Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על איזה רכב מדובר?

יש הרבה מאוד גירים שיתאימו למנוע הזה ולכן בא נשמע מה אתה מחפש ברכב שלך?

תאווצות מהירות? שיוט נינוח במהירות גבוהה? גיר קצר? ארוך? חסכון בדלק? ביצועים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קודם כל זה שיש הרבה גירים שיתאימו אלה חדשות טובות.

מבחינה טכנית, הבנתי שלגיר שמתאים למנוע הזה (טכנית) יש שיניים דקות ביוק לעומת שיניים עבות בגירים אחרים, מאחר וכך השאלה הראשונה היתה מבחינה טכנית, ל mk2 איזה גירים מתאימים.

חוץ מזה, אם יש כמה שמתאימים אני רוצה משהו שיתנהג טוב בכל המצבים. לא קצר מידי שיצרח לי ב 120 קמ"ש, לא ארוך מידי שלא יתן להרגיש את האופי הספורטיוי, ולא אחד שיהיו בו בורות בין הילוך להילוך. אני מניח שתיארתי מה שכולם היו רוצים...

אני מניח שהגיר המקורי הוא הטוב ביותר, אבל כזה קשה קצת למצוא, ואם אשים גיר של 1.6 הוא יגזור את הציריות. אם אני מבין נכון זה משאיר לי 1.8 רגיל, ו 1.8 gti .

אני מבין נכון?

פורסם
האם גיר של 1.8 רגילה מתאים למנוע הזה? גיר של גי טי איי?

אם למישהו יש אחד כזה...אשמח לשמוע.

תודה

תבדוק האם גיר ידני 5 הילוכים של AUDI GT COUPE שנת יצור 84, חמישה צילינדרים 2 ליטר מתאים. במידה וכן, יש לי גיר כזה שעשה 60000 מיל אמיתיים.

ארז רונן

פורסם
תבדוק האם גיר ידני 5 הילוכים של AUDI GT COUPE שנת יצור 84, חמישה צילינדרים 2 ליטר מתאים. במידה וכן, יש לי גיר כזה שעשה 60000 מיל אמיתיים.

לא יתאים. באודי מנוע אורכי, בגולף מנוע רוחבי.

כל גיר מסוג 020 יתאים.

לגבי הציריות- כנראה שתצטרך ציריות עבות (100 מ"מ) כדי שלא יגזרו אבל אפשר להחליף את היוקים בין הגירים כדי לחבר ציריות כאלה לגיר של 1.6, אבל אתה רוצה גיר 5 הילוכים אמיתי ולא 4 עם הילוך יתר.

כמו כן תצטרך גלגל תנופה וקלאץ גדולים של 210 מ"מ.

לגבי יחסי העברה ראה כאן:

http://www.brokevw.com/020ratios.html

• תוכן חדש...