Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם!

הרכב המדובר הוא אאודי איי3 טורבו 150 כ"ס AGU 2001

חשבתי על משהו, במקום להחליף את הפילטר לפילטר פתוח שלפי מספר דיונים לא תורם הרבה בגלל המיקום החם שהוא נימצא. אז חשבתי להוסיף עוד צינור נוסף שיוביל אוויר קר מבחוץ.

זה יכול לתרום או שזה יגרע?

זו מחשבה ראשונית, אם נראה שזה יכול להצליח נמשיך הלאה עם התכנון.

ועוד משהו מה אני יכול להוסיפ לכניסה של הצינור בכדי לשמוע את היניקה?(סתם בכדי לשמוע את הרכב יונק.)

תודה וחג שמח לכולם!

פורסם

אני לא יודע מה אתה יכול לעשות בקשר לצליל שאתה מחפש אבל בשביל ביצועים אתה יכול להוסיף איזה צינור שיעביר אוויר לתוך התיבה של הפילטר.

קובי

Turning gasoline into adrenaline,one gallon at a time

פורסם

לדעתי הכי טוב הוא להחליף את הפילטר הקיים בפתוח IN-BOX.

כל היתרונות של פילטר פתוח מבחינת חופשיות זרימה + כל היתרונות של מיקום אופטימלי שנבדק ע"י החברה.

כל זאת כמובן שקיים כזה פילטר לדגם הנידון :wink:

מתחדשת*

פורסם

בטורבו תיעול אוויר קר זניח מכיוון שהוא מתחמם בכל מקרה.

תשקיע במערכת הזרקת מתאנול

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

שים פילטר פתוח רגיל. שומעים בו היטב את יניקת האוויר ולדעתי ברכבך אם אני לא טועה יש פורק פנימי, שיוציא גם סימן חיים (כן, שומעים את הפורק למרות שהוא פנימי). חוץ מזה, אפשר להרכיב בנוסף לפילטר מגן חום. אני הרכבתי את שלי (פילטר ומגן חום) אצל דודי.

מצורפת תמונה של התוצר הסופי. ניתן לראות שהשארנו שם את התעלה שמובילה אוויר קר מבחוץ לכיוון הפילטר שרק יכולה להועיל. אגב, הרכב הוא פאסאט 1.8T עם צ'יפ של ריבו.

24mar0001.jpg

פורסם

תודה לכל העוזרים.

הבנתי שאוויר קר לא יעזור הרבה כי הטורבו מחמם אבל אין צוואר בקבוק בכניסה של האוויר?

שאולי עוד כניסת אוויר תעזור?

אני לא רוצה להשקיע כסף ולהתחיל לקנות דברים. כמובן שאני יכול להכניס הזרקת מתנול, קולר יותר גדול ומה לא חסר.

אבל אים אפשר לעשות איזה משהוא לבד ובמיוחד דבר שלא ראיתי שעשו אז בכיף. זה כל הכיף שלי.

תודה.

• תוכן חדש...