Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כביש החוף..מהירות בלי חוקית בעליל..הנשיא מנסה למזער את עצמו כמה שיותר בכדי לימנוע חיכוך עם הרוח..

מרחוק..בשוליים מזהה נקודה קטנה שהולכת וגדלה במהירות...."ER סגול..מעיל אדום..קסדה צהובה"...נימרחים ברקע..

זה מה שהנשיא הספיק לקלוט במהירות הזאת...מנסה להאיט כמה שיותר מהר..אולי הוא צריך עזרה..אולי פאנצ'ר..

אולי הוא מחפש את המורכבת שלו בתעלה...לכו תדעו...הבלימה לא מספיקה..והנשיא חולף על פניו ב 100 קמ"ש...

זה השלב שאתה אומר לעצמך "בואנה..אתה מניאק..אם אתה הייתי ניתקע בשוליים"....ואז מתחילים השיקולים..לעלות במחלף

הבא ולהסתובב..לעצור בשוליים .לירכב קצת נגד התנועה...הכל מלווה במבט דואג במראה..ליראות אם יש איזה סימני מצוקה מאותו בחור.

ותמיד..תמיד..בסוף..ממשיכים לירכב..."בטח יעברו שם עוד אופנוענים"..."בטח סתם עצר לסיגריה"...רק נקווה

שלמחרת לא ניקרא בפורום "כוס אמוק..אף אחד לא עצר לעזור לי שניתקעתי בכביש המחוף"

כל תרבות השוליים הזאת...היא דיי מרתקת..

הנשיא ינסה לא הלכליל את כלל הרוכבים פה..אבל זו דעתו.

פחיות בשלויים - שאנחנו רוכבים ..לא משנה באיזה מהירות..ומרחוק אנחנו מבחינים בפחית סוררת שחונה לה בשוליים

דבר ראשון שנעשה זה לעבוד לנתיב הכי קיצוני ממנה...לא חושב ביכלל אם לעצור או לא...כי או שזה משיהו שהלך לישון

או אמא שמוציא את הבן שלה שישתין על עבודות של מע"צ...או סתם אותו שתקוע שם כבר יומיים שבד"כ השמשות שלו

יהיו מנופצות..והטאסות שלו תפסו טרמפ לכיוון רמלה עם BMW מיזדמנת.

אופנועי ספורט בשוליים - עצירה מוחלטת..מה זה עצירה...סטופי באמצע כביש המחוף...בדרך כלל פאנצ'ר..

"שאלוהים יעזור לך עם המחיר של הגרר"...או חיפוש אחר המורכבת "אני יכול להישבע שעלינו בזיכרון היא עוד היתה פה מאחורה"

או שהוא מחכה לשאר החבר'ה "הלכנו..נתנו בראש לכביש הצפון...2 התרסקו..1 פאנצ'ר..עוד 3 בדרך..ניתקעו אחרי ניידת"

מה שלא יהיה..שליפת סיגריות..בוחנים את האופנועים..סבבה..סבבה...יאלה היה נעים להכיר..ביי.

אופנועי שטח בשוליים - כן, בסדר..עוד לא ראיתי חיה כזאת..

קטנועים בשוליים - פה הנטיה לא ברורה...כי בדרך כלל הדבר הראשון שאתה אומר זה "שאני יעצור לקטנוע?"..תתבישו

כולנו אופנוענים.

אבל מצד שני....בדרך כלל זה שליח..שבדיוק עכשיו קיבל טלפון מהחברה.ו"על זין שלי..שתיקרר הפיצה".

או שהוא עדיין תוהה אם כפר וויתקין שה אחרי נתניה או לפני נתניה.

GS תקוע בשוליים - נו..פה עוצרים בשביל הנוסטלגיה..הרי לכולנו היה GS או משהו דומה לזה..כולנו מכירים את הבעיות..אז מה..לא ניתן עזרה

לאופנוען לעתיד? "אז מה..ניתקע הסטרטר.?..אין בעיה..שתי מכות עם מברג ומישתחרר".

בדרך כלל מיסתכם במילות הערצה שלו לאופנוע שלך.."היה כזה לדוד שלי..כלי כלי" ..שליפת סיגריות..סלאמת'ק.

