Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תמה טורבו ואני רוצה להחליף 4 צמיגים.אחרי שביררתי באוטודאטה ודיברתי עם המחלקה הטכנית של פיאט ובקיצור עשיתי כל מה שאני מכיר כדי לשנות את מידת הצמיגים בצורה חוקית מסתבר שזה לא אפשרי ואני חייב להישאר עם 195/60/15.הבעיה שלי היא שלא ניתן להשיג את הצמיגים של TOYO במידה הזו.אני מחפש צמיג שיהיה מקביל לו מבחינת ביצועים ואורך חיים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

למרות שאני חובב פאלקן נלהב, וכמו טויו אני חושב שגם הם מספקים אחלה תמורה למחיר - אני לא חושב שהפאלקן האמורים הם איפשהו בסביבה של ביצועי הT1R או הR1R.

מדובר בצמיג אול סיזון סביר, לא מעבר.

רון.

-אני מתגלגל על כאלה בב.מ.וו שלי-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אקסקלטו או s.drive הם המתחרים הישירים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

פלאקן לא מחזיקים את הכביש בגרוש, יש לי כאלה על המגאן שלי פחות מחצי שנה, את כול הראשון ושני הם לא מחזיקים,

המלצה שלי תחפש תחלופה אחרת.

פורסם

אני לא יודע עם יש דבר כזה בארץ אבל זה ממש לא במחיר של הtoyo r1 הצמיגים

שלי עולים 420 לצמיג, (אני לא תוקף אף אחד ולא רוצה ליצור פה וויקח של ילדים פשוט אומר

מיסיון)

פורסם

עדיין לא הבנתי איזה דגם קנית (תדייק גם כשאתה ממליץ וגם כשאתה מכפיש, זה פשוט יותר עוזר ככה).

אם יש דגם כזה בארץ אני משאיר לך לבדוק, בהתחשב בזה שבחו"ל הם זולים ב20% מT1R זו נראית קנייה לא רעה בכלל.

אני לפני סט חדש במידה מאוד פופולרית (225/45/17) אשמח אם היבואן ירים את הכפפה, אני מוכן לשים מקדמה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

כל הצמיגים הספורטיבים שאתם מדברים עליהם לא נמצאים במידה של R15 195 60.

מידה בעייתית מבחינת צמיגים ספורטיבים, אני במידה קרובה לשלך בחרתי ביוקוהמה C DRIVE, שהם הדבר הכי ספורטיבי שמצאתי.

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

פורסם
אני לא יודע עם יש דבר כזה בארץ אבל זה ממש לא במחיר של הtoyo r1 הצמיגים

שלי עולים 420 לצמיג, (אני לא תוקף אף אחד ולא רוצה ליצור פה וויקח של ילדים פשוט אומר

מיסיון)

נו, וכמה עולים ה T1R ? אתה יכול להשיג אותם ב450 ש"ח ליחידה כולל איזון והרכבה, במידה של 205/55/16 שהיא מידה לא זולה .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...