Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב וחג שמח,

בדיוק כשרציתי להניח את ראשי על הכרית לפני רגעים אחדים, התחילה מערכת האזעקה אצלי ברכב לפעול באופן פתאומי, ירדתי במהירות לראות מה קרה, ומסתבר שהאוטו השתגע לגמרי, הוא התחיל להפעיל תאזעקה *** תאזעקה = את האזעקה *** לבד, את המנעולים לפתוח ולסגור לבד, לאחר שהשתקתי את האוטו,(באמצעות הלחיצה על כפתור האזעקה), שמתי לב שהאור בתוך האוטו לא עובד והרדיו דיסק לא עובד!

לפני יומיים התקנתי רדיו דיסק בעצמי, ודי נראה לי שאני עשיתי ת'נזק הזה אז הצעד הראשון שעשיתי הוא לפרק את הרדיו דיסק, ולבודד את החוטים הראשיים(+, -, סוויץ') בסרט דבק.

ולסיום סגרתי את האוטו במנעול עם המפתח, בלי שימוש באזעקה.

מה הבעיה באוטו ??!! כדי שכשאלך לחשמלאי רכב, הוא לא ידפוק אותי באיזה תיקון מגוחך ולא קשור.

מדובר במיצובישי סופר לנסר 93.

מקווה שמישהו יכול לעזור!

לילה טוב ותודה רבה לעוזרים.

*** נעלנו תשרשור. ***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...