הבעיה העיקרית עם עוצרי השוליים..שאף פעם לא בדיוק יודעים מה הבעיה אצלהם..או שניתפס מנוע..או שבזין שלהם לעצור לסיגריה..

הנשיא..תמיד..שרואה אחד כזה..מצפצף קלות.יוצר קשר עין עם הבן אדם..עושה סימן של "לעצור?"...לרוב הוא

נעשה בסימן של "לא..סע אחי..הכל בסדר"..חוץ מפעם אחת שמישהו עשה לו סימן של "אח שלו..אל תישאל מה

קרה..הלך שסתום..ועפה לי השרשרת..ואני צריך להשתין.."...וכל זה בסימן אחד..כל מה שיכולתי לעשות זה

להציע לו סירגריה.

אז רבותי..תיזכרו...גם אם אתם רוכבים על אופנוע 3000 ליטר מצופה קרבון..ואתם רואים קטנוע..קאסטום..שטח...לא משנה..

תעצרו בצד..תציעו עזרה..סיגריה..מפתח 12 סגור..מסאז' קטן...בחורות יכולות להציע מציצה..העיקר

לעצור ולעזור..למה כולנו אופנוענים..

אה..ואם אתם רוכבים על פיאג'ו C..ורואים אופנוע רווי ליטרים תקוע בצד..רק לכם מותר לחלוף לידו..לעשות לו תנועה מיזרחית..אצבע משולשת

..ולחנוק אותו בעשן דו פעימתי....מה לעשות..פעם אתה למעלה...פעם אתה למטה... :lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה קורה רכבת בחופש הזה יותר מיומיים רצוף על הבננה אז נפרצו הסכרים?

זהו, אין דמיו פתאום יש זמן למחשבות והגיגים פילוסופיים. עוד תקבל את הטור של ג'אנגו בפג"ז. :D

מזל שביום שלישי חוזרים לעבודה והנשיא לדמיו. :D

פורסם

מזל!?..שאני יפסיק... ?:puzzled:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

מזל!?..שאני יפסיק... ?:puzzled:

לא אל תיקח קשה הכל בהומור וברוח טובה :mm_yeah: .

רק זה חסר לי להסתבך עם השלטון.

פורסם
קטנועים בשוליים - פה הנטיה לא ברורה...כי בדרך כלל הדבר הראשון שאתה אומר זה "שאני יעצור לקטנוע?"..תתבישו כולנו אופנוענים. אבל מצד שני....בדרך כלל זה שליח..שבדיוק עכשיו קיבל טלפון מהחברה.ו"על זין שלי..שתיקרר הפיצה". או שהוא עדיין תוהה אם כפר וויתקין שה אחרי נתניה או לפני נתניה.

נשיא.. נו באמת, החשיבה שלך לא נכונה!

אם אני הייתי תקוע עם הקטנוע של הפיצריה ואתה או כל אופנוען אחר היה בא לעזרתי, לא מספיק שהייתי מציע לו סיגריה, אם הוא היה גם עוזר לי לתקן ובהצלחה, הייתי גם מזמין אותו לפיצה :!: וד"א, אם אתם רואים קטנוע באיזור בנימינה -זכרון והסביבה יכול מאד להיות שזה אני, אז תעצרו בצד, תגידו שלום, נשב על סיגריה פלוס אם יש זמן אז גם פיצה. :roll:

תן בפולגז!

אם לי היה אופנוע, לסבתא היו גלגלים...

פורסם
ואיך אתה, כבוד הנשיא, ממליץ ל"רוכבי פחיות" לנהוג ?

האם בתור נהג חביב אני צריך לגלות סימפטיה לרוכב עז מצח שמשום מה עצר בצד בדרך ?

יפה ששאלת..מכייון שזו דעתו של הנשיא.אני אגיד אותה..

אני לא מצפה מנהגי פחיות שיעצרו!

שהנשיא ניתקע בדרך..גם אם זה להפסקות סיגריה...הוא מחפש אחרי אופנועים אחרים.

