוק כדאי לעסוק בתחביב שלהם, אנחנו כן.

כאשר רוכב אופניים מחליט שמשעמם לו והוא רוצה לדבר עם חבר שלו בזמן הרכיבה ועולה לתוך נתיב הנסיעה, נהגים יעברו נתיב "ויתחשבו" בו, בנו לא.

כאשר רוכב אופניים נפגע בכביש דעת הקהל איתו, איתנו לא.

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איך אני מקנא ברוכבי אופניים (לא אלו שנפגעים).

הם יכולים להשתמש בכביש ציבורי למען התחביב שלהם בטענה שאין להם מקום אחר להתאמן בו, אנחנו לא.

הם יכול לנסוע בהפרש של 60 קמ"ש מהמהירות המותרת, אנחנו לא.

הם לא צריכים אישור מאף משרד ממשלתי כדאי להתקין שיפורים, אנחנו כן.

הם לא צריכים שום חוק כדאי לעסוק בתחביב שלהם, אנחנו כן.

כאשר רוכב אופניים מחליט שמשעמם לו והוא רוצה לדבר עם חבר שלו בזמן הרכיבה ועולה לתוך נתיב הנסיעה, נהגים יעברו נתיב "ויתחשבו" בו, בנו לא.

כאשר רוכב אופניים נפגע בכביש דעת הקהל איתו, איתנו לא.

+1, שלא לדבר על העובדה שהם לא צריכים לשלם ביטוח ואגרות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הנושא אני מניח יקבל כעת אולי טיפול שורש

כי.....

כפי שפורסם הרוכב שנהרג הוא בנו של המשנה לנשיא בית המשפט העליון לשעבר השופט מישאל חשין.

בוא נקווה שאכן משהו ישתנה.

מה אתה חושב שישתנה? יאשימו את הנהג וזהו.

מבחינה חוקית אני חושב שרק בכביש מהיר אפשר לאסור את התנועה , בכביש רגיל הכי הרבה שאפשר זה לדרוש נסיעה בשוליים.

אתם לא רואים מה יש אחרי הפניה? סעו לאט יותר , גם אם יהיה שם טרקטור או רכב אתם תפגעו בו.

לגבי המפגרים שנוסעים זה לצד זה , ואלה שעולים על הנתיב , בזה כבר דרווין מטפל.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מעניין שאתם משווים את רוכבי האופניים למרוצי המכוניות...

מי שיכנס לאתר של מסלול המרוצים המפורסם "קילאמי" שנמצא בדרום אפריקה ושימש בעבר למרוצי פורמולה 1, יגלה שרוכבי אופניים משתמשים במסלול לאימוני רכיבה מאורגנים בתשלום על שימוש במסלול.

אגב, קילאמי הוא מסלול מעניין יחסית עם עליות ירידות והרבה סיבובים, יותר מעניין מהנהוג כיום במרוצי הפורמולה 1.

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
הצדק איתך.

ומעבר לזה !

תחשוב שעכשי הנהג הפוגע צריך לחיות את חייו בידיעה שהוא הרג מישהו.

ולמה? בגלל שמישהו רצה בכיף שלו לזחול על כביש מהיר עם האופניים שלו.

תגידו לי, אתם בסדר?

ברור לי שכולם פה אוהבים מכוניות וגם אני, אבל זה מזעזע.

הבנאדם צריך להמשיך לחיות בידיעה שהוא הרג מישהו ואתה מרחם עליו? החתיכת זבל הזה הוריד רוכב אופניים וברח!!

רחמים? הצחקתם אותי. שישב כל החיים בכלא, אמן.

חוץ מזה, רוכבי האופניים סובלים ממחסור במסלולים יעודיים, בדיוק כמו שאנחנו סובלים ממחסור במסלולי מרוצים.

