Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התחדשתי באיביזה החדשה (מהמבצע הידוע). ונתקלתי במשהו מוזר בקשר לאורות ברכב.

יש את המצב הראשון עם הציור "0", שבו בעצם האורות אמורים להיות כבויים (וזה כתוב גם בספר הרכב)

אבל מה שקורה בפועל הוא שהאורות דלוקים על מצב גבוה (לא המצב שמסנוור, פשוט מאירים למרחק) תסלחו לי על זה שאני לא יודע איך זה נקרא בשפה מקצועית.

המצב השני, כשמזיזים את המתג פעם אחת ימינה, מדליק לי את האור בלוח השעונים, ואת האור בפנסים הופך למצב נמוך (האורות דלוקים, אך לא מאירים למרחק).

המצב השלישי הוא שילוב של שניהם, אור דלוק בלוח שעונים ומאיר למרחק בפנסים.

ה"תקלה" היא כנראה במצב "0", שבעצם הדרך היחידה שלי לכבות את האורות הוא כיבוי הרכב. או שזה ככה בכוונה?

פורסם

זאת לא תקלה. בכל רכבי VW החדשים, האורות הקדמים דולקים (במצב 0), במצב "אור" מודלקים האורות מאחור, פנסי הערפל בפניה והאור ובלוח השעונים.

ניתן לבטל את האופציה במוסך ע"י תכנות המחשב במוסך.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

• תוכן חדש...