Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאור- 2400 (ועוד 50 שח ארנונה לחודש) על דירת חדר ורבע של 25 מ"ר עם חניה פרטית וחצר מאולתרת.

אייל- (אני אפרט כדי שהשרשור יהיה ענייני למי שמחפש דירה באזור הזה):

רמת החייל-דירות סבירות אך רובן ישנות מאוד, מחירים לא זולים, פקקי תנועה עצומים בשעות אח"צ לאורך פנחס רוזן מכיוון קניון איילון.

תל ברוך הישנה- יופי של דירות, מחירים יקרים מאוד ולרוב מדובר ביחידות דיור ללא פרטיות כלל. יש מציאות בשכונה הזאת אבל קשה למצוא.

מעוז אביב- דירות בניין, יקרות (החל מ-4K ל-2/2.5), ארנונה יקרה יחסית (קרוב ל-500 דו חודשי) ועלות ועד בית ששם זה נקרא אגודה שיתופית של 230-260 ש"ח בחודש.

שיכון דן- לרוב יחידות דיור קטנות מאוד! , אלא שלא, יקרות להחריד.

שלום אש- יקר, יקר, יקר, ארנונה משוגעת (700 ש"ח לדירת 3 חדרים).

הדר יוסף- יש מציאות, אפשר למצוא משהו סביר וטוב, גם בקהילות, אבל זה לא פשוט ומדובר במסחרה (סטייל מכירה פומבית למרבה במחיר).

כמובן שהכל מדבר על ניסיון אישי וברור שזה מכליל!

אני לא מתייחס לדירות מרתף שמבחינתי ומבחינת בת הזוג לא באות בחשבון כלל.

רמה"ש בהחלט רלוונטית עדיין.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי זה יעזור לך קצת -

אני גר בצעירה (בהרצליה).

להלן התזמון שלי מצומת כדורי עד קניון איילון (בן גוריון - סוקולוב - צומת הפיל) - לשד' רוקח תוריד 5 דקות.

יציאה עד שעה 7:15 יוצא כ-15 דקות הגעה.

יציאה בין 7:25 - 8:00 יוצא כ 25-30 דקות.

8:00 - 9:30 (הזמן הכי גרוע - כל ההורים לעבודה אחרי שזרקו את הילדים בביה"ס) עד 45 דקות.

9:30 העסק בד"כ נרגע וחוזק להיות 25 דקות +/-.

לגבי הגעה מצומת כדורי לאיילון.

כעיקרון אותם שעות בדיוק.

עד 7:15 אתה יכול להיות תוך 15 דקות בחולון (בדוק).

אח"כ העסק ממש מחמיר כאשר רק להגיע לשבעת הכוכבים יכול לקחת ++10 דקות במקרה הטוב.

אני לא יודע מה איתכם - בבניין שלי משכירים דירת 4 חדרים בלי מעלית ב-5000 ש"ח.

אני בכל מקרה לא הייית מוותר על הרצליה-רמה"ש עבור היצור הזה ת"א :screwy:

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

הזמנים לא פשוטים לפי התיאור שלך. רמה"ש היא כנראה האופציה העדיפה.

אגב, למישהו יש תזמון לכביש 5 ממורשה עד צומת הפיל? (כי ברמה"ש יש אפשרות לצאת ישירות לכביש 5) ?

נ.ב- גם אני אישית מעדיף את רמה"ש/הרצליה על פני ת"א, אבל בתקופה זו, צפון ת"א באזור אפקה זה אידאלי מבחינתי.

למי שיש עוד הצעות לדירות באזור, אשמח לקבל ה"פ.

פורסם
תחשוב קצת מחוץ לקופסא : למשל שכונת רמת החייל , תל ברוך הישנה , מעוז אביב , שיכון דן , רחוב שלום אש בהדר יוסף שזה בתים מודרניים. לדעתי עדיף לך לחזור לרמת השרון לאיזור שגרת בו קודם מאשר הרצליה.

אם כבר לחשוב מחוץ לקופסא, אני לאחרונה התחלתי לחפש יחידות דיור באזור יהוד/מונסון/אור יהודה (אזור קניון סביונים). המחירים מאוד סבירים (2500-3000 ל-2 חדרים כולל הכל), האיזור שקט, יש חצר (בשבילי זה טוב לכלב), חניה בשפע, הדירות מרווחות (50-75 מ"ר) והמרחק מכל הבלאגן (ת"א) הוא קטן.

