Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב אתה מדבר בכלליות,אתה רואה איפה הכנסתי כאן דגם מדוייק של הסאב? דיברתי בכלליות על הסאב שמייצרת החברה IMAGE DYNAMICS ורציתי ליידע אותו שהייתה בעבר בעיה עם הסאבים שלהם זה הכל,לקטע הזה של צבירת הודעות ושאני רושם רק מידע שאני צובר בפורום אני לא אתייחס בכלל-אתה מדבר יותר משטויות.

אתה כניראה חושב ששמעתי מערכות רק שהוצעתי רשיון נהיגה כמו כל בן אדם ממוצע,אז זהו שלא,שמעתי גם כמה שנים לפניי:-)

יש לך מספיק נסיון כמו שאמרתה,אז אתה בטח יודע שאנשים פה לא זורקים המלצות באוויר כמו שאתה חושב,ואולי לא תאמין יש דברים שאני מבין מעבר לאיזה רמקול או מגבר טוב יותר באותה קטגורייה שקשורה לאודיו,ובכלל רכב.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה שוב לא מבין את הבעיה שלך - IMAGE DYNAMICS לא מייצרת סאב אחד וזהו - יש לה סדרות IDMAX, IDQ ו ID.

הייתה בעיה ספציפית בIDMAX שהמחיר שלו הוא סביב ה2500 ש"ח, מה שלא מתאים בכלל לפותח השרשור, אז מכאן הגעת למסקנה שהציעו לו סאב IDMAX וכבר הודעת לו שהסאב דפוק או שהייתה לו בעיה, אולי זה רק אני שלא מבין. אבל אבל לא הייתה בעיה בכל הסאבים הייתה בעיה בסאב IDMAX לא כל הסדרות של החברה היו בעייתיות וזה מה שאני מנסה להסביר לך, אתה פשוט לא מנסה לקלוט, הכלליות שלך זה הדבר הכי גרוע שיש.

מונה ההודעות לא קשור ספציפית אליך, אני פשוט אומר שאם תסתכל טוב מונה ההודעות שלי לא כזה גדול, כי אני לא נוהג להספים את הפורום בכל הזדמנות שניה בכל מיני שטויות, OPEN YOUR MIND אולי תבין קצת יותר.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

בגלל זה שאלתי אותו מה הדגם שהציעו לו,ודרך אגב סאב של 2500 שקל כמו שאתה אומר, שעושה בעיות מיד שנייה במצב על הפנים יכול להימכר בהחלט ב600 שקל,אז מה?

בגלל זה שאלתי אותו איזה דגם הציעו לו כי בחלק מהסאבים האלו יש בעיה זה הכל.

פורסם

בסדר חבר'ה לא צריך לריב, הבנתי את התגובות ולא לקחתי את הקטע של ID כאילו הוא בעייתי, הוא פשוט ציין שידע על איזה שהיא בעיה שהייתה עם הממברנה איך שלא רושמים, וסה"כ עם קיט ייעודי סידרו אותה וזהו.

בכל אופן הבנתי גם שלפי התקציב הוא לא נכנס ככה שזה לא אקטואלי.

בכל אופן הרשימה היא כזו - P3 / ES300 / phoenix gold xenon .

אשמח לשמוע עוד אפשרויות. אגב לא ממש התייחסו ל CVR12, אמרו לי שזה סאב מאוד עוצמתי, הוא עד כדי כך נורא? כי ראיתי כל מיני תגובות שהוא לא מדוייק וכו'

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

נ.ב-אם היית חופר פה לאנשים כבר מזמן היו מעיפים אותי מהפורום,עד שאני יגיע למצב הזה תגיד מה שתגיד,המונה הודעות מעניין לי אתה יודע את מה ויסלחו לי החברים.

מה שבאמת מעניין אותי-לעזור לאחרים ככל שיש ביכולתי,כמו 99% מהאנשים-דפקו אותי חזק מכל כיוון שהוצעתי רשיון,אם זה במוסך,אם זה במחירי חלפים,אם זה באודיו לרכב וכל שקשור לרכב.

