Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש המלצה לרכב שטח בתקציב של עד 40 אלף ש"ח.

הרכב ישמש כרכב שני שיסע מעט במשך השבוע וטיולי שבת מדי פעם. צריך שיהיה ארוך עם 7 מקומות ישיבה ואוטומט. דגש על אמינות ויכולות שטח סבירה.

אפשר למצוא משהוא סביר במחיר הזה? אודה על המלצות לדגמים ושנות יצור וכן אם יש אילו טיפים לקניה, מה לבדוק, וכו'.

תודה!

פורסם

שלום,

אני מחפש המלצה לרכב שטח בתקציב של עד 40 אלף ש"ח.

הרכב ישמש כרכב שני שיסע מעט במשך השבוע וטיולי שבת מדי פעם. צריך שיהיה ארוך עם 7 מקומות ישיבה ואוטומט. דגש על אמינות ויכולות שטח סבירה.

אפשר למצוא משהוא סביר במחיר הזה? אודה על המלצות לדגמים ושנות יצור וכן אם יש אילו טיפים לקניה, מה לבדוק, וכו'.

תודה!

מה שאני היתי ממליץ לך זה: איסוזו טרופר(בנזין כמובן. הדיזל לא ממש מוצלח.).

זה מה שעולה לי לראש עד עכשיו. אם אני יזכר במשהו אני יודיע פה.

פורסם

כיוון שהדרישות שלך נמוכות כמעט כל הכלים הגדולים יכולים להתאים. תן עוד קצת בשר כדי לקבל הכוונה קצת יותר ספציפית.

לגבי אמינות - קשה לצפות ליותר מידי מכלים צזדקנים שעבדו קשה בשטח. צפה פגיעה בנושא זה, רכב כולה עולה יותר באחזקה השוטפת מאיזו יפאנית משפחתית חבוטה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לדעתי,

כדאי לחפש ניסאן טראנו דיזל במצב סביר.

מבחינת האמינות, אני חושב, עדיף על איסוזו טרופר.

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?AreaID=&ModelID=95&SubModelID=1501&FromYear=&UntilYear=&Auto=1&EngineTypeID=2&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&fromHand=&Hand=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&fromKM=&KM=&Info=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כיוון שהדרישות שלך נמוכות כמעט כל הכלים הגדולים יכולים להתאים. תן עוד קצת בשר כדי לקבל הכוונה קצת יותר ספציפית.

לגבי אמינות - קשה לצפות ליותר מידי מכלים צזדקנים שעבדו קשה בשטח. צפה פגיעה בנושא זה, רכב כולה עולה יותר באחזקה השוטפת מאיזו יפאנית משפחתית חבוטה.

אין הרבה מה להוסיף מעבר למה שציינתי. כאמור, זה יהיה רכב שני ויעמוד רוב ימות השבוע בחנייה למעט נסיעות למכולת, להביא תילדים *** תילדים = את הילדים / או תיאלנדים *** מהגן וכו'. פעם בכמה שבועות טיול שבת או סופשבוע ארוך בשטח 4 (או יותר) נפשות וציוד לרוב. לא מחפש לשבור שיאים אבל רוצה יכולת סבירה ועבירות טובה בשטח.

אני יודע שאמינות וצריכת דלק אלו לא התכונות החזקות של רכבים מסוג זה אבל במסגרת המגבלות והדגמים שעונים לדרישות, הייתי רוצה לדעת מה האפשרויות העדיפות (למשל, כבר נודע לי שלא לגעת בטרופר דיזל מהשנים שמתאימות לתקציב).

סחירות טובה זה משהו שלא מטריד אותי כל כך כי אם אמצא משהו מתאים, לא נראה לי שאצטרך להחליף אותו בשנים הקרובות. חשוב שיהיו 7 מקומות ישיבה ואוטומט.

אני יודע שהמבחר מצטמצם לאיזה 5-6 דגמים אבל מבין אילו הייתי רוצה לדעת מה יתן תמורה הכי טובה למחיר (כבר גיליתי שטויוטה עולה פי שתיים מגאלופר, למשל).

תודה

פורסם

אוקיי, אם כך אני הייתי הולך על המוסו. מינימום שואו, מקסימום תמורה לכסף. חלק מהמכלולים הם מכלולים ותיקים ומוכרים של מרצדס ויש מספיק כלים ששימשו בעיקר כרכבי מכולת ולא נקרעו בשטח. מבחינת עבירות הוא כנראה לא תותח על, אבל אמור להספיק לטיולים סטנדרטיים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש מספר כלים שעונים על הדרישות שלך:

1. סאנגיונג מוסו כפי שציין קודמי. אני לא יודע אם הוא בעל 7 מקומות.

2. ניסאן טראנו

3. מיצוביש פאג'רו מ 97/98

4. יונדאי גאלופר (שהוא מיצובישי פאג'רו מתחילת שנות ה 90')

5. איסוזו טרופר - דווקא הדגמים הפחות מוצלחים הם משנת 99'. אחד כזה בנזין יכול להיות אלטרנטיבה מוצלחת.

6. לנדרובר דיסקברי - אין ולא יהיה כמוהו. נוחות ועבירות שלא מהעולם הזה. חוסר אמינות שלא מהעולם הזה...מיוחד וייחודי. או שאוהבים או שלא.

חפש אחד מהשישיה הרשומה שהמצב שלו, הנתונים שלו, הוא הכי טוב.

קח בחשבון שכל רכב שטח שכזה - מבחינת אמינות אינו מאזדה 3 בת שנה. אתה תשלם עבור תיקונים. ב 100%. אם אתה לא מוכן נפשית להוצאה של מינימום 500 שקלים לחודש בממוצע שנתי על תקלות - אל תקנה. זה באמת מינימום שבמינימום, ולא כולל טיפולים שוטפים, שלא אמורים להיות יקרים בגלל הק"מ הנמוך שהרכב יעבור.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה על התשובות.

לאחר בירורים והתחבטויות, צימצמתי את הבחירה לטרופר בנזין או פאג'רו שניהם בסביבות שנת 99.

עכשיו צריך למצוא אחד במצב טוב.

• תוכן חדש...