למרות שהנשיא מעריך מאוד נהגי פחיות שאוהבים אופנועים..אם תוכלו לארגן איזה מדבקה שתדביקו על האוטו..כך הנשיא יזהה אותכם ויעצור גם איתכם לסיגריה. :lol:

פורסם

כבר כמה פעמים קרה לי שראיתי אופנוען בשולי הדרך ועצרתי לשאול לשלומו

בדרך כלל זה נגמר בסתם מחמאות על האופנוע (חלק מהפעמים האופנוען גם החמיא לקליאו)

פעם אחת זה נגמר בזה שחיכיתי איתו לגרר

תמיד טוב לנסות לעזור

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
כביש החוף..מהירות בלי חוקית בעליל..הנשיא מנסה למזער את עצמו כמה שיותר בכדי לימנוע חיכוך עם הרוח..

מרחוק..בשוליים מזהה נקודה קטנה שהולכת וגדלה במהירות...."ER סגול..מעיל אדום..קסדה צהובה"...נימרחים ברקע..

זה מה שהנשיא הספיק לקלוט במהירות הזאת...מנסה להאיט כמה שיותר מהר..אולי הוא צריך עזרה..אולי פאנצ'ר..

אולי הוא מחפש את המורכבת שלו בתעלה...לכו תדעו...הבלימה לא מספיקה..והנשיא חולף על פניו ב 100 קמ"ש...

זה השלב שאתה אומר לעצמך "בואנה..אתה מניאק..אם אתה הייתי ניתקע בשוליים"....ואז מתחילים השיקולים..לעלות במחלף

הבא ולהסתובב..לעצור בשוליים .לירכב קצת נגד התנועה...הכל מלווה במבט דואג במראה..ליראות אם יש איזה סימני מצוקה מאותו בחור.

ותמיד..תמיד..בסוף..ממשיכים לירכב..."בטח יעברו שם עוד אופנוענים"..."בטח סתם עצר לסיגריה"...רק נקווה

שלמחרת לא ניקרא בפורום "כוס אמוק..אף אחד לא עצר לעזור לי שניתקעתי בכביש המחוף"

כל תרבות השוליים הזאת...היא דיי מרתקת..

הנשיא ינסה לא הלכליל את כלל הרוכבים פה..אבל זו דעתו.

פחיות בשלויים - שאנחנו רוכבים ..לא משנה באיזה מהירות..ומרחוק אנחנו מבחינים בפחית סוררת שחונה לה בשוליים

דבר ראשון שנעשה זה לעבוד לנתיב הכי קיצוני ממנה...לא חושב ביכלל אם לעצור או לא...כי או שזה משיהו שהלך לישון

או אמא שמוציא את הבן שלה שישתין על עבודות של מע"צ...או סתם אותו שתקוע שם כבר יומיים שבד"כ השמשות שלו

יהיו מנופצות..והטאסות שלו תפסו טרמפ לכיוון רמלה עם BMW מיזדמנת.

אופנועי ספורט בשוליים - עצירה מוחלטת..מה זה עצירה...סטופי באמצע כביש המחוף...בדרך כלל פאנצ'ר..

"שאלוהים יעזור לך עם המחיר של הגרר"...או חיפוש אחר המורכבת "אני יכול להישבע שעלינו בזיכרון היא עוד היתה פה מאחורה"

או שהוא מחכה לשאר החבר'ה "הלכנו..נתנו בראש לכביש הצפון...2 התרסקו..1 פאנצ'ר..עוד 3 בדרך..ניתקעו אחרי ניידת"

מה שלא יהיה..שליפת סיגריות..בוחנים את האופנועים..סבבה..סבבה...יאלה היה נעים להכיר..ביי.

אופנועי שטח בשוליים - כן, בסדר..עוד לא ראיתי חיה כזאת..

קטנועים בשוליים - פה הנטיה לא ברורה...כי בדרך כלל הדבר הראשון שאתה אומר זה "שאני יעצור לקטנוע?"..תתבישו

כולנו אופנוענים.

אבל מצד שני....בדרך כלל זה שליח..שבדיוק עכשיו קיבל טלפון מהחברה.ו"על זין שלי..שתיקרר הפיצה".

או שהוא עדיין תוהה אם כפר וויתקין שה אחרי נתניה או לפני נתניה.