ליסוע בצד כביש מהיר זה באמת חוסר אחריות, אבל ממתי אתם תופסים מהנהגים שלידכם בכביש אחראים? או בעלי תודעת בטיחות? יותר ממחצית הנהגים לדעתי בכלל לא טורחים לאותת כשהם עוברים נתיב, תוך כדי שהם מדברים בפלאפון ויושבים מטר וחצי מההגה. האנשים האלה מהווים את רוב האוכלוסיה בישראל, כולל רוכבי האופניים.

מי שאין לו תודעת בטיחות כשהוא נוהג ברכב יהיה בעל תודעת בטיחות בזמן רכיבה? לא נראה לי...

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם
יש איסור תנועה ל50 סמ"ק על כביש מהיר בדיוק מהסיבה הזו, אז בטח ובטח צריך להיות איסור על אופניים.

אאל"ט האיסור הזה בוטל לפני כמה שנים.

באופן כללי, אני נגד רגולציה, בטח בענייני תחביבים. היום אופניים, מחר אופנועים, אח"כ מכוניות ספורטיביות... עקומה תלולה וחלקלקה שבסוף תפגע בכולם. אולי זה ישמע לכם אכזרי, אבל מי שמספיק טיפש בשביל לרכב על כבישים מהירים, מקבל על עצמו, מבחינתי, אחריות מלאה לתוצאות, ולא הנהג.

יש סיבה שיש שוליים ומעקה בטיחות, וזאת בשביל לספק מרווח בטחון לנהג במקרה חירום. רוכב האופניים שולל את זה מהנהג. מה היה אם מחר הייתי מתחיל לרוץ על קווי הפרדה רצופים ומוציא סלוגן "יש חיים במרכז הכביש"?

שיעשו מה שהם רוצים - גם כך אלו הם אלה שנפגעים - אבל שיקבלו אחריות לטיפשות וחוסר הזהירות שלהם. בדיוק כמו שאתה לא מטייל על מסילות רכבת, אתה לא אמור לרכב על הכביש.

בכלל, הקטע העצוב הוא שאפילו אין לרוכב מה לעשות במקרה שרכב עומד לפגוע בו. הוא הרי רוכב בכיוון התנועה, אין לו מושג מה מגיע... אנשים אינטיליגנטיים ומצליחים הופכים את עצמם למטרות נייחות. פשוט טירוף.

מסכים איתך לגמרי. מדהים לראות איך אנשים מבוגרים מפקירים את החיים שלהם לגמרי. לפעמים צריך לקחת קצת אחריות על החיים שלך.

רוכבי האופניים האלה - אלה שרוכבים על הכבישים - פשוט טיפשים גמורים, תסלחו לי. נתקלתי לא פעם בכאלה והם משוכנעים משום מה שהם בסדר גמור ושאר נהגי המכוניות, אלו שמשתמשים בכביש למטרה לה הוא נועד, הם מופרעים מסוכנים.

זה קורה גם בכבישים הסובבים את ירושלים - שוב, מפותלים ומלאי פניות עיוורות. יש להם משאלת מוות?

כל פעם שאני באיזור נס הרים אני בשוק איך רוכבי האופניים שם מסתכנים ככה. טעות קטנה של הנהג ואפשר למחוק בקלות כמה עשרות רוכבים שם.

emotion of motion

פורסם

אולי זה לא המקום, אבל באמת שאני אשמח שאני לא היחידי שלא מבין מה עובר להם בראש, אתה רואה מלא רוכבים בכבישים כמו 444, שיש קטעים שאין שוליים, והקו הפרדה רציף... ונוסעים שם אופניים!!! או בנס הרים, שזה טירוף עם כל הסיבובים, לא רואים אותם!!

והכי אבסורד, ששוטרים רואים את זה, והם לא עושים כלום... ואני לא מבין את זה!

למה אין איזה דרך למגר את התופעה הזאת?! לגרום לזה ששוטר שרואה את זה, יכול לתת על זה דו"ח או משהו!

לדעתי זה הרבה יותר חמור מזה שנוסעים 20 קמ"ש יותר בכביש...

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

לגבי המקרה הספציפי, צר לי על אותו בחור שנהרג, בין אם הוא בן של, או "סתם אדם מהישוב".

