Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

new-york auto show

elads
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

just came back from the show... it was VERY dissappointing.

to start off very few car makers showed anything interesting other then standard cars. no TVR, no lamorghini, no lotus, no ferrari enzo,, and more, just a shame! cost is 7$ for an adult so at least that not too bad. but this was nothing that looked or felt like a motor show, no classic cars no history no real demonstrators.

so i knbow that you all complian about AutoMotor but you know what if this is what New-York can call a car show then Auto Motor is also a car show.

elad

פורסם

אני הייתי בתערוכה של ניו יורק לפחות 4 פעמים.

בקומה התחתונה יש את הדברים המעניינים.

תמיד היו לוטוסים ,למבורגינים ופרארים.

כל הקומה העליונה משעממת למי שאוהב מכוניות ספורטיביות

אייל

פורסם
אני הייתי בתערוכה של ניו יורק לפחות 4 פעמים.

בקומה התחתונה יש את הדברים המעניינים.

תמיד היו לוטוסים ,למבורגינים ופרארים.

כל הקומה העליונה משעממת למי שאוהב מכוניות ספורטיביות

the lower floor this time was dedicated to trucks!!! u know the american way.

anyhwo thought that all that complain would find it at least somewhat comforting that the NY show sucks just as bad as the israel one.

פורסם

השוואה קטנטנה בין אוטומוטור לניו יורק:

ניו יורק, 7 דולר לכרטיס (קצת פחות מ-32 שקל)

יגואר XJ עם בסיס גלגלים ארוך - חשיפה עולמית ראשונה.

יגואר קונספט 8 - חשיפה עולמית ראשונה.

לנד רובר דיסקברי חדש - חשיפה עולמית ראשונה.

פורד מוסטנג GT-R - חשיפה עולמית ראשונה.

לקסוס LF-C - חשיפה עולמית ראשונה.

לינקולן זפיר - חשיפה עולמית ראשונה.

קאדילק STS חדשה - חשיפה עולמית ראשונה.

ביואיק ולייט - חשיפה עולמית ראשונה.

סאאב 9-7X - חשיפה עולמית ראשונה.

ג'יפ גרנד שירוקי חדש - חשיפה עולמית ראשונה.

הרשימה מהזיכרון, כך שבהחלט ייתכן ושכחתי מכוניות נוספות.

תערוכת אוטומוטור, 70 שקל (פי 2...)

סנגיונג C.E.O - חשיפה ראשונה מחוץ לקוריאה.

צודק, תערוכת אוטומוטור לא פחות טובה :p:wink:

פורסם
השוואה קטנטנה בין אוטומוטור לניו יורק:

ניו יורק, 7 דולר לכרטיס (קצת פחות מ-32 שקל)

יגואר XJ עם בסיס גלגלים ארוך - חשיפה עולמית ראשונה.

יגואר קונספט 8 - חשיפה עולמית ראשונה.

לנד רובר דיסקברי חדש - חשיפה עולמית ראשונה.

פורד מוסטנג GT-R - חשיפה עולמית ראשונה.

לקסוס LF-C - חשיפה עולמית ראשונה.

לינקולן זפיר - חשיפה עולמית ראשונה.

קאדילק STS חדשה - חשיפה עולמית ראשונה.

ביואיק ולייט - חשיפה עולמית ראשונה.

סאאב 9-7X - חשיפה עולמית ראשונה.

ג'יפ גרנד שירוקי חדש - חשיפה עולמית ראשונה.

הרשימה מהזיכרון, כך שבהחלט ייתכן ושכחתי מכוניות נוספות.

תערוכת אוטומוטור, 70 שקל (פי 2...)

סנגיונג C.E.O - חשיפה ראשונה מחוץ לקוריאה.

צודק, תערוכת אוטומוטור לא פחות טובה :p:wink:

בניו יורק לא היו:אלפא GT,147,166,פיג'ו 306CC,206-180BHP,דוקאטי,מגאן CC,סוברו WRX רק הגיע לשם שנה שעברה(10 שנים אחרינו)

והדוגמניות של פיאט

אייל

פורסם

מכל מה שציינת, רק ה-GT , דוקאטי והמגאן CC היוו עניין עבורי, בנוסף לקאררה GT ולב.מ.וו 6.

מי רוצה לראות את הסובארו או פג'ו 206?

להיכנס לאולם תצוגה אני יכול גם בלי לשלם 70/35 ש"ח, ושם אני עוד אקבל יחס אישי בלי ערסים או עשרות ילדים שמתרוצצים לי בין הרגליים.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם
בניו יורק לא היו:

אלפא GT

נחשפה בתערוכת ז'נבה לפני יותר משנה. את מי היא מעניינת באמריקה? מילא אם הם היו מקבלים אותה בחשיפה ראשונה, או עם כוונה לשיווק...