GS תקוע בשוליים - נו..פה עוצרים בשביל הנוסטלגיה..הרי לכולנו היה GS או משהו דומה לזה..כולנו מכירים את הבעיות..אז מה..לא ניתן עזרה

לאופנוען לעתיד? "אז מה..ניתקע הסטרטר.?..אין בעיה..שתי מכות עם מברג ומישתחרר".

בדרך כלל מיסתכם במילות הערצה שלו לאופנוע שלך.."היה כזה לדוד שלי..כלי כלי" ..שליפת סיגריות..סלאמת'ק.

הבעיה העיקרית עם עוצרי השוליים..שאף פעם לא בדיוק יודעים מה הבעיה אצלהם..או שניתפס מנוע..או שבזין שלהם לעצור לסיגריה..

הנשיא..תמיד..שרואה אחד כזה..מצפצף קלות.יוצר קשר עין עם הבן אדם..עושה סימן של "לעצור?"...לרוב הוא

נעשה בסימן של "לא..סע אחי..הכל בסדר"..חוץ מפעם אחת שמישהו עשה לו סימן של "אח שלו..אל תישאל מה

קרה..הלך שסתום..ועפה לי השרשרת..ואני צריך להשתין.."...וכל זה בסימן אחד..כל מה שיכולתי לעשות זה

להציע לו סירגריה.

אז רבותי..תיזכרו...גם אם אתם רוכבים על אופנוע 3000 ליטר מצופה קרבון..ואתם רואים קטנוע..קאסטום..שטח...לא משנה..

תעצרו בצד..תציעו עזרה..סיגריה..מפתח 12 סגור..מסאז' קטן...בחורות יכולות להציע מציצה..העיקר

לעצור ולעזור..למה כולנו אופנוענים..

אה..ואם אתם רוכבים על פיאג'ו C..ורואים אופנוע רווי ליטרים תקוע בצד..רק לכם מותר לחלוף לידו..לעשות לו תנועה מיזרחית..אצבע משולשת

..ולחנוק אותו בעשן דו פעימתי....מה לעשות..פעם אתה למעלה...פעם אתה למטה... :lol:

אני מתחיל לחשוש שהפסקות ה"סיגריה" של הנשיא לא בדיוק מכילות רק טבק :lol:

Moo Moo

------------

רוכב עד CSC75, ונותן בראש.

תגידו יש אייקון פרה פה?

פורסם

אני משתדל לעצור לכולם, ולמה רק משתדל? כי אני הולך לפי ההלכה שאומרת "עבר זמנו בטל קורבנו", אם זיהיתי מאוחר מדי או שהייתי במהירות גבוהה מדי, ואין לי סיכוי לעצור בטווח של עד 10 מטר לאחר נקודת היעד, יאללה לא נהיה חמדנים, ניתן גם לאחרים לעזור.

הסיבה העיקרית שבעטיה ניתן לחשוב על סטופי, היא המקרה הבא:

רוכב תקוע עומד בצד הדרך כשידו מושטת כלפי מעלה ובין אצבעותיו תקועה סיגריה כבויה.

לפי אמנת "א.מ.ב.ה" הסימון הזה הוא ה"אס-או-אס" של האגודה, וחובה עליי לעצור בכל מחיר כדי לסייע לרוכב מעשן שנתקע בלי אש, גם תוך כדי סיכון עצמי.

ובכל מקרה... בעידן של היום, הנושא של כן לעצור-לא לעצור הופך פחות ופחות רלוונטי, רוכב היום שנתקע, שולף מיד 2 פלאפונים, 4 ביפרים, 1 טלפון לווייני ומשגר לכיוונו חצי עולם.

ורוב הסיכויים עם הטכנולוגיה של היום, שלא יהיה בידך שום מידע או אביזר שיוכל לחלצו, למעט אם אתה נוהג על "מעבדת שירות מ.מ.ס.י".

"ברחל ביתך, זה נכון שיש לך רק בנים?"

פורסם
ורוב הסיכויים עם הטכנולוגיה של היום, שלא יהיה בידך שום מידע או אביזר שיוכל לחלצו, למעט אם אתה נוהג על "מעבדת שירות מ.מ.ס.י".

ומה אם זה MZ?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תוכן חדש...