Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב אוטומט עד 20 אלף שקל ומישתדל למצוא משהו שלא נראה חולה כמו הפג'ו הישנות והאונו שלפי דעתי נראות ממש גרוטאות...

יש להיתחשב בזה שאני עובר ממאזדה 626 ...המיתון הרג את כולם :)

וכמובן שצריך להיתחשב בחסיכת דלק...כי אני חייל.

אודה לכם על המלצותיכם

אם מתים רק יכלו לדבר מה הייתה אומר?

פורסם

מזדה 121 נראית אידאלית בשבילך (אם תמצא בכזה מחיר):

גם חסכונית, גם אמינה וגם לא נראית "מאפנה".

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

איזה מכוניות עוד מתאימות לדרישות שלי ונכנסות בתקציב הלא כל כך גבוה שביידי כרגע? :mad:

פורסם

מיצובישי סופר לנסר.

פיאט טמפרה.

הונדה (מהמודל הראשון) סיוויק.

רנו 19 אוטומטית.

רנו קליאו אוטומטית.

או אמריקאיות למיניהם קורסיקה, טמפסט (וישאר לך עודף לדלק) סנבירד וכו'.

פורסם

ראיתי אחת אדומה שנראית במצב דיי טוב 2 דלתות ואהבתי את הצורה שלה

מומלץ להיתרחק או לא מהאוטו הזה?

פורסם
ראיתי אחת אדומה שנראית במצב דיי טוב 2 דלתות ואהבתי את הצורה שלה

מומלץ להיתרחק או לא מהאוטו הזה?

אם אתה רוצה לחסוך תתרחק מאמריקאיות ישנות, ובאופן ספציפי הסנבירד הוא רכב לא מבריק במיוחד (בלשון עדינה).

הייתי מנסה לחפש 121, אם אתה לא רוצה אותה מסיבה כל שהיא אז, או מוותר על הדרישה של גיר אוטומטי ומקבל רכב טוב יותר, כגון פיאסטה, 106 וכו'.

גיא

פורסם

לדעתי, פורד מונדיאו מתאימה לך בול.

היא מכונית ברמה של ה-626 שלך, ואולי אף טובה ממנה. האחזקה די זולה ותצרוכת הדלק סבירה (כ-10 ק"מ לליטר). אני לא מאמין שיפנית קטנה עם גיר שלושה הילוכים תהיה חסכונית ממנה בצורה מהותית, אבל בוודאות תהיה מכונית הרבה פחות טובה.

בתקציב שלך ניתן לרכוש מונדיאו 94' ואולי גם 95' (כמו הספציפית שלי, שב-מ-ק-ר-ה מוצעת למכירה :wink: ).

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לדעתי, פורד מונדיאו מתאימה לך בול.

היא מכונית ברמה של ה-626 שלך, ואולי אף טובה ממנה. האחזקה די זולה ותצרוכת הדלק סבירה (כ-10 ק"מ לליטר). אני לא מאמין שיפנית קטנה עם גיר שלושה הילוכים תהיה חסכונית ממנה בצורה מהותית, אבל בוודאות תהיה מכונית הרבה פחות טובה.

בתקציב שלך ניתן לרכוש מונדיאו 94' ואולי גם 95' (כמו הספציפית שלי, שב-מ-ק-ר-ה מוצעת למכירה :wink: ).

שי

מסכים עם שי: פורד מונדאו אוטו מצויין במחיר הנקוב - מנסיון אישי, ניתן לעשות איתו 200000 ק"מ בלי שגיר אוטומט או מנוע ימותו. אוטו בנוי לתלפיות, ולנהוג בו נעים, גם אחרי מאזדה 626.

עכשיו היות ואתה מדבר על צורך שלך לחסוך בכסף, אני הייתי ממליץ לך למצוא סובארו לאונה DL סטנדרטית אוטומטית: עלות הטיפולים והחלקים נמוכה מאוד, אוטו תוכנן פשוט לכן אמינות כמאט מושלמת, לא צורך הרבה דלק - 1 ל-10 ואפילו יותר. נכון, נהיגה ב-DL לא מתקרבת לזו של מונדאו, אבל עדיין זה אוטו אולטימטיבי למי שרוצה לחסוך.

ומאחל לכולנו לצאת כבר מהמיתון המזויין הזה...

בברכה,

אורי

פורסם
מיצובישי סופר לנסר.

פיאט טמפרה.

הונדה (מהמודל הראשון) סיוויק.

רנו 19 אוטומטית.

רנו קליאו אוטומטית.

או אמריקאיות למיניהם קורסיקה, טמפסט (וישאר לך עודף לדלק) סנבירד וכו'.

איש, 20,000 לא מספיק להונדה סיויק קוטומט הכי ישנה (1990).

מעונין לקנות סיויק או קורולה שנים 1996-1999:idea:

• תוכן חדש...