Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי דוח תנועה על מהירות (הדוח נשלח בדואר) ובדוח רשום לשלם עד תאריך מסוים.

שילמתי בתאריך האחרון ממש על הבוקר, האם אני עדיין חייב פיגורים או שהיום האחרון אכן נחשב???

לדוגמה:

בדוח רשום: 250 ש"ח לתשלום עד התאריך 01.01.2010. האם גם בתאריך הזה אני יכול לשלם? או שחייב לשלם יום לפני?

לא מצאתי מידע ברשת (באתרים הממשלתיים ובדוח עצמו) לגבי הבנת הנקרא.

אשמח אם תכוונו אותי לאיזו תקנה שאומרת ככה או אחרת.

המון תודה.

פורסם

אם נעשה הקבלה לניסוח הקיים ברישיון הזמני של נהגים חדשים, אתה בסדר.

לפי הרישיון הנ"ל, אם כתוב שחובה לנהוג עם מלווה עד התאריך 1.1.2010, זה אומר שגם ביום הזה, צריך לנהוג עם מלווה.

לכן, אם לפי כתוב בדו"ח הנ"ל שאתה צריך עד לשלם עד התאריך הזה, אתה יכול לשלם בדו"ח עצמו.

זה לא מנסיון או משהו כזה, רק לפי ההגיון של הנהיגה עם מלווה.

פורסם

מקובל שהתאריך הרשום, הוא המועד האחרון לתשלום.

אם המועד האחרון חל ביום שבת/חג, אזי המועד האחרון יהיה ביום שלאחר שבת/חג.

מבחינה לשונית, "עד", אינו כולל את עצמו אלא אם נאמר אחרת. בד"כ כשרוצים להכליל את ה"עד", יש להוסיף "ועד נכלל".

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

חוק הפרשנות קובע

"עד...."

8. הביטוי "עד..." לענין זמן או לענין מבואה - משמעו עד ועד בכלל.

מכאן שניתן לשלם ביום האחרון שרשום על הדו"ח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שלום ישה,

9 חודשים לא קראתי מפרי מקלדתך :-D. חסרת.

הפרשנות היא פרשנות וטוב שיש, כיוון שרוב הציבור נוהג לראות "עד" כ"עד בכלל".

יחד עם זאת, מבחינה לשונית יש הבדל, כפי שאתה אומר לאדם עד הגבול וברור שהגבול אינו נכלל ב"עד".

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כל הכבוד לפרשנויות שונות, אך אם נקח לדוגמה את הביטוח הרכב

הביטוח מתחיל מתאריך מסוים עד יום לפני התאריך של החידוש

לדוגמה: 30.01.2010 תאריך רכישת הביטוח, אז תאריך חידוש הביטוח הוא 29.01.2011, כלומר שעד 29 זה כולל את ה29.

לא מצאתי מידע ברשת וגם בטלפונים של הרשויות לא עונים (כרגיל).

מישהו מכיר את החוק שנכלל לדוחות תנועה?

הכי מוזר שעצרתי ליד שוטר ושאלתי אותו, והוא אמר לי שהוא לא יודע, הוא רק רושם את מה שהוא ראה בדוח ולא מעניין אותו מה המקבל הדוח יעשה איתו.

• תוכן חדש...