Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתגורר בחו"ל וסבתא שלי בארץ קיבלה מכתב בדואר רשום עם הזמנה לאיזה קורס נהיגה מונעת.

אין לי הרבה נקודות, יצרתי קשר דרך אימייל עם משרד הרישוי ובו החזירו לי תשובה שאין קשר לנקודות, נהג חדש לאחר 3 שנים צריך לעבור בשביל רענון וחידוש הרשיון.

האבסורד הוא שהרישיון שלי איתי 5 שנים ולפני זה לא קיבלתי שום דבר, העבודה שלי הייתה הרישיון שלי בארץ.

יש למישהוא מושג אולי יצא עוד איזה חוק חדש בארץ הקודש בקשר לנושא זה?

תודה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לא יודע מה החוק, אבל אני נוהג כבר 4.5 שנים ולא קיבלתי הזמנה לשום קורס (ככה שאחרי שלוש שנים זה בטוח לא, אלא אם כן שכחו את שנינו).

"ai motoare capul doare"

פורסם

מוזר מאוד.

שלחתי להם מייל יקח להם כמה ימים לענות, אני אעדכן

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

הבנתי תודה.

עוד דרך להוציא כסף.

אין לפעמים אני כל כך שמח שאני לא בארץ עם כל השטויות שלהם, כל פעם חוק או משהו חדש.

קיבלתי מייל בחזרה במקום מה אני עושה הגיע לי עד מתי אני צריך לעשות את זה, פשוט לא מספקים תשובות

פורסם
כל פעם חוק או משהו חדש.

קיבלתי את הרשיון שלי ב 1996.

ב 1999 עברתי קורס נהיגה מונעת (ללא שום נקודות).

מה חדש בזה?

רק שלפני 11 שנים לא הייתי צריך לעשות שום מבחן (רק אלה שהגעיו לקורס בגלל הנקודות שצברו חוייבו במבחן סיום).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...