ברכב התחלתי להתעניין עוד בגיל 14,ומאז התחלתי להבין מעט פה ושם,מגיל 17 שהוצעתי רשיון ועד היום אני משקיע המון בלמידה של כל הנוגע לתחום,בוא נגיד שאת הזמן שאני משקיע בפורום,אני צריך רק רבע ממנו ללימודים של המכללה שאני לומד בה כדי להיות מצטיין כיתתי-אבל אני ילך למה שמעניין אותי יותר מה לעשות,אני לא מתבייש בזה שאני נמצא בפורום הרבה זמן,ואני פעיל בעוד פורומים כאן חוץ מאודיו לרכב כי כמו שציינתי כל מה שנוגע לרכב מעניין אותי,אז במקום להגיד שאני מציף את הפורום וכל מה שמעניין אותי זה כמה המונה הודעות בצד אצלי יראה-תתחיל לחשוב שנית.

פורסם

אתה לוקח את זה למקומות ילדותיים, בסך הכל ציינת בפניך שכדאי שתרגע עם החומר שאתה קורא ופולט - לא כל מה שאתה כותב מדויק ואתה מטעה אנשים, זה שאתה מנסה לעזור - אשרייך, זה שבדרך אתה מפזר שטויות אומר דרשני כי יש לך עוד מה ללמוד.

פורסם

מה שתגיד חביבי:-D

אם אנשים יסתמכו על התגובות שלך,העזרה לא תגיע במילניום הקרוב,ולהגיד שאני מטעה-זה להטעות את עצמך,אני לא.

אם הייתה יודע כמה אנשים פונים אליי בפרטי ומקבלים עזרה ואומרים אחר כך תודה הייתה מבין.

פורסם

חבר'ה, קיבלתי הצעה לסאב P3 + תיבה ב 600 שקלים, ה P3 מספק 500RMS? הוא נחשב איכותי ומדויק יותר מ CVR12

פורסם

ב1K אתה מביא חדש עם תיבה!

מה לא מובן?

זה יקר מאוד מאוד מאוד ליד שנייה.

אל תשלם עליו יותר מ600 שקל,מקסימום 700 אם הוא חדש מתחת לגיל שנה.

פורסם
בגלל זה שאלתי אותו מה הדגם שהציעו לו,ודרך אגב סאב של 2500 שקל כמו שאתה אומר, שעושה בעיות מיד שנייה במצב על הפנים יכול להימכר בהחלט ב600 שקל,אז מה?

בגלל זה שאלתי אותו איזה דגם הציעו לו כי בחלק מהסאבים האלו יש בעיה זה הכל.

מי ימכור סאב תקול במחיר הזה? אתה תמכור סאב תקול? אני ממש לא חושב על למכור דברים שיש בהם פגם אפילו בצחוק.

אני אחזור בפעם המיליון - סדרת ה IDMAX הייתה בעייתית, שאר הסדרות שהן זולות ממנה אין בהם שום פגם, IBIZA אני יודע שאפשר לקנות את ה IDQ12 במחיר טוב סביב ה800 ש"ח חדש והוא סאב מצוין ככה שאין לך ממה לחשוש

מה שתגיד חביבי:-D

אם אנשים יסתמכו על התגובות שלך,העזרה לא תגיע במילניום הקרוב,ולהגיד שאני מטעה-זה להטעות את עצמך,אני לא.

אם הייתה יודע כמה אנשים פונים אליי בפרטי ומקבלים עזרה ואומרים אחר כך תודה הייתה מבין.

לא רוצה שיסתמכו עליי, אבל לא צריך לפלוט שטויות, אם אתה לא מבין במשהו לא בושה להגיד אני לא יודע, בדיוק כמו ההתעלקות שלך על השרשור של MAZDA_MAN, הבנתי בדיוק את מידת ההבנה שלך בסטריאו לרכב.

הכי חשוב שאתה מרוצה בשלך - אשרייך.

פורסם

הבנתי, בכל אופן מבחינת הספקים, ה P3 והקסנון יותר חזקים לא?

שניהם כביכול מוצהרים 500 RMS והבעלים רוצים את אותו מחיר (600), לאן לפזול? ה P3 או ה קסנון?

פורסם

הקסנון עובד ב-2 אוהם סופי. הקסנון הרבה יותר איכותי מה-P3 (היה לי את שניהם למי שיש ספק), וגם יותר חזק. ללא ספק שהייתי בוחר בקסנון (יכול להיות שזה שעומד למכירה היה שלי פעם, הוא שמור היטב :-P).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הקסנון שלי זה מה שהיה לרועי א , כן הוא ממש שמור הוא לא היה מחובר ברכב יותר משנה.

באמת סאב מצוין (ולא בגלל שאני מוכר אותו).

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...