ואני מקווה שאותו אחד שפגע וברח, יקבל את המגיע לו.(בהנחה שהוא אכן עשה זאת)

לגבי רוכבי האופניים, זה באמת לא מובן איך מתירים להם לרכב ככה בכבישים בין עירוניים.

הרי מספיק לראות איך הם מצפצפים על כל חוק אפשרי בתוך הערים, ולהבין שרכיבה בכבישים

המהירים זה מתכון לאסון בטוח.

העצוב הוא, שדווקא בגלל שזה בן של, ובגלל שזו היתה תאונת פגע וברח, המקרה יתרום להמשך האשמת

ציבור הנהגים גם במקרים עתידיים, בהם האשמה לא תהיה של הנהג, אלא רשלנות מצד הרוכב.

בחו"ל , המשטרה אוכפת חוקי תנועה גם על רוכבי אופניים, ומחמירים איתם לא פחות מנהגי רכבים.

לזכותם ייאמר, שבחו"ל יש תשתית הרבה יותר טובה לציבור רוכבי האופניים.

ולסיכום, במדינת חלם, הכל רקוב, ולאף אחד לא אכפת, ולצערי זה לא הולך להשתנות.

פורסם

אני לא יודע בקשר לכביש 5 או נס הרים, זה ברור שזה לא חכם ואולי לא חוקי אבל הם יכולים להגיד שאין להם מקומות אחרים, שלא אמורים לסוע בנס הרים מהר בכל מקרה, שיש מספיק שוליים וכו', אבל מה שאני לא מבין זה ההתנהגות שלהם בתוך הערים. אתמול אני עומד בצומת טי, הרמזור מתחלף לירוק, אני פונה, ופתאום חולף בצומת (באור אדום כהה) רוכב אופניים על אופני כביש, נראה מבוגר ושהספיק כבר הרבה בחיים. אני מנסה להבין מה עובר לבן אדם כזה בראש שבטוח יש לו ילדים ונכדים ולא מצליח.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

הכתבה ב YNET מביאה את תמונת המצב בעיני רוכבת.

כפי שכבר כתבתי בהודעה קודמת הפתרון הוא הפרדה בין הרוכבים לבין בעלי הרכב.

כפי שנמצאו כספים להפרדה בין הכביש ל רכבת במעברים עיליים ותחתיים , לצערינו אחרי שנגבה מחיר יקר בנפש כך גם כאן יהיה.

השאלה היא האם כבר התמלאה מכסת הדמים כדי שדברים יזוזו.

אני מעריך שדברים יזוזו בכיוון החיובי ולא רק בגלל השפעתו של חשין האב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא מבין איך הרוכבים לא מפחדים לרכב על הכבישים בכלל ועל דרכים מהירות בפרט. זו פשוט סכנת חיים (עד שלא יסללו מסלולים יעודיים לרוכבי אופניים שיהוו חיץ בינם לבין הרכבים).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אני לא יודע בקשר לכביש 5 או נס הרים, זה ברור שזה לא חכם ואולי לא חוקי אבל הם יכולים להגיד שאין להם מקומות אחרים, שלא אמורים לסוע בנס הרים מהר בכל מקרה, שיש מספיק שוליים וכו', אבל מה שאני לא מבין זה ההתנהגות שלהם בתוך הערים. אתמול אני עומד בצומת טי, הרמזור מתחלף לירוק, אני פונה, ופתאום חולף בצומת (באור אדום כהה) רוכב אופניים על אופני כביש, נראה מבוגר ושהספיק כבר הרבה בחיים. אני מנסה להבין מה עובר לבן אדם כזה בראש שבטוח יש לו ילדים ונכדים ולא מצליח.

עזוב יש מקום או אין מקום.

אני אישית לא הייתי נוסע במקום שאני יודע שיש בו מלא מכוניות ואופנועים שמתאמנים. אני אשמור על החיים שלי קודם כל.

emotion of motion

• תוכן חדש...