Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו מגאן סדאן RXT 1.6 אוטומט

הרכב שנת 2001 יד 2 עם 113000 ק"מ

כמו כן, הבוחן אמר בסוף הבדיקה "מנוע תקין, גיר תקין, שאסי נקי לא עבר תאונות" שזה נשמע לי טוב מאוד באוזן

אודה לכם אם תגידו לי מה קריטי מה פחות והאם שווה 21.5K כשהמחירון 26.5 לפי יצחק לוי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

עזוב. גם את הרכב הספציפי שהוא במצב ממש לא מוצלח, וגם את הדגם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נראה רכב מוזנח מאוד.

רמת הבלאי לא תואמת את הקילומטראג' המוצהר.

ב20-25 תמצא רכבים הרבה יותר טובים.

פורסם

אתה לא יכול לומר אינו תואם את הקילומטרז אבל אני בכל זאת הייתי בודק טיפולים בחברה בכדי לראות רצף

כלומר אם אתה רואה 20 - 30 אלף קילומטר בשנה ופתאום רק 5 אלף כל שנה זה נראה מסריח כמו משהו שמשחק עם הקילומטרז

לך לחברה תבדוק.

בכל אופן הבדיקה נראית זוועה. מצטער

פורסם

הרכב שימש כרכב שני בבית בו יש רכב חברה, לכן הקילומטרז הנמוך

הרכב עבר צביעה קמפלט בגלל שהצבע התחיל לדהות

הבוחן אמר שהשילדה נקייה ולא היו תאונות

נסעתי ברכב, מרגיש נוח מאוד, יחסית שקט וחלק

איפה הזוועה? באיזה חלק?

בבדיקת קומפרסיה אני מבין שיש סטייה רק של 2 אחוז כאשר הרף הוא 6

פורסם

קח בערבון מוגבל את כל מה שכותבים לך כאן, אף אחד לא ראה בעיניים את הרכב. לעומת זאת בוחן מוסמך (?) שכן ראה אתה רכב מצא לנכון לכתוב לך הרבה דברים חמורים.

כמות התקלות בטופס הבדיקה, עולה על הכסת"ח הרגיל של המכונים. רוצה הרחבה, הנה:

כותבים לך ריקבון במצנן, ושתי שורות אח"כ כותבים לך "לטפל במערכת קירור במיידי" – אתה צריך להחליף רדיאטור ולטפל בכל מערכת הקירור. זו הזנחה. לא פחות ולא יותר.

דוד מרכזי – מעולם לא איתי בטופס בדיקה כזה סעיף, דבר שמלמד אותי שגם דוד תצטרך להחליף בקרוב.

מיסביים אחוריים – תתכונן להחלפה.

בולמי זעזועים חלשים – נו טוב, אחרי 10 שנים אולי הגיע זמן להחליף אותם? בולם זעזועים הוא לא דלת. יש לו בלאי.

סעיף מרכב – משמעות גבוהה – גם תיקונים בגוף הרכב וגם בגג. זה לא רק צביעה, אחרת הוא היה כותב לך "גג נצבע" תוסיף לזה פגיעת קורת רוחב אחורית. לפי טופס הבדיקה – האוטו חטף לא מעט.

סעיף 14 הערות כלליות – אוטו מוזנח.

יש כאן אלפי שקלים להביא את הרכב למצב תקין, ובהתחשב שזה רנו מגאן אוטומטית מהשנים בהן אפילו היבואן מבין ומודה שהיא "כן רואה מוסך, והרבה"- נשאלת השאלה למה? למה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

הרכב הספציפי הזה - לא הייתי נוגע בו גם עם מצביע לייזר, בכללי - הדגם הזה הוא פשוט אוטו עם בעיות אמינות קשות כמו של אחמדיניג'ד. היית מתחתן עם אחותו של אחמדיניג'אד?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

Guest ספורטמוטורי
פורסם

תתרחק כמו מאש,ראה הוזהרתה !!!!!!!!!!! :twisted:

אני לא מתלוצץ,הבדיקה על הפנים,ופגיעה בקורה האחורית זה קצה שלדה.

ומה לא ברור:

בולמים וצמיגים חלשים + דוד פגום + ברקסים יש לך משאבה עם נזילה,נזילה מתיבת הילוכים ,רג'קטים על המנוע בלי סוף.

בקיצור יש לך להשקיע יותר מדי כסף על האוטו,לא שווה,הדגם לא מוצלח והרכב ספציפי הזה במצב גרוע.

אל תתווכח יותר מדי,תאמין לי כדאי שתתרחק,ההחלטה שלך.

