Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

אני שוקל לקנות מערכת מולטימדיה מובנית של סיאט? (בלאונקפונט)

כמה עולה בסוכנות? האם תומכת בעברית?

אילו פיצ'רים יש?

תודה וחג שמח

פורסם

לא קשור לתקציב... אני מתעניין במערכת מולטימדיה שמוצעת כאופציה בתשלום בסיאט איביזה.

כמה עולה בסוכנות? האם תומכת בעברית?

אילו פיצ'רים יש?

פורסם

בסוכנות יקחו ממך יותר מדי כסף!!

בקשר לפיצ'רים,ג'י פי אס,אמ פי3,4,יש מצב לטלויזיה וכניסת יו אס בי.זה מה שניראה לי

A3

K04 Inside

פורסם
עדיף תקנה מכשיר דאבל דין שלJVC , KENWOOD , PIOONEER ותוסיף פנל לדאשבורד

זה בטוח יצא לו יותר זול מאשר לקנות בסוכנות של סיאט!

A3

K04 Inside

פורסם

אני לא קונה מהסוכנות.. אלא ממקום אחר שמתמחה בייבוא מכשירים מקוריים לרכב.

זה ידוע שקנייה בסוכנות יקרה.

מה גם שאני מעדיף מקורי כיוון שהפאנל הוא לא בצורת ריבוע אלא ביצתי ועגול... אין לי כוח להתעסק עם מתאמים ופנלים וכו'..

פורסם

השידרוג בחברה הוא על מכשיר 5024 של קנווד +מתאם פלסטיקה , אז מקורי הוא לא בדיוק . עדיף לך לרכוש לבד מכשיר טוב של חברה טובה ( אלפיין,קנווד,פיוניר וכו) ולהוסיף מתאם פלסטיקה ,המתאם יושב אחד לאחד וגם המכשיר יושב שקוע ונראה מקורי . בסופו של דבר אתה מרוויח הרבה יותר איכות באותו סכום כסף.

פורסם

עידו שלום

אין שום עיניין של התעסקות בפאנלים ולא צריך לבזבז כוחות או אנרגיות בהתעסקות עם פאנלים

פשוט ניגשים למתקין בוחרים מכשיר מאחד המותגים המובילים (כמו שאלכס ציין) מהנקודה הזו המתקין הוא זה שמתעסק עם הפאנלים ומתפקידו לדאוג לך בנושא הזה ולסיים לך את ההתקנה כשהרכב נראה כמו רכב יצרן

האופציה הזו היא הרבה יותר טובה מכיוון שרוב המכשירים התואמי מקור הם מכשירים סיניים עמוסים בבעיות ובבאגים

כמו כן מכשירי דאבל דין של פיוניר,JVC,קנווד וכנ"ל הולכים איתך מרכב לרכב מה שלא קורה עם מכשיר תואם מקורי

שלא לדבר על רמת איכות פי כמה וכמה מונים במכשירי המותג

ובסך הכל המחיר של מכשיר מותג כולל פאנל מתאם לא בהרבה יותר יקר ממכשיר תואם פאנל סיני

שיהיה סוף שבוע שמח

דרור

• תוכן חדש...