Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אחים שלי ***אם אנחנו אחיך, למה שלא תדבר איתנו בבית, סביב שולחן השבת? קרא את כללי הפורום***

אני קוראים לי אבי ואני מהקריות.

אחרי שסופסופ השתחררתי מהצבא בא לי לפנק את האונו שלי ולהביא לה מערכת טובה. דיברתי פה ושם עם חברים שלי אבל נראה לי שהם לא רציניים. לכולם יש מערכות באיזה חמשתלפים שקל (כלומר חמשת אלפים שקלים או 5,000 ש"ח, לבחירתך) ושומעים בהם טוב אבל זה לא זה. אני יש לי כסף ככה שזה לא בעייה רק שאני רוצה שישמעו סוףףףףףף!!!!!! ***מספיקה אות אחת וסימן קריאה אחד בסוף משפט***

תמליצו לי מה לעשות ואיפה לקנות למה כאן בצפון המצב על הפנים אז ככה שאם יש איזה מקום בתל אביב ששווה לנסוע אליו אני אנסע!

יאללה ביי.

אבי.

***אם ברצונך לקחת חלק בפורום זה כדאי שתתחיל מקריאת כללי הפורום ועמידה בהם***

פורסם

אבי-חבל שהגעת למסקנה מרחיקת לכת כזו.

בוא למפגש שיתקיים בשישי הקרוב במתחם השופרסל בנשר משעה 15.שמע מערכות.תתייעץ.אולי תלמד משהו מפרימיטיביים כמונו...:wink:

פורסם

חחחחחחחחחח ***נקה את מקש הח', נדמה כי הוא תקוע מעט*** מה עשו לי מההודעה הראשונה, מה נסגר אתכם פה??

ארזה לא יודע אחי ***עוד לא הבנת שאם הוא אחיך אתה צריך לדבר איתו בבית?*** כל החנויות פה שהלכתי אליהם הציעו לי מה שיש לחברים שלי , פיוניר דולפינים כאלה וסאבים של קיקלר ועוד כמה חברות וזה לא נראה לי. אני רוצה משהו פצצה שיפיל אותם

חוצמיזה אפה המפגש? כמה זה עולה ומי נמצא שמה?

***אזהרה אחרונה לפני נעילת השרשור, קרא את כללי הפורום והתנהג לפיהם אם ברצונך לקחת חלק בפורום***

פורסם

אבי, תקרא את כללי הפורום, אנחנו לא בצ'אט והכתיבה שלך צריכה להיות קצת יותר רהוטה.

מעבר לזה, ביום שישי הקרוב יש מפגש בנשר, איפה שנמצא השופרסל, אתה מוזמן להגיע לשמוע מערכות ולהתייעץ עם אנשים.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אה נראה לי אני יודע איפה זה. וואלה יש מצב אני אקפוץ, נראה מה הולך עם העבודה

בלי קשר, חבר שלי אומר שרמקולים של GBL הם הרמקולים הכי טובים בעולם ובאמת שומעים אצלו ממש חזק, הוא צודק?

ומה לגבי רדיודיסק? איך הרדיואים של פיוניר? יש לו רדיו כזה עם אנימציות כחולות וזה נראה סוףף

אני גם רוצה המלצות למגבר וסאב, חשוב לי גם בומים וגם שישמעו איכותי למה אצל חברים שלי זה רק בומים

אבי

פורסם

רשם 5000 ש"ח, בתקציב הזה אפשר לבנות משהו טוב.

עדיף שיגיע למפגש, ככה יוכל לשמוע להתרשם ולהחליט על מה הוא רוצה ללכת.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
רשם 5000 ש"ח, בתקציב הזה אפשר לבנות משהו טוב.

עדיף שיגיע למפגש, ככה יוכל לשמוע להתרשם ולהחליט על מה הוא רוצה ללכת.

הוא רשם שהחברים שלו השקיעו 5000 שח במערכת.

פורסם

הוא רשם שחבריו השקיעו 5,000 ש"ח, והוא אף מוכן להשקיע יותר מכך...

כריש - תקן אותי אם אני טועה.

אני מריח כאן פרוייקט חדש...? :)

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אמממממממ תבוא למפגש ותדע ;)

אבל -כן :)

אגב, אחרי שבועות רבים של חיפוש, ולא קל למצוא הרכב בהחלט נדיר (בממוצע פעם בשבועיים עולה 1 כזאת ליד 2 ונעלמת אחרי זמן קצר)

מצאתי אותה, דווקא ביום החתונה שלך !!.

• תוכן חדש...