Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות מכשיר MP3/4 כדי לשמוע מוזיקה כשאני במכון כושר, יש לי מנוי כבר אולי 5 שנים והחלטתי להיות רציני השנה ולנצל את אותו =]

אני רוצה מכשיר כמה שיותר קומפקטי כדי שאני ארגיש אותו כמה שפחות, ושיהיה אפשר להכניס אותו בקלות לרצועה שקושרים מסביב ליד.

למי שמתאמן ויש את הרצועה ויודע למה אני מתכוון, האם היא נוחה? מרגישים אותה בזמן אימון אינטנסיבי?

אני מתכוון לקנות מאיביי גם את המכשיר וגם את הרצועה, אין לי תקציב מוגדר.. אבל לא בא לי להתפרע ולהשקיע יותר מדי.

פורסם

לי יש את ה Sansa clip שמבחינת גודל אז הוא ממש קטן.

הבעיה שלי עם זה שיש לי ספציפית היא שהוא רק ג'יגה אחד, מצד שני רק למכון כושר זה מספיק בהחלט.

פורסם

מגניב ביותר..!

המחירים שלו באיביי נעים בין 40-60 דולר.

אתה ידוע אם יש למכשיר הזה זיופים כדי שאני אזהר מראש לפני שאני קונה מכשיר יותר מדי זול.

1G יספיק לי ליותר ממה שאני אוכל להעביר, למרות שראיתי שיש אפילו עד 8G.

ד"א, יש למכשיר רמקול? לא שזה באמת משנה לי.

פורסם

שמתי-לב עכשיו למחירים בזאפ והם די חופפים פחות או יותר למחירים בחו"ל.

אני אקנה באחת החנויות בזאפ, לפי מה שהבנתי יש את הדגם החדש PLUS עם כל מיני תוספות כמו תפריט/תמיכה בעברית וכ'ו..

תודה לכם!

פורסם

הפלוס כולל חריץ הרחבה לכרטיס MICRO SD כמו בפלאפונים , אם ייגמר לך המקום על הנגן תוכל להוסיף כרטיס עם מוסיקה.

מכשיר חביב הסנסה, משתלם כלכלית אך לוקה בחסר באיכות הסאונד שלו (בעיני בכל אופן...).

אם תקציבך אינו מוגבל במיוחד,

אני ממליץ על האייפוד נאנו - דק, קשיח (מארז מתכתי), איכות סאונד מצויינת, יש לו מגוון עצום של אביזרים ואינטואיטיבי מעל כל נגן שקיים..

לי יש נאנו 16GB דור קודם (רביעי) עם רצועה תואמת של חברת בלקין ליד, אני רוכב איתו בשטח עם האופניים והוא מכשיר נפלא !

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

יש לי אייפוד נאנו ואני מאוד מרוצה, נתפס על קליפס לחולצה ומאוד נוח.

אגב, הרצועות האלה ליד מאוד לא נוחות והם טובות בעיקר לפוזה, הם לוחצות על השרירים בזרוע ומאוד קשה להתאמן כמו שצריך ככה.

פורסם

מכיוון שמספיקים לך עד 4G, אני ממליץ ללכת על הדבר האמיתי: אייפוד שאפל בדגם החדש של ה 4G ושליטה באמצעות כפתורים באזניות.

פורסם

הסנסה לטעמי עדיף על השאפל ובעיקר בגלל המסך.. איכות הסאונד שלו היא בסדר גמור(!) במיוחד בשביל המחיר שלו, ובמיוחד כאשר אתה תקשיב לו בזמן שאתה רץ.. אפשר לחשוב שאתה הולך להקשיב לו עם אזניות GRADO ומגבר מנורות.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

מצטרף להמלצות על הסנסה,

קניתי אחד כזה באי-ביי (2GB) לאמא שלי לפני חודש,

יצא 99 ש"ח כולל הכל.

אני משתמש בו לריצות, פשוט תופס אותו על גומי המכנס, נוח מאד.

איכות שמע נמדדת לפי המכשיר אבל גם לפי האזניות לכן בצירוף אזניות טובות הוא נשמע טוב מאד (מניסיון).

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...