Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרו לי שרפד יכול לעשות, מישהו יודע אחרת?

אשמח גם להמלצה על מישהו כזה באזור חיפה קריות נהריה.

תודה מראש.

נ.ב הרכב שלי זה אופל אסטרה שנת 2000 אם זה רלוונטי.

פורסם
אמרו לי שרפד יכול לעשות, מישהו יודע אחרת?

אשמח גם להמלצה על מישהו כזה באזור חיפה קריות נהריה.

תודה מראש.

נ.ב הרכב שלי זה אופל אסטרה שנת 2000 אם זה רלוונטי.

עדיין לא עניתם לי, אולי בכל זאת מישהו יודע?

פורסם

אם לרכב יש הכנה למשענות ראש, עדיף לרכוש משענת משומשת מפירוק או חדשה. לפעמים ההכנה למשענות מכוסה על ידי בד הריפוד כי הרכב נמכר בדרגת גימור נמוכה (ללא משענות מאחור).

יש דגמי רכב בהם המשענת הקדמית מתאימה גם למושבים האחוריים ויש מכוניות בהן המשענת האחורית שונה במידותיה, הבדיקה פשוטה- פרק המשענת הקיימת מן המושב הקדמי ונסה להרכיבה מאחור.

אם לרכב אין כלל אופציה למשענת ראש צריך לבצע שינוי בריפוד של המושב האחורי. הרפד יכול לבנות ספוג אך כדי שתהייה לו תמיכה יציבה צריך לחבר למסגרת המושב פח או מסגרת מצינור עליה יבנה הריפוד. זו כבר עבודת מתכת שלא כל רפד יודע לבצע.

מצאתי ב- ebay סט של 1999 Vauxhall Astra Headrest במחיר 11 פאונד. יתכן שיתאים לרכב שלך. Vauxhall זה opel המיוצר באנגליה.

!BdPrg4w!mk~$(KGrHqEH-DUErdH1hLtlBK4EqliUig~~_35.JPG

פורסם
אם לרכב יש הכנה למשענות ראש, עדיף לרכוש משענת משומשת מפירוק או חדשה...

תודה על העצה, במושב האחורי שלי אין הכנה למשענות ראש כך שכניראה זה כרוך בכל התהליך שאמרת.

הייתי במגרש פירוקים בצמת וולקן והיתה לי אופצייה לקנות מושב אחורי שלם עם משענות ראש ב250 ש"ח.

ההעניין הוא שבמושב שלי יש באמצע משענת נפתחת ליד, ובמושב ההוא לא היה, ואני רוצה להשאיר גם את זה וגם את זה.

ובנוסף לזה המושבים שלי טובים אני רק רוצה משענות לראש וחבל בשביל זה להחליף את כל המושב.

אבל לפי העבודה שתיארת ניראה לי שיהיה יותר זול לקנות את כל המושב מאשר לעשות את ההכנה למשענות ולקנות את המשענות עצמן לא כך?

פורסם

בהנחה שהמושב שאתה קונה הוא בעל ריפוד תואם לרכב שלך, בהחלט עדיף לקנות אותו.

שמור על המושב הישן במקרה ותרצה לחזור לתצורה המקורית.

אגב, לפעמים ההכנה מסתתרת מתחת לריפוד וצרך לפתוח בו חורים כדי לגלות את נקודת החיבור של משענת הראש.

פורסם
בהנחה שהמושב שאתה קונה הוא בעל ריפוד תואם לרכב שלך, בהחלט עדיף לקנות אותו.

שמור על המושב הישן במקרה ותרצה לחזור לתצורה המקורית.

אגב, לפעמים ההכנה מסתתרת מתחת לריפוד וצרך לפתוח בו חורים כדי לגלות את נקודת החיבור של משענת הראש.

טוב תודה לך שוב, אני אפנה לרפד ביום שישי ואנסה לבדוק אם באמת יש לי הכנה למשענות, מקווה שיש לו איזה דרך מקורית להבחין בזה מבלי להוריד את הריפוד.

פורסם

לא מסובך כ"כ. אתה יכול למשש את החלק העליון של משענת הגב. נקודות החיבור של כל משענת ראש יהיו זוג בליטות קשות עם חור עגול (בקוטר של המוטות ). צריכים להיות שלשה זוגות של חיבורים לרוחב המושב.

• תוכן חדש...