Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהרשימה שלך, הטויוטה היא האמינה (וגם חסכונית), הפוקוס גם היא די חסכונית ואולי לא הכי חזקה אבל בוודאי הכי מהנה לנהיגה, הוולוו בטיחותית ומרווחת, הפאסאט נותנת פשרה סבירה בין כל מה שציינת אבל לא מצטיינת באחד התחומים (חוץ מאיכות החומר הכללית). בהנחה שאתה מסכים שבטיחות זה גם אקטיבית ולא רק פסיבית נראה לי שהפוקוס תיתן את התמורה הטובה יותר לכסף.

אם אתה מחפש עוד אופציה מעניינת, ואני רואה שאתה חובב יפניות (קוראים לך הונדה, ורשמת "אמינות" במקום הראשון), סובארו לגאסי או B4 תיתן גם תמורה טובה לכסף. אופציה מעניינת נוספת שעונה לבטיחות, מרווח וגם כוח - רנו לגונה. אבל לך תמצא כזו משומשת.

דרך אגב יש בעיה, חזקה וחסכונית - שני דברים שבאים קצת אחד על חשבון השני.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

ההתלבטות הגדולה היא בין הפאסאט לפוקוס.

הפוקוס תעניק התנהגות כביש משובחת, יחד עם נוחות נסיעה טובה ותא נוסעים אפור ופלסטיקי מדי.

הפאסאט, לדעתי, תהיה חבילה טובה יותר, בעיקר בגלל המרווח הגדול יותר, הנוחות והעדיפה והבטיחות הכללית. היא תעניק הרבה פחות הנאה מנהיגה, אך תהיה שייטת אוטוסטרדות טובה יותר והחבילה הכללית עדיפה לדעתי.

פורסם

לא מבין למה אתם משווים בין רכב מנהלים (פאסאט) לבין משפחתית (פוקוס).

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אני מחפש רכב אמין,חסכוני,בטיחותי,מרווח וחזק

פאסאט ופוקוס...

אמין? פוקוס.

חסכוני? פוקוס עדיפה על פאסאט, הן בצריכת דלק, והן בעלות כוללת של תחזוקה.

בטיחותי, כנראה עדיפות לפאסאט (אפשר לבדוק בגוגל לא בעיה) אבל גם הפוקוס לא ממש רעה בתחום.

מרווח - פאסאט ובענק.

חזק - אף אחד מהם. עם עדיפות לפוקוס (תהיה מעט זריזה יותר מפאסאט 1.8 רגילה - קרי לא מוגדשת)

הנאה מנהיגה - פוקוס.

עכשיו תחליט מה חשוב לך יותר מבין הסעיפים האלו ולפי זה תחליט.

את ה940 הייתי מוציא מהרשימה לגמרי.

קורולה יכולה להיות אופציה לא רעה, לדעתי הפוקוס עדיפה עליה בהכל ולכן היא צריכה ליפול.

גיא

פורסם
מהרשימה שלך, הטויוטה היא האמינה (וגם חסכונית), הפוקוס גם היא די חסכונית ואולי לא הכי חזקה אבל בוודאי הכי מהנה לנהיגה, הוולוו בטיחותית ומרווחת, הפאסאט נותנת פשרה סבירה בין כל מה שציינת אבל לא מצטיינת באחד התחומים (חוץ מאיכות החומר הכללית). בהנחה שאתה מסכים שבטיחות זה גם אקטיבית ולא רק פסיבית נראה לי שהפוקוס תיתן את התמורה הטובה יותר לכסף.

אם אתה מחפש עוד אופציה מעניינת, ואני רואה שאתה חובב יפניות (קוראים לך הונדה, ורשמת "אמינות" במקום הראשון), סובארו לגאסי או B4 תיתן גם תמורה טובה לכסף. אופציה מעניינת נוספת שעונה לבטיחות, מרווח וגם כוח - רנו לגונה. אבל לך תמצא כזו משומשת.

דרך אגב יש בעיה, חזקה וחסכונית - שני דברים שבאים קצת אחד על חשבון השני.

גם אני הייתי הולך על B4

פורסם

תראו חשבתי גם על הפאסאט 1.8 טורבו עכשיו יש לי כמה שאות אליכם:

איך ההתנהגות כביש שלה והאחיזה?

האם היא מבוססת על אותה שילדה של ה-1.8 לא טורבו?

ואיך הטורבו שלה בכללי?

פורסם

מרווח - פאסאט ובענק.

קורולה יכולה להיות אופציה לא רעה, לדעתי הפוקוס עדיפה עליה בהכל ולכן היא צריכה ליפול.

לא היתי אומר שהפוקוס ממש קטנה מפאסאט

ושפוקוס עדיפה על קורולה?יש לי את 2 הרכבים וזה ממש לא בהכל...תחשוב הוא צריך גם למכור אותו

פורסם
תראו חשבתי גם על הפאסאט 1.8 טורבו עכשיו יש לי כמה שאות אליכם:

איך ההתנהגות כביש שלה והאחיזה?

האם היא מבוססת על אותה שילדה של ה-1.8 לא טורבו?

ואיך הטורבו שלה בכללי?

ה-1.8T מתנדנדת יותר מדי ואפילו מזכירה לי אמריקאית בקטע הזה.

היא נוחה מאוד ומרווחת (במיוחד מאחור), והפנים שלה נעים למראה (VAG,למה ציפית?).

מה זאת אומרת איך הטורבו שלה? לדוד שלי יש אחת משנת 2002, ועדיין לא היו לו תקלות עם הטורבו.

לא נראה לי שהיו לו תקלות רציניות בכלל במשך השנים האלה.

172

• תוכן חדש...