147

הוצגה לפני 4 שנים, טוב שלא הזכרת שמוריס מיינור גם לא היתה שם, ושגם השנה התעלמו מהשברולט נובה :lol:

166

ע"ע 147...

פיג'ו 306CC

נחשפה מזמן, לא רלוונטית לארה"ב.

206-180BHP

ע"ע 307CC

דוקאטי

מה זה? :p

מגאן CC

הוצגה מזמן, לא מעניינת

סוברו WRX רק הגיע לשם שנה שעברה(10 שנים אחרינו)

ה-WRX הגיעה לשם לפני קצת יותר משנתיים. ה-GT זה סיפור אחר.

וגם אם לא, זה לא משנה כי לא אצלנו ולא שם זו לא חשיפה עולמית ראשונה אז כמובן שזה לא מעניין אף אחד אם היא מוצגת שם או לא.

תערוכה טובה באמת נמדדת במספר החשיפות העולמיות שהיא מספקת.

כמה יצרנים בוחרים לחשוף שם דגמים חדשים שלא נראו בעבר. לא בדגמים ישנים שהוצגו במקומות אחרים בעולם וכבר מזמן לא מעניינים.

ומבחינת חשיפות - ניו יורק עקפה אותנו כבר ביישורת שלפני הסיבוב.

פורסם

Roy,

my point was not to compare the two shows clearly New York area is much more important as a car market then all of israelX5!

My point is that as a very local car show with very limited car buying public and very high costs of ownership (compare average cost of luxury/sport car in israel vs. the US) israel has nothing to be ashamed off.

in fact, i am sure that there is a direct connection between the average cost of a car in a certain market (taxes included) and the level of car sophistication.

my point is that if one is expected to pay 50,000 usd for a BMW 320i there cannot be too much excitment in a car show becouse it caters to a very restricted crowd.

so my point is that after all israel has a good and fairly mature car market with a generally sophisticated car public, again this is not the swiss market or the french market but it is what it is: a high taxes restricted market.

as a point of refferance, ever visited Denmark? they have as high taxes on cars as in israel but thier car selection on the raod is half as interesting.

elad

פורסם

אני מסכים עם אלעד לגבי התערוכה פה,אני חושב שהציגו בתערוכה הזאת הרבה רכבים שלא הוצגו בעבר וזה ביחס לשוק הרכב שיש לנו בארץ,בל נשכח שאנו חובבי רכב ומסובבים את הראש אחרי רכב נדיר כזה או אחר,את רוב הציבור זה בכלל לא מעניין,לכן אני חושב שהתערוכה הזאת הייתה מוצלחת ומעניינת.

יש לי רק ביקורת אחת וזה לגבי המחיר,אני חושב ש-70 שקל זה מוגזם לתערוכה כזו,מחיר נמוך יותר [40-50 ש"ח],היה הולם יותר,אני אישית לא קניתי כרטיס כי זכיתי באחד,דרך החידון של YNET,אבל אני חושב שזה בהחלט מחיר מופרז,ולא משנה גם אם זו הייתה תערוכה בסדר גודל גדול יותר ממה שהייתה השנה[ביחס למצב הכלכלי היום במדינה].

אני הייתי בתערוכת ג'נבה לפני 3 שנים,כרטיס לתערוכה עלה לי 15 פרנק [35 שקל אז] ולקח לי יומיים כדי לראות את התערוכה כולה,בשנה שעברה הייתי בתערוכת מלבורן,אוסטרליה [תוך כדי הליכה למירוץ פורמולה 1 וטיול תרמילים שעשיתי] וגם שם המחיר לא היה גבוה כל כך [אולי קצת לי-כי הייתי תרמילאי עם חורים בכיסים :wink: ],אבל גם שם הציגו כלי רכב שלרוב אתה רואה בסוכניות הרכב שלהם,היו אולי 4-5 מכוניות שהיו מכוניות קונספט או כאלה שלא תראה ברחוב כל יום,וזה די מראה לנו שהתערוכה שלנו הייתה די עשירה בדגמים חדשים.

אגב,דוקאטי זה אופנוע ואני מאמין שהוא הוצג בתערוכת ניו יורק,הוא די משתווה לרכבים אקזוטיים אחרים שיש [דוגמת פרארי וכו'] ואם אני לא טועה,הוא כבר ישב בסוכנות דוקאטי בתל אביב הרבה לפני התערוכה.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

לפי מה שראיתי בתמונות הייתי מעדיף לראות את התערוכה בניו יורק מאשר את אוטומוטור.

ניסן אלמרה 01' 1800

• תוכן חדש...