פורסם

ומה זה לעזאזל הדבר הזה שהדלת לא נפתחת ? אתה באמת רוצה לקנות אוטו בלי אפשרות להיכנס אליו ?

האוטו עם המון ריג'קטים . ובתור בעלים "גאה" לרנו מגאן 2002 אוטומטית אני אומר לך עזוב .

פורסם

אוקי הבנתי את הרמז...

רק שאלה להשכלה כללית

בסעיף ליקויים בעלי משמעות נמוכה - פגיעה בקורת רוחב אחורית

מה זה אומר? שהרכב עבר תאונה מאחור? כי הדבר הראשון שהבודק אמר בבדיקה זה שהשאסי נקי והרכב לא עבר תאונה.

חשוב לי להבין כי המוכר התחייב שהרכב לא עבר תאונה, ובדיקה זה 500 שקל.....:-(

פורסם

זה אומר שיש פגיעה בקורת רוחב אחורית.

הרכב עבר תאונה (סביר להניח), אולי לרכב יש או היה וו גרירה שחטף מכה.

לא ברור לי למה הבוחן ציין את זה בטופס הבדיקה ולא מצא לנכון להגיד לך את זה בעל פה, חשוד.

פורסם

אוטו גמור אל תתקרב!,שים לב,יש לך תיבת הילוכים שעומדת לגמור את הקריירה,מנוע עייף ונוסיף לזה את עובדת הדוד,והרדיאטור שגם כן במצב גרוע.

התענוג שמוביל אותך

Guest ספורטמוטורי
פורסם

בוא נגיד כך,בעל משמעות נמוכה כי זה לא מפריע לבטיחות הרכב,אך זה עדיין נקרא שהאוטו עבר תאונה,כמו כן זה נקרא תאונת קצה שלדה.

זה לא משמעותי אך זה קצה שלדה,וזה יכול לעשות לך בעיות בעת מכירת הרכב.

זה שהאוטו עבר צבע,יפה,אך אל תשכח שכתוב שם שלאוטו יש ליקויים בעלי משמעות גבוהה מבחינת שילדת מרכב,וצויין שם "תיקונים כליים בגוף המרכב + הגג",בדרכ"כ אם זה רק צבע אז רק צבע,פה נראה לי האוטו עבר פחחות וצבע,וקשה לדעת אם זה משהו קטן או גדול.

הבודק שאמר לך השלדה נקיה,זה שקר מוחלט,כי קורת רוחב אחורית זה פגיעת שלדה,אומנם פגיעה בקצה שלדה,אך זה עדיין נקרא פגיעת שלדה.

בקשר למנוע ולגיר,בדרכ"כ בכל בדיקה יוציאו נזק מהמנוע ומהגיר אך לך יש הרבה עבודה כדי לסדר זאת,חוץ מהרג'קטים שלא נגמרים שיצאו לך,אתה חייב להחליף תושבות מנוע + גיר + לסדר נזילות שמן בלי סוף + בולמים + ברקסים עם משאבות + צמיגים + ופלוס ופלוס,מנסיון אני אומר לך,יש לך הרבה מה לתקן ברכב הזה וזה יכול להגיע ל10000 שקל נזק ואפילו יותר.

בקיצור,אתה מבזבז זמן,תבקש את ה500 שקל בחזרה או חלק מהם,אם היה הסכם בכתב יד,אולי יהיה לך אפשרות לבקש את כספך בחזרה,אם לא,זה רק להתקשר לבקש יפה ולהסביר למוכר את מצבך,ותחפש רכב אחר,אתה לא הראשון שמשלם 500 שקל על בדיקה ומפסיד אותם,ותאמין לי שעדיף להפסיד את ה500 שקל האלה מאשר לקנות רכב גמור והפסיד עוד 10000 ולפעמים אפילו יותר,וקורה שאתה תשקיע ותשקיע ולא תראה את האור בקצה המנהרה עד שימאס לך ותמכור את הרכב אחרי שהשקעתה הון תועפות בלי תמורה.

זה קרה לי עם מאזדה לאנטיס שקניתי מליסינג,שזאת היתה הפעם הראשונה והאחרונה שאני קונה רכב מליסינג,היא נסעה יפה מאוד,והיתה יפהפיה ונראת שמורה מאוד,בבדיקה האוטו יצא נקי מכל תאונה,אך המצב המכאני שלו היה דומה לרכב שעשיתה לו בדיקה,השקעתי 8500 שקל תיקונים ולא סיימתי,רק מצאתי כל יום תקלה חדשה,בסוף מכרתי בבכי,אני פשוט לא רוצה שזה יקרה גם לך,תעשה טובה לעצמך רד מהאוטו.

• תוכן חדש...