Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר עליתי על ההסעה לעבודה

הנהג נסע על פולקסווגן טרנספורטר ישנה משנת 1995

VOLK0057.jpg

ביציאה מאשדוד עמדה אחרי הפניה ניידת מתנ"א ושוטר סימן לנהג ההסעה לעצור.

השוטר ניגש אל הנהג וביקש רשיונות רכב ואז שאל אותנו למה אנחנו לא חגורים (הנוסעים מאחורה)

לא היינו חגורים פשוט מכיוון שבאוטו הזה אין חגורות בטיחות

הנהג אמר לו השוטר פתח הסתכל עלינו ראה שאין חגורות לקח לנו ת"ז והלך לאוטו לרשום אותנו בדף שלו (לא לרשום דו"ח פשוט לרשום את המספר רכב שהוא עצר).

כשחזר אמר שדיבר עם הקצין שלו והוא לא ירשום לנו דו"ח (עושה טובה כאילו) אלא "רק" אזהרה ולנהג צריך להוריד את הרכב מהכביש כנראה.

מיד כולם התחילו להתלהם כולל הנהג.

השוטר אמר שמחובתו של הנהג להתקין חגורות וכשהנהג אמר שאין חגורות באוטו הוא אמר לו "וכשתעשה תאונה וכולם יעופו באוטו מה תעשה?"

בסוף הנהג הלך הם ישבו בניידת לא יודע מה עשו שם ולא קרה כלום הנהג חזר והמשכנו לסוע

שאלתי כזו:

האם ניתן לתת דו"ח או אזהרה כאשר הנסיעה הזו אושרה ע"י בעל החברת הסעות או קצין הבטיחות של החברה , וע"י המעסיק שלי (במקרה זה חברה גדולה מאוד)?

ומה עושים לאוטו במצב כזה אם עוצר אותך שוטר ואין חגורות באוטו כי ככה הוא יוצר?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

זה לא שמישהו באמת יתאמץ לשים, כן? עם כל ההתייפיפות בכל האוטובוסים, המוניות ורכבי הסעות למיניהם אף אחד לא באמת חוגר. גם מי שבד"כ חוגר ברכב הפרטי, פתאום מתייחס לחגורה ברכבים אלה כאל קישוט שתלוי שם. וזה עוד מבלי לציין את איכות החגורות שאני מטיל ספק אם בכלל יגנו עלי יותר משיזיקו לי (אם בכלל אפשר לשחרר אותן, כולן תמיד נתקעות, או שלא חוזרות למקומן).

אגב הנה משהו ששמעתי, אמיתי לגמרי, כשישבתי בשיעור נהיגה (לפני שנה+ -): (תלמידה ישבה מאחורה) התלמידה: (בפניה למורה) "תגיד, נכון שלא צריך לחגור מאחורה?" (המורה): "מה?! מה זאת השטות הזאת, בטח שצריך!" (התלמידה) "לנו במשפחה יש ג'יפ, ואמא אומרת תמיד שבג'יפ לא צריך לחגור מאחור":shock:.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
האם ניתן לתת דו"ח או אזהרה כאשר הנסיעה הזו אושרה ע"י בעל החברת הסעות או קצין הבטיחות של החברה , וע"י המעסיק שלי (במקרה זה חברה גדולה מאוד)?

כן, לא משנה איזו חברה, לא משנה איזה קצין, ברכב הסעות אם יש חגורה מאחורה ואתה לא חגרת אז חופשי אתה יכול לקבל דוח.

פורסם

כמו שרוני ציין לפני, אם הרכב הוסב לרכב עבודה והחגורות הוסרו, אסור להסיע נוסעים, כנראה שמבצעים הסעות בכל זאת ברכב מידי פעם, למרות השינוי.

עם כל הכבוד קצין רכב/מנהל עבודה לא יכולים לאשר משהו שהוא נגד החוק הכתוב.

רק קצין מבצעים מוסמך או קצין משטרה יכולים לתת פטור מחגורת בטיחות וגם זה רק במקרים חריגים ביותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפי איך שאתה מתאר את שלל האירועים אני יכול להגיד לך שחברת ההסעות שלכם מזלזלת בציבור הנוסעים.

חברת הסעות שמכבדת את עצמה תידאג לרכבים מתקדמים יותר ולא תתן לקבלני משנה עבודה על רכב הסעה שהוא כלל לא בטיחותי.!

הצעה שלי.תלוננו לממונים שלכם על סיכון שאתם לוקחים כולל חברת ההסעות מפני שיום אחד באמת עלול להיות אסון.!

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

פורסם

זה שאין חגורות לא אומר בהכרח שהרכב עבר "הסבה" כלשהי. גם במיצובשי L200 הישנות לא קיימות חגורות בטיחות במושבים האחוריים (ועברו לנו כמה רכבים כאלה במשפחה).

• תוכן חדש...