לאחר שגרתי שנה בבית פרטי קשה לי לחזור לגור בבניין (במיוחד שבתקציב הנ"ל כל מה שאני יכול להרשות לעצמי זה בניינים בני 60 שנה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אגב, למישהו יש תזמון לכביש 5 ממורשה עד צומת הפיל? (כי ברמה"ש יש אפשרות לצאת ישירות לכביש 5) ?

היציאה מרמת השרון דרך התע"ש לכביש גהה, אינה כדאית למי שרוצה את דרך משה סנה. היציאה הזו משתלמת למי שממשיך דרומה על גהה, או מזרחה לכיוון סגולה / ראש העין.

היציאה הרגילה מרמת השרון דרך ראשונים, למרות העומס, זורמת כל הזמן בגלל תזמון ארוך של כל הרמזורים.

אני יכול לומר לך שיציאה בשעה 07:45 מנוה רסקו, לדרום ת"א (הרצל) זה עניין של 20 דקות חצי שעה מקס' כשעיקר העומס הוא באיילון מקק"ל ועד השלום.

מה אתה מחפש מבחינת דירה, ולמתי?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
הזמנים לא פשוטים לפי התיאור שלך. רמה"ש היא כנראה האופציה העדיפה.

נ.ב- גם אני אישית מעדיף את רמה"ש/הרצליה על פני ת"א, אבל בתקופה זו, צפון ת"א באזור אפקה זה אידאלי מבחינתי.

למי שיש עוד הצעות לדירות באזור, אשמח לקבל ה"פ.

אם רמת-שרון אז שים לב שמגורים פנימה מתחנת המשטרה/עדנה (על בסיס רח' ראשונים) - רח' שבטי ישראל, שמואל הנגיד,

הרב קוק, שכונת מורשה וכו' הזמנים דיי זהים לאלה שציינתי מכיון הרצליה.

בהצלחה.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

ytimsit- גרתי במשך שנה ברמה"ש ברב-ריינס (רחוב פנימי ברב קוק).

הייתי יוצא מהבית כל יום בשעה 7:30 ומגיע למכללת אפקה בבני אפריים בסביבות 7:55.

disco, תודה על המידע. גרתי אמנם ברמה"ש שנה שלמה אך את היציאה המהירה הזאת דרך תע"ש אכן עשיתי רק בנסיעה דרומה על כביש 4.

במשך כל השנה, הנסיעות היומיומיות למכללה נעשו דרך הראשונים שבד"כ, בדיוק כמו שאמרת, תנועה זורמת לחלוטין.

(חוץ מיציאה בשעות 8-9 בבוקר שאז רחוב המלכים עמוס עד לכיכר המשטרה/עדנה, כנראה הורים שמסיעים את ילדהם לבית הספר וכדומה)

לשאלתך, אני מחפש דירה נחמדה לזוג, רק שלא תהיה דירת מרתף! אם נימצא דירה נחמדה אז זה יהיה לפחות לשנתיים עד קבלת הדיפלומה ואולי יותר (כי אני מתכנן למצוא עבודה באזור רמת השרון כמהנדס).

מה דעתכם על רמה"ש מערב? אני לא מכיר את העומסים שם אך ביציאה משכונת מערב יש השתלבות מהירה לסוקולוב ממש בקצהו בקרבת מחלף הכפר הירוק.

אלעד, הרעיון שלך בהחלט רעיון מצויין ואפילו חשבתי עליו כאופציה עתידית אחרי השנה השלישית העמוסה (בעיקר נווה מונסון), אך כרגע זה לא רלוונטי כי זה מרחיק אותי מהמכללה בעוד שאני מנסה דווקא להישאר קרוב למען הנוחות ודווקא התקציב פחות מפריע.

יש לך מושג על זמני הנסיעה מהאזור שהצעת לאזור אפקה?

תודה רבה לכל המגיבים, אתם נותנים מידע רלוונטי וחשוב.

אני עדיין בחיפושים.

פורסם
אם כבר לחשוב מחוץ לקופסא, אני לאחרונה התחלתי לחפש יחידות דיור באזור יהוד/מונסון/אור יהודה (אזור קניון סביונים). המחירים מאוד סבירים (2500-3000 ל-2 חדרים כולל הכל), האיזור שקט, יש חצר (בשבילי זה טוב לכלב), חניה בשפע, הדירות מרווחות (50-75 מ"ר) והמרחק מכל הבלאגן (ת"א) הוא קטן.

