Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום לכולם,רציתי לדעת למה בחלק מהמזורים במקום שהאור הירוק יהבהב ואז יעבור לצהוב הוא ישר עובר לצהוב ואז לאדום.

יצא לי לא מעט פעמים לראות ברמזור אור ירוק,לנסוע ובתוך שניה בלי להתריע האור הפך להיות צהוב ואז אדום.

לעומת זאת בחלק מהרמזורים [וכמו שנלמד בתאורה] האור הירוק מהבהב לכמה שניות ורק אז עובר לצהוב..

ידוע למישהו על פשר התופעה הזאת:shock:

יפני זה הכי אחי

פורסם

זה לא בעייה, ככה זה, בכבישים בינעירוניים האור יהבהב בעירוניים הוא לא חייב, כביש עירוני אתה לא אמור לנסוע מהר ככה שזה לא אמור כ"כ להפתיע אותך, תאט לפני צמתים במיוחד שאתה בכביש עירוני וככה לא תופתע

פורסם
זה לא בעייה, ככה זה, בכבישים בינעירוניים האור יהבהב בעירוניים הוא לא חייב, כביש עירוני אתה לא אמור לנסוע מהר ככה שזה לא אמור כ"כ להפתיע אותך, תאט לפני צמתים במיוחד שאתה בכביש עירוני וככה לא תופתע

האמת אני מתכוון לתופעה בתוך העיר [ כביש עירוני ]

יפני זה הכי אחי

פורסם

כמו שאמרתי, כביש עירוני זה לא אמור להבהב שום תופעה, סע לאט אתה רואה צהוב תעצור, הגעת כבר לחצי צומת והפך לצהוב תן גז תפנה את הצומת ותמשיך בנסיעה, אל תדאג לחבר'ה מצידך לא יהיה ירוק עד שהאדום שלך יהיה כ-3 שניות...

פורסם

בדיוק, בכביש עירוני אתה לא אמור להיות מופתע. כי בשטוח עירוני יש הגבלה ל 50, אלא אם כן סומן אחרת שזה 60 וגם 70 לפעמים.

חשבת מה יקרה כשאתה נוסע על 100 וצפונה בכביש מהיר והירוק לא יהבהב לך? עדיף לא לדעת מה יקרה.

אז כמו שאמרו פה, בעיר אתה גם ככה נוסע לאט , ככה שאין הפתעות מיותרות. גם ככה אתה עובר הרמזור ב 50.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

לא קשור לכביש עירוני או בינעירוני- התופעה לא תקינה. גם כשנוסעים 50 קמ"ש, אי אפשר לדפוק בלימת פתע כשהרמזור מתחלף. אני נתקל לא פעם ברמזורים שלא מהבהבים- חלקם בעיר וחלקם מחוצה לה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יש כבישים בהם הרמזור צריך להבהב והוא לא (60 קמ"ש ומעלה).

במידה ונתקלת ברמזור כזה, דווח לעיריה! ותציל חיים של מישהו.

באשקלון היה מקרה דומה (מותר 50 קמ"ש, אבל כביש 4 נתיבי סלול היטב, ולנהגים יש נטיה לנסוע יותר מהר בפועל), דיווחתי ותוך שבוע תוקן.

פורסם

בב"ש יש כמה צמתים כאלה.. כביש שמותר בו 60 והרמזור בלי להגיד הרבה עובר ב 2 שניות לאדום..

התופעה הזאת בעיקר מעצבנת בלילות..אתה נוסעת בכיף שלך במהירות המותרת למשל 70.. מגיע לצומת 5 מטר מקו העצירה הרמזור בלי להגיד הרבה עובר לצהוב וישר לאדום...

כבר נמאס לי לקבל את הקפיצות האלה של הABS..

יפני זה הכי אחי

פורסם

המופע של הכתום (ברמזור שאינו מהבהב) אמור להיות ארוך המופע שלו ברמזור מהמהב.

עוד דוגמא לחלמאות משרד התחבורה...

צריך להיות תקן אחיד !

פורסם

כמה חזק אתה כבר צריך לבלום? לפני שאתה מגיע לצומת תוריד רגל מהגז אתה תגיד ל60 בערך, לחיצה קלה על הברקס כבר תוריד אותך ל0 אם יבוא לך הכתום לא צריך להגזים...

פורסם

זה שווה יותר כסף מדוחו"ת. אז לא נוגעים בזה.

יונות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
תודה,זאת אומרת רק בכבישים שמעל 60-70 האור יהבהב ?

לא קשור, אני מדבר איתך על שטח עירוני בלבד שמותר לנסוע בו 50. הכוונה שיש לפעמים גם העלאה בהגבלת המהירות ל 60 ואפילו 70 תלוי בכביש ובמיקום. אין קשר ל 60-70 ולהבהוב הרמזורים.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אם בתוך העיר יש הפרדה על ידי גדר,מדרכה וכו' מהנתיב הנגדי אז הרמזור הירוק מהבהב, אתם מוזמנים לבדוק את זה, כאשר אין הפרדה מהנתיב הנגדי אז הרמזור ישר הופך להיות כתום בלי שהירוק מהבהב.

• תוכן חדש...