Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום רביעי שעבר ניגשתי לראיון בשגרירות ארה"ב, הכול הלך חלק אחרי 20 דקות כבר הייתי בחלון של הקונסול 2 דקות דיבורים והיא אמרה ok you get the visa home next week, היום הגיע הויזה והתאריכים שרשומים שם הם lssue date 27may2010 ו- expiration date 25jan2011.

למישהו יש מושג איך זה יכול להיות? אני הבנתי שהויזה היא ל-10שנים ולא לחצי שנה אחרת לא הייתי בכלל עושה אותה אין לי כוונה לטוס לארה"ב בחצי שנה הקרובה.

תודה ושבוע טוב מאור.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אל תתפוס אותי במילה, אבל לפי מה שידוע לי ויזה זה דבר גמיש והם יכולים לקבוע לפי כל מיני קיטריונים לכמה זמן לתת לך שהמקסימום הוא 10 שנים.

S2000

פורסם

יש ויזה לחצי שנה, זה ניתן כשמגיעים לשם למטרה מסויימת מאוד. למשל מי ש מגיע עם הסוכנות היהודית לעבוד שם חצי שנה, הויזה שלו תקפה לחצי שנה הזאת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אין לי שום קשר לשום סוכנות או משהוא כזה בטפסים רשמתי לטייל, חבר שבא איתי ורשמנו שאנחנו טסים ביחד קיבל ויזה לשנה.

בכול מקרה חצי שנה או שנה זה לא משנה אני בניתי על ויזה ל- 10שנים!

פורסם

בהגעה לארה"ב מקבלים אשרת שהייה לחצי שנה ( עבור ויזת תייר ) - לא ויזה.

ויזה מוציאים בשגרירות בארץ. אם קיבלת ל 8 חודשים - כנראה שיש סיבה.

פורסם

אני פעם קיבלתי ויזה ל-3 חודשים (מה שהספיק לי בזמנו, למזלי), כחייל משוחרר בלי עבודה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

יש לי עוד 3 חברים שעשו לפניי ויזה ושלושתם קיבלו ל-10 שנים{אם זה משנה 2 היו בשרות קבע במג"ב אחד עזב והוא נימצא כבר שנתיים בארה"ב אחד עדיין בתפקיד והשלישי הוא איש שב"ס}.

אני עכשיו עושה רשיון סקיפר {משיט 30} ואני לא רוצה להפסיק את הלימודים בשביל טיול, המטרה שלי הייתה לסיים את הרשיון ואז לטוס ומי יודע אולי להשיט יאכטה של איזה מיליונר במיאמי אבל כנראה שהם גילו את התוכנית:?.

בקיצור מישהוא יכול להגיד לי מה הפרוצדורה לחדש את הויזה אחרי תום התוקף שלה ובמידה ולא נסעתי? האם עוד פעם אני יצטרך לשלם את כול האגרות האלה?

פורסם
האם עוד פעם אני יצטרך לשלם את כול האגרות האלה?

כן.

כל הפרוצדורה מחדש. בד"כ מי שקיבל ויזה פעם אחת, התהליך מהיר יותר בקבלתה פעם שניה. מצד שני אם קיבלת רק לחצי שנה, כנראה שאתה קצת חשוד ויתכן שגם בחידוש תקבל לתקופה קצרה אם בכלל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אז עכשיו השתחררת , אין לך עבודה קבועה ושום נכס רציני על שמך והמסגרת הלימודית שלך נגמרת תוך חודש חודשיים.

קלעתי בול נכון?

פלא שהם נתנו לך בכלל ויזה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

השתחררתי כמעט לפני 3 שנים יש לי תלושי שכר מהשנתיים וחצי האחרונות+אישור שאני חוזר לעבוד שם וגם אישור לימודים.

פורסם

זה לא משנה, אל תתחילו לנסות לנתח את זה כי אתם לא יודעים את כל הקריטריונים שלהם.

יכול להיות שלא "באת" טוב למראיין בעין, יש אלף ואחת סיבות.

בזמנו שתי חברים שלי רצו לטייל לאחר צבא, אחד קבל ויזה לארה"ב בעוד שהשני נדחתה לו הבקשה.

כל עוד קבלת זה טוב, כמו שרשמו לפני, בפעם הבאה רוב הסיכויים שיהיה לך קל יותר לחדש.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...