לאחר שגרתי שנה בבית פרטי קשה לי לחזור לגור בבניין (במיוחד שבתקציב הנ"ל כל מה שאני יכול להרשות לעצמי זה בניינים בני 60 שנה).

המרחק פיזית מת"א הוא קטן, בפועל, ברוב שעות היום מדובר על זמן נסיעה ארוך יחסית. אני גר קרוב לאזור הזה ו-2 דקות ממחלף בר-אילן, וברוב המקרים בשביל להגיע לאזור אוני' ת"א או תל-ברוך אני מעדיף לנסוע דרך כביש 4 ו-5 - זה פשוט פחות מעצבן, ולרוב התנועה זורמת. לוקח לרוב כ-20 דקות, וזה שווה את הארכת הדרך פי 2 (מכ-10 ק"מ לכ-20).

בשביל להגיע למרכז ת"א אין מנוס מלנסוע דרך אלוף-שדה עד לעזריאלי, אבל בבוקר זה מעצבן בטירוף לעבור את כל הרמזורים והתנועה על דרך השלום, וכמעט תמיד עומדים לפחות 10 דקות בהתנקזות אל מחלף השלום (רמזורים מאוד קצרים). יש כמובן פתרונות אחרים (לחתוך צפונה או דרומה) אבל זה גם לוקח זמן. יכול לקחת לפעמים חצי שעה לחצות את עזריאלי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ytimsit- לשאלתך, אני מחפש דירה נחמדה לזוג, רק שלא תהיה דירת מרתף! אם נימצא דירה נחמדה אז זה יהיה לפחות לשנתיים עד קבלת הדיפלומה ואולי יותר (כי אני מתכנן למצוא עבודה באזור רמת השרון כמהנדס).

מה דעתכם על רמה"ש מערב? אני לא מכיר את העומסים שם אך ביציאה משכונת מערב יש השתלבות מהירה לסוקולוב ממש בקצהו בקרבת מחלף הכפר הירוק.

היציאה מהמערבית, כמו גם מסוקולוב קלה ומהירה.

ממתי אתה צריך דירה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אחרי מספר רב של דירות שהספקנו לראות בימים שחולפים (וייאוש רב יש לציין) החלטנו לבדוק עוד אופציות לאזורים בהם כדאי לחפש.

אני מצרף 2 שאלות נוספות ואשמח לקבל סיוע ממי שיכול לעזור:

1) למי שמכיר את אזור נווה שרת ורמת החייל בצפון ת"א: יש סיבה מדוע דירות שם עומדות לפרסום כבר למעלה מחודש? מה שלא מאפיין לחלוטין דירות באזור אפקה/הדר יוסף שנחטפות תוך שעות מרגע פרסומן ביד 2! האם האזור ממש גרוע בהיבט מסויים?

2) יש למישהו הערכה/תזמון לגבי התנועה מאזור ר"ג-כל מה שנמצא מערבית למגדלי בסר (כלומר מערבית לבן גוריון) ועד הגעה לאזור מכללת אפקה? איך התנועה בבוקר ואחה"צ לאורך אבא הלל->ששת הימים->מבצע קדש, ומאותו מקום בדיוק ועד לאיילון דרום?

נ.ב, אם אחד המנהלים הגיע לחלק זה של השרשור, אשמח אם יוכל לשנות את הכותרת למשהו רלוונטי יותר, בסגנון של "תזמונים ו/או עזרה במציאת דירה באזור צפון ת"א צפונית לירקון"

תודה.

:wink:

פורסם

את נווה שרת תוריד מהפרק, בדקתי שם כמה דירות, הן אומנם היו זולות אבל את מה שראיתי מסביב לא אהבתי.

אם אתה מנסה לברוח מאיפה שאני גר כנראה שאתה מחפש לעלות ברמה, נווה שרת זו ירידה ברמה גם של הדירות וגם של המסביב.

התנועה מאבא הילל למכללה בבוקר עמוסה , הייתי נוסע דרך שם מהדירה הקודמת עם טוסטוס ככה שזמנים אני לא יכול לתת לך, אבל תנועה עמוסה.

אני מעריך שיקח לך פחות זמן להגיע מבן גוריון מאשר מרמת השרון .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...